How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

@dilekylmz22 sudocream kullaniyordum ben ve gayet guzeldi hem kocaman aldik hesapli olduunu dusunuyorum zaten onerilen en iyi kremlerden. Sonra pisik oldu bebek baya desitin mor olandan ve fita krem kullaniyorum suan ama pisigin sebebini laktoz intoleransi olarak dusundu doktor sonuclarda cikmadi ama..

@dilekylmz22 sudocream kullaniyordum ben ve gayet guzeldi hem kocaman aldik hesapli olduunu dusunuyorum zaten onerilen en iyi kremlerden. Sonra pisik oldu bebek baya desitin mor olandan ve fita krem kullaniyorum suan ama pisigin sebebini laktoz intoleransi olarak dusundu doktor sonuclarda cikmadi ama..
bebek bezini sık sik degistr ve hergun du aldr düzelir.genelde bebek bezinden kaynaklanr canım.cok kaliteli olanlar dahi yapabiliyo.ablamin oğluna prima yapardi sonra bimin markasını kullanmaua basladi hic bisey olmadi prima ile ensesine kadar kirmizi noktalar cikiuodu.bide dedgm gibi tek bebek bezine alsip birden degstrnce reaksiyon gosterebiliyo ben dogdugndan beri en az 5 marka kullandim simdi komili aldım cokta memnunum

En az 10 dk gaz masajı yapmak gerekiyor. Popodan yukarı yöne doğru tıptıplamak sonra sıvazlamak gerekiyir. Bir tıptıp vurun bir yukarıya doğru sıvazlayın taaa ki geğirene kadar 10 dk devam...
Gerekiyor ama durmuyor ki.Az once emdi,uykusu grldi bas bas bagrdı.Kucakta kesinlikle durmadi ve gazi cikmadan uyudu tabi.Yarım saat sonra uyanir.

Bizde dün aşımızı olduk şükür ki ateşi çıkmadı. Ama ben hasta oldum eşim zaten 1 haftadır hastaydı ondan sonra annem şimdi de ben. boğaz enfeksiyonu olmuşum. bitki çayı içebiliyoruz dimi kış çayı adaçayı filan herhangi bir sakıncası yoktur herhalde emzirirken?

bebek bezini sık sik degistr ve hergun du aldr düzelir.genelde bebek bezinden kaynaklanr canım.cok kaliteli olanlar dahi yapabiliyo.ablamin oğluna prima yapardi sonra bimin markasını kullanmaua basladi hic bisey olmadi prima ile ensesine kadar kirmizi noktalar cikiuodu.bide dedgm gibi tek bebek bezine alsip birden degstrnce reaksiyon gosterebiliyo ben dogdugndan beri en az 5 marka kullandim simdi komili aldım cokta memnunum
Bezi degistirmeye calisiyorum genelde bazen geceleri uzun kaliyor oda uyanmazin diye tam uyudugunds altina yaptigini duyuyorm zaten diyorum 1 saate uyancsk uyanmayincs oyle uzayabiliyir. Bezde prima suan kullaniyorum elimdekiler bitene kdr yine yaparsandegistiririm sanirim. Tesekkur ederm cevabin icin

Bizde dün aşımızı olduk şükür ki ateşi çıkmadı. Ama ben hasta oldum eşim zaten 1 haftadır hastaydı ondan sonra annem şimdi de ben. boğaz enfeksiyonu olmuşum. bitki çayı içebiliyoruz dimi kış çayı adaçayı filan herhangi bir sakıncası yoktur herhalde emzirirken?

Ihlamur ıcıyorm ben gecms olsn cnm

Geçmiş olsun canım...ihlamur öneririm.mukemmel süt yapıyor:) ve çocuğu da acayip sakinleştiriyor

Kızlar spora başlayan var mı aranızda? Ben başladım yavaştan havuza gidiyorum fırsat buldukça. Evde de fitness yapmaya başladım zaten spor geçmişim olduğu için ne yapmam gerektiğini biliyorum ama zor geliyor valla. Sekeri ve hamur işini de kestim. Eski vucuduma bakıp bakıp iç geçirmekten sıkıldım artik umarım kaslarıma kavusabilirim. 2.yi 3.yu doğuran arkadaslar (normal doğum) gobekleriniz toparlandı mi ne duruma geliyorlar zaman içinde merak ediyorum doktorum hiç bi zaman eski halin gibi olamazsın demişti. . Ama olan ünlüler nasıl oluyor yahu

Dun uykudan gozunu acamayan minigim bu saat oldu hala uyumadi.Sabahtan beri toplasam 2 saati gecmez uyuması.Surekli memede.Cok istekle yapisiyr memeye.Sutum mu yetmiyor da uykuya dslamiyor ki:(

Gecmis olsun ve esinize sevindim en azindan asiya giderken yaninizda olmus sanirim. Dusunuyordunuz havada yagmurlu olunca aklima geldin nasil gidicek diye insallah diger sorunlarida cozersiniz en azindan evinde olsn sobaydi dusunme...Rotayida ayni andami yaptilar 4 asi demissiniz. Gavisconla normalde kusmuyormuydu bebek bizdede reflu var gaviscon kullanin dedi diktor ama bebek sevmiyir tadini diye pek vermedim eger engelliyirsa duzenli kullandirmak isterim.
Teşekkür ederim canim evet rotayı da birlikte yaptırdık ama ağır oldu yavrum için bizd kusmayi onluyordu sabah akşam bir saseyi ikiye bilip mamasina koyuyorum BI de günde 3 defa motulium diye bir surupkullanıyorum tansoye ederim kiloya göre veriyorsun bir doktoruna sorabilirsin canim

G Gulum80 canım arada derede yaz ama merakda bırakma bizi.... O kocan olacak adamda neyse sen iyi ol kızın iyi olsun anlatırsın ateşi var diyede hasta etme yavrunu.... Allaha emanetsiniz ikinizde❤
Kuzum calpol u vereyim eve 6 saate bir ver ddi ama kuzima ağır geldi kusturuyor en son ateşi az önce 37.9 du

Kızlar spora başlayan var mı aranızda? Ben başladım yavaştan havuza gidiyorum fırsat buldukça. Evde de fitness yapmaya başladım zaten spor geçmişim olduğu için ne yapmam gerektiğini biliyorum ama zor geliyor valla. Sekeri ve hamur işini de kestim. Eski vucuduma bakıp bakıp iç geçirmekten sıkıldım artik umarım kaslarıma kavusabilirim. 2.yi 3.yu doğuran arkadaslar (normal doğum) gobekleriniz toparlandı mi ne duruma geliyorlar zaman içinde merak ediyorum doktorum hiç bi zaman eski halin gibi olamazsın demişti. . Ama olan ünlüler nasıl oluyor yahu
Canım merhaba ben sezeryan oldum.doktorun spora baslayabilecegimi söyledi ama dikişlerimden dolayı nisan gibi başlamayı düşünüyorum.suan sadece yürüyüş yapıyorum.ise de yarıyor.sabah bebiş uyurken anneme bırakıp yürüyüş yapıyorum.

Benim dogumdan sonra hic gobegim kalmadi fakat gercekten eski sıkılıgı yok cok kas kaybettim hamilelikte egzersiz de yapamiyorum kafami kasiyacak vaktim olmuyo habirede yiyorum sutum olsun cart curt diye

Dun uykudan gozunu acamayan minigim bu saat oldu hala uyumadi.Sabahtan beri toplasam 2 saati gecmez uyuması.Surekli memede.Cok istekle yapisiyr memeye.Sutum mu yetmiyor da uykuya dslamiyor ki:KK43:
Ay yok canim hic sutum yetmiyo psikolojisine girme iste benim kizimda sabah 11 den beri uyumadi zorla uyuttum simdi

Back