- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
geldi mi esin canım evde mi yoksa asiya mi geldi ben kacirmisim orasini galiba.ince goydir bebiyi sarma cok surubu verimce yatirma hemen 10 dk falan dik tutCanim 37.9 oldu şimdi az oncebolctum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldi mi esin canım evde mi yoksa asiya mi geldi ben kacirmisim orasini galiba.ince goydir bebiyi sarma cok surubu verimce yatirma hemen 10 dk falan dik tutCanim 37.9 oldu şimdi az oncebolctum
Ateşi iyi canm çok yüksek değil dikkat et ama eşine gelince doğru yolu bulup gelmiştir inşallah allah hidayet versin kocana.Kizlar netim çok az giremiyorum haber verim ddim size 2 gün sonra yenileniyor cuma günü adımızı.olduk 4 asi yavruma ağır geldi 6 saate bi calpol vermeme rağmen atesimiz 37.5 38 arasi oluyor bi de kusuyor her beslenmeden sonra ki gavisconnla kusmamasi için günde 3 defa surup veriyorum calpol yada asilar kusturuypr olabilr mi şimdi olctum ateşini 37.1 sizce calpol vereyim mi BI d eşim cuma sabahı geldi eve
Geldi canim yine gecen sefer ki pişmanım diyor özür diledi ama benim gözümden de gönlümden de düştü kizim için tamam dedim zamana bıraktım bakalım yine yapacak mi bir cay kaşığı verdim peki ne.zman normale dönecek ateşi kizimin.vücut ısısı hep 36.5 di ne zaman normal degerine donecekgeldi mi esin canım evde mi yoksa asiya mi geldi ben kacirmisim orasini galiba.ince goydir bebiyi sarma cok surubu verimce yatirma hemen 10 dk falan dik tut
Amin canim amin 37.9 olduAteşi iyi canm çok yüksek değil dikkat et ama eşine gelince doğru yolu bulup gelmiştir inşallah allah hidayet versin kocana.
O dr halt etmiş canım olursun niye olmayasın benim 4. Olduğu halde göbeğim kalmadı sadece 3. Sezeryan Olduğu için dikiş izinin üstüne çok hafif bir kat var onuda sorun etmiyorum istesem mekikle onuda yok ederim ama hiç fırsatım yok şuan eski kiloma 2 buçuk falan kaldı... Açıkcası oda gitsin istemiyorum bu kilo işi tamamen genetik... Çatlak olan bile dümdüz yapabiliyor karnını çok derin olmadığı sürece yapı ile alakalı biraz... Çok şükür çatlak hiç olmadı olsada kızlarımın izi derdim....Kızlar spora başlayan var mı aranızda? Ben başladım yavaştan havuza gidiyorum fırsat buldukça. Evde de fitness yapmaya başladım zaten spor geçmişim olduğu için ne yapmam gerektiğini biliyorum ama zor geliyor valla. Sekeri ve hamur işini de kestim. Eski vucuduma bakıp bakıp iç geçirmekten sıkıldım artik umarım kaslarıma kavusabilirim. 2.yi 3.yu doğuran arkadaslar (normal doğum) gobekleriniz toparlandı mi ne duruma geliyorlar zaman içinde merak ediyorum doktorum hiç bi zaman eski halin gibi olamazsın demişti. . Ama olan ünlüler nasıl oluyor yahu
Ahhh ahhh gülayım....... Gayet iyi ateşi bişey olmaz bide hepsi birden olunca ondan çıkmıştır ateş yoksa bişey yapmıyor normalde 3 tane aşıGeldi canim yine gecen sefer ki pişmanım diyor özür diledi ama benim gözümden de gönlümden de düştü kizim için tamam dedim zamana bıraktım bakalım yine yapacak mi bir cay kaşığı verdim peki ne.zman normale dönecek ateşi kizimin.vücut ısısı hep 36.5 di ne zaman normal degerine donecek
Ver canım bişey olmaz ağır gelmiştir aşılar ondan bu kadar reksiyonKuzum calpol u vereyim eve 6 saate bir ver ddi ama kuzima ağır geldi kusturuyor en son ateşi az önce 37.9 du
Sanmıyorum canımDun uykudan gozunu acamayan minigim bu saat oldu hala uyumadi.Sabahtan beri toplasam 2 saati gecmez uyuması.Surekli memede.Cok istekle yapisiyr memeye.Sutum mu yetmiyor da uykuya dslamiyor ki
Ben bugun vermedim hic.oda istemedi.valla bakalim hele.Emzıksız yapamam bn malesef artık cok gec
memnun kalan arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım ama bizde fayda etmedi pişik olduk trosyd kremle pişiği atlattıktan sonra doktorumuz desitin numunesi verdi kullan işe yarasa alırsın dedi ve işe yaradı onu kullanıyorum çok memnunum bide sudocremin kullanımı bana pek hijyenik gelmiyodu tüpteki kremler daha sağlıklı benceKızlar pişik öncesi krem olarak sudocream kullanan var mı
Ben mustela aldım ama bitiyor
Onu denemek istiyorum
Kullanıp memnun kaldıysanız
Hani bugece dertleeşme hecesi olacakto
Verdim kuzum şimdi yine olcecem insallah düşmüştür dusmedeiyse yine calpol verecem ne zaman aşıların etkisi gider vücudunda BI de veren asisinda kolunda kızarıklık bile.yok normal.miVer canım bişey olmaz ağır gelmiştir aşılar ondan bu kadar reksiyon
Merhaba, ben hep eldiven giydiriyordum. Bir eldivenden otekini degistirirken bile hemen yuzunu ciziyor cunku.Yok özellikle söyledi kızlar gelişimi için ellerini emmesi çok önemliymiş sık sık suyla yıkayın ben oyle yapıyorum baş parmağını emmeyi öğrendi çok tatlı oluyorlar
Offf havuz, hamilelikten once gidiyordum, o kadar cok ozledim ki, oyle duzenli olarak bebegi kimseye de birakip gidemem, bayagi uzun bir sure havuz yalanEvde ben de spora baslamak istiyorum. Hem cardio gibi yapsam, hem de biraz pilates diye dusunuyorum ama usengecligimden bir turlu baslayamadim. Oturmaya cok alistim sanirim. 5 kg fazlam kaldi ve o malum gevsek gobek.Kızlar spora başlayan var mı aranızda? Ben başladım yavaştan havuza gidiyorum fırsat buldukça. Evde de fitness yapmaya başladım zaten spor geçmişim olduğu için ne yapmam gerektiğini biliyorum ama zor geliyor valla. Sekeri ve hamur işini de kestim. Eski vucuduma bakıp bakıp iç geçirmekten sıkıldım artik umarım kaslarıma kavusabilirim. 2.yi 3.yu doğuran arkadaslar (normal doğum) gobekleriniz toparlandı mi ne duruma geliyorlar zaman içinde merak ediyorum doktorum hiç bi zaman eski halin gibi olamazsın demişti. . Ama olan ünlüler nasıl oluyor yahu
Ben de kustuktan sonra koklayinca peynirli borege benzetiyorum. Heralde sut kokusundan dolayi peynire benziyor.Canım ben çrşmba yaptırdım aşıyı yarın yaptıracağım ne olur olmaz diye, bizimkide kokuyor bi öpüyorum öyle bal damlıyor sanki kusmuk kokusu değilde:)))
Merhaba, ben hep eldiven giydiriyordum. Bir eldivenden otekini degistirirken bile hemen yuzunu ciziyor cunku.