• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım merhaba ben sezeryan oldum.doktorun spora baslayabilecegimi söyledi ama dikişlerimden dolayı nisan gibi başlamayı düşünüyorum.suan sadece yürüyüş yapıyorum.ise de yarıyor.sabah bebiş uyurken anneme bırakıp yürüyüş yapıyorum.
Evet yürüyüş en güzel spor ama havalar soğuk Ankara da. Martı da atlatirsak bende koşuya baslicam insallah

Asiyı yapan ebe kabuk baglarsa tutmustr demisti.Dun kendi ebemizi aradim,hic bi iz yok,kabuk baglamadi dedim.Ignenin girmesi bile tutmasi icin yeterli dedi.Iz sonradan olusuyrmus.Birinin dedigi digerine uymuyr.Buyuk kızinki kabuk baglamistı.Bunda hic bi sey yok
Aynen artık iğnenin girmesi bile yeterliymiş eskiden bi daha vururlarmış ama artık gerek duyulmıyormuş, benim 3 kızdada 2 hafta sonra kabuk çıktı ortaya şimdi bunda bi belirti yok ama daha yeni zaten bakalım nasıl olacak

Ah ah bende çatlak oldu maalesef. Acaba liearac in çatlak giderici kremlerini mi alsam fayda gorurum belki
Canım çatlak vaaar çatlak var, kimi çatlaklar fay hatti gibi oluyır ya o biraz imkansız ama nırmal çatlaksa sıkılaşır krem spor la birlikde

Tatlıyı kesmek zor oluyor benim açından
Ahh ah benim açımdan da. Hamilelikte öyle alışmışım ki.. Şimdi sağlıklı aparatifler yapıp atlatmayi düşünüyorum. Kızlar bu arada instagram bi kaç kişiyle takiplesiyorum ama hangileriniz bilemedim. :KK15:

Boğazım yanıyor, balgam atıyorum burnum biraz tıkalı ve akıyor, öksürükte var gibi dün hiç birseyim yoktu bir günde hasta oldum. Nasıl iyilesecem bakalım. Oğlum da uyumuyor, memede de uzun kaldı. Süt sağmak zorunda kaldım memelerim huzursuzdu. Daha ne kahvaltımı yapabildim ne dinlenebildim. Kocama diyorum ki biraz bebekle ilgilensen ben uyusam. Ben de halsizim uykum var uyuamıyorum sesinizden dinlenemiyorum diyor. Benim dinlenmem lazım diyorum, taş mı taşı diyoruz sanki dedi döndü uyudu.

Boğazım yanıyor, balgam atıyorum burnum biraz tıkalı ve akıyor, öksürükte var gibi dün hiç birseyim yoktu bir günde hasta oldum. Nasıl iyilesecem bakalım. Oğlum da uyumuyor, memede de uzun kaldı. Süt sağmak zorunda kaldım memelerim huzursuzdu. Daha ne kahvaltımı yapabildim ne dinlenebildim. Kocama diyorum ki biraz bebekle ilgilensen ben uyusam. Ben de halsizim uykum var uyuamıyorum sesinizden dinlenemiyorum diyor. Benim dinlenmem lazım diyorum, taş mı taşı diyoruz sanki dedi döndü uyudu.

Genlde oyleler malesef anasısın herseye katlnmak zorndasn dıye dsnuolar ama bzım ewlatlarımıza guzel bakablmemz ıcın dnlenmemz ve arada nefes almamz lazm... aramz ıyı degl ama buhun temzlık gnu ılan ettm. Kahvaltyı yaptl bınann nerdvenlernı yıkadık sıra bzdeydı.. mtfagı tpladm esm oğlsu oyalarken. Smdıde vıleda almaya gttı kırlmstı ew soprp sılcem ınsallahh buhun byle bıter

Geldi canim yine gecen sefer ki pişmanım diyor özür diledi ama benim gözümden de gönlümden de düştü kizim için tamam dedim zamana bıraktım bakalım yine yapacak mi bir cay kaşığı verdim peki ne.zman normale dönecek ateşi kizimin.vücut ısısı hep 36.5 di ne zaman normal degerine donecek
bugun duzelir o benm hic cikmadi ama ben cok goydirmiyrm senin evin sobali ya simdi nasil giydirilir bilmiyrm.sen yinede cok kalin battaniye ortme cok orttgn icinde atesi cikar duzelir insallah korkma bol bol su ver atesi olan cocuga su verilir

IMG_3828.jpg

Asiyı yapan ebe kabuk baglarsa tutmustr demisti.Dun kendi ebemizi aradim,hic bi iz yok,kabuk baglamadi dedim.Ignenin girmesi bile tutmasi icin yeterli dedi.Iz sonradan olusuyrmus.Birinin dedigi digerine uymuyr.Buyuk kızinki kabuk baglamistı.Bunda hic bi sey yok
Birak kabuk baglamayi yeri bile belli degil:)

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı. faranjit olmuşum yani çok kötüyüm. Allahtan benim eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor hakkını yiyemem. inşallah oğlana geçmez doktorumuz maske tak dedi ama ben hasta olmaya raziyim oğlum hastalanmasın da.

bugun duzelir o benm hic cikmadi ama ben cok goydirmiyrm senin evin sobali ya simdi nasil giydirilir bilmiyrm.sen yinede cok kalin battaniye ortme cok orttgn icinde atesi cikar duzelir insallah korkma bol bol su ver atesi olan cocuga su verilir
Bugün daha iyi canim 37 ateşi her almadan sonra 10 cc su veriyorum biberoniyla yarısını içiyor yarını çıkartıyor önce tutmaya çalıştım üstünü sobayı fazlabm yakmadim canim

Dun aksam bende oglumun tirnaklari uzamis onlari kesiyordum bebegi verdim kac dakkasini alir insanin en fazla 5 dak kiza bakti o arada hanfendi huysuzlandi agladi bir sinirlendi hadisene diyor bana durmuyormus biz zaten robotuz herseye yetismemiz lazim

Merhaba, ben hep eldiven giydiriyordum. Bir eldivenden otekini degistirirken bile hemen yuzunu ciziyor cunku.
Canım kaç günlük bebeğin? Ben bir aylık olduktan sonra çıkardım eldivenleri. Tırnaklarını da kestim. Mis gibi oldu. Görümcem erken dedi tırnak kesmek için. Sertleşirmiş. Ama kestim ben yine de. Çocuk ellerini kullanmayı öğrensin. Bir de eldiveni emiyordu. Bakteri çabuk ürer öyle. Çok rahatız şimdi.

Bebegimin kafası ensesi çok terliyo fazla giydirmiyorum sirtı terlemiyo fazla giydirsem sırti da terlerdi galiba niye boyle oluyo acaba terlememesi icin ne yapabilirim şapkayı cikarali epey oldu belki o terletiyo diye çıkartmıştım

Back