• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bebegimin kafası ensesi çok terliyo fazla giydirmiyorum sirtı terlemiyo fazla giydirsem sırti da terlerdi galiba niye boyle oluyo acaba terlememesi icin ne yapabilirim şapkayı cikarali epey oldu belki o terletiyo diye çıkartmıştım

Bnde ayarlayamıyorm bı trlu cok az sapka yakıyorm ewde duruma gore ama yınede terlıyo emerken galan uapck bısey yok galıba boynu ck yerlıyo tuy yapısıyo bıde

Canım kaç günlük bebeğin? Ben bir aylık olduktan sonra çıkardım eldivenleri. Tırnaklarını da kestim. Mis gibi oldu. Görümcem erken dedi tırnak kesmek için. Sertleşirmiş. Ama kestim ben yine de. Çocuk ellerini kullanmayı öğrensin. Bir de eldiveni emiyordu. Bakteri çabuk ürer öyle. Çok rahatız şimdi.

Walla bı haftadr yumrugnu agzına sokuyo cop cop emııyo boguluyo sanırsın yapck bısey yk galıba nrmal yanı ama mıktop kapmaz dımı sureklı yıkayamamkı elını

Dun aksam bende oglumun tirnaklari uzamis onlari kesiyordum bebegi verdim kac dakkasini alir insanin en fazla 5 dak kiza bakti o arada hanfendi huysuzlandi agladi bir sinirlendi hadisene diyor bana durmuyormus biz zaten robotuz herseye yetismemiz lazim

Zaten bır gunu brlkte geceseker cıksrrkar bakalım bızım kadr sabırlı olabıleceklermı

Bugün daha iyi canim 37 ateşi her almadan sonra 10 cc su veriyorum biberoniyla yarısını içiyor yarını çıkartıyor önce tutmaya çalıştım üstünü sobayı fazlabm yakmadim canim

Su bermk nrmalmıymıs cnm ılık ver barı az sogk olrsa mıdesını usutr belkı hem kustururr

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı. faranjit olmuşum yani çok kötüyüm. Allahtan benim eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor hakkını yiyemem. inşallah oğlana geçmez doktorumuz maske tak dedi ama ben hasta olmaya raziyim oğlum hastalanmasın da.

Walla sen bır an once ne herekıyosa yap ıyılesmeye bak cnm anne hasta olnca bebege gecmemesı cok zor yanı

Kızlar bu bayanı bılıyomusunu cocuk gelısımı ıle ılgılı yetstrmeyle ılgılı guzel paylasımları var ınstargram ve facede.. kıtaplarıda var cocuhum az buyusn alacagım ınsaallah
IMG_3830.PNG

Aynen artık iğnenin girmesi bile yeterliymiş eskiden bi daha vururlarmış ama artık gerek duyulmıyormuş, benim 3 kızdada 2 hafta sonra kabuk çıktı ortaya şimdi bunda bi belirti yok ama daha yeni zaten bakalım nasıl olacak
Onceden sırf iskenceymis miniklere.Bir de kîzilcik gaz yapar mı canım?

Eklentiler

• Screenshot_20180225-153536.png
    Screenshot_20180225-153536.png
    214,4 KB · Görüntüleme: 58
Canim mama verdiğim için vermem lazimmis her mamadan sonra taze kaynamis ilik su veriyorum canim zor içiyor ama alışır insallah

Benımkıne olaaak su rezene surup kasıgı yutacak nerdeyse :110: sen nasılsın canım daha ıyısındr ınsallah

Canim mama verdiğim için vermem lazimmis her mamadan sonra taze kaynamis ilik su veriyorum canim zor içiyor ama alışır insallah
Canim benimkide hic sevmiyo suyu.alisir insallah zamanla
Verdigim gibi nerdeyse hepsi disari cikiyor ama brn yinede veriyorum aldigi kadar alsin

Canim benimkide hic sevmiyo suyu.alisir insallah zamanla
Verdigim gibi nerdeyse hepsi disari cikiyor ama brn yinede veriyorum aldigi kadar alsin
Canim siringayla veriyordum onu olduğu gibi çıkartıyordu şimdi biberon aldım mamadan hemen sonra farkında olmadan biberonlari değiştiriyorum ilk içiyor yutuyor sonra tadinin farkına.varınca biberonla geri kalanları ya püskürüyor yada ağzının kenarından çıkarıyor da insallah az gelmiyordur su

Back