2017 Aralık Anneleri

Ne kadr zor ewde huzrsuxluj hele bıde cock varken. Kendo aklım yokkı sana versem bndede aynı sorunlar cock ıcn bıraradayız emın ol rabbım sonumuzu hayretsn dgru yolu gostersn ıbsallh benım gıdecek yermde yok
Bence gidecek yeri olmamanın anne babanın evli ve bir arada olmasiyla ya da kaçarak evlenmeyle falan filan alakası yok. Ben de birçok defa kavga ettim esimle sorun yaşadım lohusalık döneminde, hala da yaşıyoruz ama yine ne olursa olsun Allah öyle olaylar getiriyor ki önümüze Zeynep bizim birbirimizden başka kimsemiz yok diyor eşim bana.

Burnu tikali olduktan 2 gun sonra mı cigerlerine inmis canim.Hic belirti olmadi mi?Oksuruk falan.Ins.hastsnelik bi durum olmazsa.Bi kizim daha var.Onu naparim
Kuzumm bizim çok ani oldu.oksuruk vardı ama çok az.biz cuma sabah doktora görürdüm pazar gece acile gittik.ki ben orta kulak iltihabı olmasın derdindeydim .cigerine inmiş olabileceği hiiic aklıma gelmedi.yavrum ememiyordu.zaten emmemek ve byik kısmında morarma diğerine ışığının goatergesiymis. Yavrum çok çekti iki gün emmedi kilo kaybetti.hiiic emmedi.kasikla veriyordum kusuyordu yutamiyordu. Neyse doktor götür görmez ciğerleri iltihap dolmuş dedi.hemen film çekildi eri derece olmuş hemde.cuma sabah ki aptal doktor daha başlangıç ilerlemez geçer dedi surupla ama geçmedi.neyse bize pazar gecesi gittiğimiz doktor 5 gün hastanede yatması lazım dedi.elin memleketinde kimsem yok nasıl yatırocam hastaneye.doktor bilmiyorum hastane nasıl bilmiyorum.hemen kendi doktorumuzun olduğu memleketime gittik.5 saatlik yolu 3 saatte geldik.ve acilse hemen serum bağladılar yavruma.aerumu yiyince kendine geldi gözlerini açtı.baygin getirdik nerdeyse.acliktan bayılacak hale gelmişti düşün.iki gün emmemek ne demek.o yüz den emmiyorsa sorun vardır mutlaka git doktora.

B brc1011 gece çocuk doktoru yoktu memleketteki hastanemizde. Sabah kendi doktorumuz gelecekti.yavrum sabaha kadar ememedi.ama seruml bağlandığı için iyiydi.surekli ilaçlı buharlar verildi.onlarda açtı biraz sabah doktorumuz geldi.cok ilerlemiş dedi.1 hafta kalmanı lazım dedi.hemrn odamıza geçtik.serum bağlandı.antibiyotik serumla verildi 4 gün.somra tüm damar yolları patlayınca iğne ve ağızdan verilmeye karar verildi.aci antibiyotik ve serumla yavaş yavaş vücuda giden antibiyotik yavruma ağızdan verilmeye karar verildi.agozdan verildi nasıl acı ama çok agladi yavrum...kollari bacakları zaten ağrıyordu serumdan dolayı patladı.sonra bacaktan iğne vuruldu.oyle çıktık çok şükür.

Geçmiş olsun canım. Iyilesmesine sevindim. Sen Adana'daydın değil mi?

Off bu yaşadığı çok ağır. Geçmiş gitmiş çok şükür

Cok lezzetli oldugu soyleniyor ben de yarin deneyecegim sizinle de paylasayim dedim

Buğday Salatası Tarifi İçin Malzemeler

• 1 su bardağı buğday
  • 1 adet kırmızı biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 1 adet havuç
  • 2 adet teze soğan
  • Marul yaprağı (2-3 adet)
  • Mor lahana
  • Yarım limon suyu
  • Tuz
  • Zeytinyağı
Buğday Salatası Tarifi Yapılışı
  1. Bir gece öncesinden ıslattığınız buğday yumuşayana kadar haşlayın ve süzün.
  2. Kabımıza 1 gece önceden ıslatıp haşladığımız 1 su bardağı buğdayı, 1 adet küçük küçük doğranmış kırmızı biber,maydanoz, dereotu, 3 yaprak marul, 2 adet taze soğan, mor lahana ve 1 adet rendelenmiş havucumuzu ilave edip iyice karıştıralım.
  3. Ayrı bir kapta sosu için; yarım limon suyu, tuz ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını alıp karıştıralım.
  4. Daha sonra sosumuzu salatamıza ilave edip harmanlayalım.
  5. Salatamız hazır. Afiyet olsun.

Cok gencsiin daha
Erkeler daha gec olgunlasiyorlar
Bana gore 32-33yasindan once erkeklerinevlendirmemek lazim
Umarim gecinecek kadar paran vardir
Biraz yanliz kal kafani toparla kendini yipratmamaya calis
Yasin cok genc kizini kendi yerine koy nekadar kizsanda sana gelse yuz cevirebilirmisin
Ailenle konusmayi dene canim ama once kendin net kararini ver .

Cok cok gecmis olsun canım.Gelmis gecmis olsun ins.Biraz daha iyiydi az once cok sukur. Allahim evlatlarımızi korusun

Off bu yaşadığı çok ağır. Geçmiş gitmiş çok şükür
(Gozlerim doldu,icim cız etti okurken.Allahim korusun evlatlarimızi canim.Sagolasin uyarin icin.Ben de ilcedeyim.Burdaki doktor iyi ama kan alinacsk dese hemsireler kan slmayi beceremiyrlar.O yuzden ile gitmem gerek.Yrn goturum emmezse canim

Ben yınede hep dua ederım rabbım yuvama hzur muhabbet versın sevgı bersın yanlslarımzıı gorelım hayrlı kapı acaın rabbım dıye allah buyuk

Tabi içinden havuç taze soğan kara lahana ve limonu çıkartmak lazım yavruları gazdan delirtmek istemiyorsanız.....canım nasıl istedi

Bemomki de yapiyor bazen ne can sıkıcı bir durum.. Çok gdaz sancısı varsa veya uykusu başına vurmussa yapıyor bugün 5 6 saat hic emziremedim bir iki ha ftadir iyiydi aslında ama bugün kalktigindan beri sürekli ağladı cok gaz çıkardı birde aksam üstü rahatladı memeyi aldı şükür. Hafif uyku sersemiyken emzirebildim. Kahvaltımı öğlenden sonra yapabildim o kadar fenaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…