• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

B brc1011 canimm geçmiş olsun..benim oğlumda sürekli memeyi çıkartıp emeiyordu.doktor sürüp vermişti ama hiçbir işe yaramadi.iki günde ciğerlerine indi :( 1 hafta hastanede kaldik serumlar antibiyotikler.daha iyi olduk çıktık hastaneden 1 hafta daha antibiyotik kullandık.ama hala hırıltısı var acayip terleyen bri çocuk.ne yapacağımı şaşırdım.burnunu çekmiyorum onun çok zararlı olduğu h duydum. Sadece deniz suyu sıkıyorum hapsuruyor zaten çıkan çıkıyor.yine korkuorum ciğerlerinde var mıdır diye..mdoktora tekrar götürmeyi düşünüyorum.demem o ki ememeyecek dereceyse bence doktora bir daha götür.cunku çok hızlı ilerliyor farketmiyoruz.:( bziinki de ememez olmuştu gece acile götürdük.cocuk hem emmeidig için yorgun düşmüştü hemde ilerlemisti

Oyyy canunn benimm.guclu ol.biz kadınların istersek yapamayacağı şey yok.tek başına yapacaksın.belli ki eş kişisinden hayır yok.sobayi yakmaya çalışsan.bebis ağlıyorsa bırak ağlasın.yaoacak bisey yok.ben yakıyordum önceden kömürü koyuyorum mesela.uzerine birkaç odun parçası.cira varsa onu tutuşturup ici e atıyorum yoksa gazete tutuşturup arıyorum.ilk başta duman çıkıyor biraz havalandırmak lazım odayı.:KK43: benim bildiğim böyle...kabiz sa kuzumm istersen bir sağlık ocağına götür fitil koysunlar.hemen yapiyo kakasini.sende eczaneden ağrı kesici fitil al.kabiz olukça onu koy hem gaz sancısını kesiyor hem kaka yapıyor.eger onu yapamazsan.poposunun deliğine kulak çöpünü elzeytin yağına batırıp hafif deliğe girdir çok iyi çıkarıyor....
Zeytinyağını denedim canim olmuyor mamamamaya geçiş yapali daha 10 gün oldu bağırsakları daha alışamadı sağlık ocağı da uzak arabasiz gidilmez cuma asisi var ne yapacambilmiyorum dün denedim çok dumanladi içerisi konur koktu bende korktum bebeğim zehorlenor diye bugün sadece odun.attim ama oda hemen yaniyor geçiyor

Ayn yastayiz kuzum 25 geçen seferden dolayı babama beni goturun demeye yüzüm yok kesin konuştu benden bir daha yardım isteme. Ddi ki kactigimdan dolayı hala beni affedemedi annem desen sürekli ben sanademistin beni dinlemedin diuop durur ailem ne kadar arkamda durur bilmiyorum
Vah vah ailenden dolayı seni eziyo canm bol bol oku dua et allaha sığın esin belkide bi bosluk da kaynanla ne kadr kavgalı olsanda kötülük yapsada annelerinin elestirlmesine dayanamazlar bizimki annesine sayar sayar ben bi laf dediğin zaman yemedigim laf kalmaz bizde dün akşam büyük oğlum için birbirimze girdik seninki yanında hiç değilse esim uzun yol şoförü benim avrupaya çalışıyo 10 günden aşağı gelmez buna rağmen herşeyden kisar ama kaynanama sorduğunda da oğlunu somuruyomusum bebekli halimle onların yemeğini işini yaparım yıllardır halada benden memnun olmaz herkesin derdi sıkıntısı var allah kuluna taşıyamadığı yükü vermezmiş canm allaha birak canm kim hakli kim haksiz o biliyor gidebildigi yere kadr gotur baktin ki dayanamiyosun al kizini cik olması kadın sığınma evine gidersin.

Zeytinyağını denedim canim olmuyor mamamamaya geçiş yapali daha 10 gün oldu bağırsakları daha alışamadı sağlık ocağı da uzak arabasiz gidilmez cuma asisi var ne yapacambilmiyorum dün denedim çok dumanladi içerisi konur koktu bende korktum bebeğim zehorlenor diye bugün sadece odun.attim ama oda hemen yaniyor geçiyor
Bebek arabana yokmu koy götür canm yürüyüş yap açık hava da iyi gelir evde kaldıkça daha da kafana takarsın bebeğini sıkı tiydir al götür.

Canim ben bosanmaktan bahsetmiyorum eşim bahsediyor ailemarkamda olacak mi bilmiyorum.Bu sefer geçen ay götürmeye geldi ailem ama ben kizim için kaldim babasız buyumesin diye babam birdaha benden yardım bekleme ddisimdi yüzüm yok gelin beni goturum demeye
Anladım canım Allah yardımcın olsun inş. Diyecek söz Yok malesef. Keşke elimizden bir şey gelse. Senin için bol bol dua edeceğim

CAnım aman dıkkat et komure bı saat yanıp tutsmadan altını kapatmazsan bısey olmaz allahn ıznyle ıyıce tutsması lazım yanı tutusunca kapat altnı ustunude tapm kapatma haff acık kalsın.. odunu yakmaya yettstremezsnkı cnm kömür yakınva 12 15 saat galan yetıyo bıze bnde hc bılmezdm ewlennce ogrendım mecburen.. komsu galan varsa yardm al kömr yak bncehem kendn hem bebs hasta olmaan daha beter zorluk olr sana.. aılen dsnda anla anı hnı ykmu hala amca falan konsp alıl verecek aana yardmcı olacak bırısı tek basına Zor olr cnkı bızm pskolplojı ıyı degl su an zaten

Sürekli kafasını çeviriyorsa yeni hareketleri o
Bizimki uyurken bile çevirmeye başladı
Bir sağa, bir sola
Hiç durmuyor uyanıkken de
Dün kontrolden geldik
Kulaklarda da bişi yoktu
Kulak kiridir belki dıştakiler
Vlla anlamadimki.senin kac gunluk canim

Koala anne ya avatar resmi yükleyemiyorum nasıl yapıyorsun anlatsana
Canım attığım ilk ss de avatar yazısı var ona bas sonra dosya seç var 2. ss de ona da bastıkdan sonra dökümanlardan seç resmi seçtikdrn sonra en aşağıda sayfanın değişiklikleri kaydet var ona bas bitti bu kkada ❤

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-20-17-08-33.png
    Screenshot_2018-02-20-17-08-33.png
    191,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2018-02-20-17-08-55.png
    Screenshot_2018-02-20-17-08-55.png
    109,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2018-02-20-17-09-11.png
    Screenshot_2018-02-20-17-09-11.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 34
Canım attığım ilk ss de avatar yazısı var ona bas sonra dosya seç var 2. ss de ona da bastıkdan sonra dökümanlardan seç resmi seçtikdrn sonra en aşağıda sayfanın değişiklikleri kaydet var ona bas bitti bu kkada ❤
Bende olmuyo dosya seçe topluyorum seçenek gelmiyo

B brc1011 canimm geçmiş olsun..benim oğlumda sürekli memeyi çıkartıp emeiyordu.doktor sürüp vermişti ama hiçbir işe yaramadi.iki günde ciğerlerine indi :KK43: 1 hafta hastanede kaldik serumlar antibiyotikler.daha iyi olduk çıktık hastaneden 1 hafta daha antibiyotik kullandık.ama hala hırıltısı var acayip terleyen bri çocuk.ne yapacağımı şaşırdım.burnunu çekmiyorum onun çok zararlı olduğu h duydum. Sadece deniz suyu sıkıyorum hapsuruyor zaten çıkan çıkıyor.yine korkuorum ciğerlerinde var mıdır diye..mdoktora tekrar götürmeyi düşünüyorum.demem o ki ememeyecek dereceyse bence doktora bir daha götür.cunku çok hızlı ilerliyor farketmiyoruz.:KK43: bziinki de ememez olmuştu gece acile götürdük.cocuk hem emmeidig için yorgun düşmüştü hemde ilerlemisti
:(Sagol canımm.Gotureyim canim yarin da boyle olursa.Size de cok gecmis olsun

B brc1011 canimm geçmiş olsun..benim oğlumda sürekli memeyi çıkartıp emeiyordu.doktor sürüp vermişti ama hiçbir işe yaramadi.iki günde ciğerlerine indi :KK43: 1 hafta hastanede kaldik serumlar antibiyotikler.daha iyi olduk çıktık hastaneden 1 hafta daha antibiyotik kullandık.ama hala hırıltısı var acayip terleyen bri çocuk.ne yapacağımı şaşırdım.burnunu çekmiyorum onun çok zararlı olduğu h duydum. Sadece deniz suyu sıkıyorum hapsuruyor zaten çıkan çıkıyor.yine korkuorum ciğerlerinde var mıdır diye..mdoktora tekrar götürmeyi düşünüyorum.demem o ki ememeyecek dereceyse bence doktora bir daha götür.cunku çok hızlı ilerliyor farketmiyoruz.:KK43: bziinki de ememez olmuştu gece acile götürdük.cocuk hem emmeidig için yorgun düşmüştü hemde ilerlemisti
Burnu tikali olduktan 2 gun sonra mı cigerlerine inmis canim.Hic belirti olmadi mi?Oksuruk falan.Ins.hastsnelik bi durum olmazsa.Bi kizim daha var.Onu naparim:(

ayy ne yapim canim yavrum doğduğundan beri başına gelmeyen kalmadı yani buna da.şükür yanimda elbet hepsi geçecek bunlarin
Aynen canım gececek ama evhamların sütünün azalmasına neden oluyo bazı şeyleri oluruna bırak bak biz hasta olduk hastaneye yattığımız gün 4700 dük haftasına aynı gün kontrole gittik yine 4700 dük 1 haftada gram almamışız şimdi toparlıyoruz çok şükür bende taktım tabiki ama sürekli başka bebeklerle kıyaslama bebeğini belki seninki minyon olcak

Ikı gndrdr 4ten snra uyumamak basladı kırk dkdr sallıuorm dnletmedıgım ney sesı nınnı muzık kalmadı halada tam dalmadı uyanır bırazdan her hafta yenı bısey cıkıuo:anne:

Ben eşimi sürekli kontrolde tutyorum başka biri var mıdır falan diye ınstagram telefon herşeyi kontrol ediyom. Doğumdan sonra bu hale geldim.neden bilmiyorum.psikolojik galiba...aklimda sürekli hüseyini görürsem direk boşarım düşüncesi.o da bana diyor hayatin sizsiniz bilmem ne.guvenim yok bu erkeklere.kocam da dahil.
Aynı duyguları yaşıyorum ilginc bir sekilde. Çünkü bir çoğumuz kili aldık bakımsız kaldık. Kendimizi çirkinlermiş hissediyoruz. Yatakta bacı kardeş olduk bebekten dolayı. Cinsel hayatta sekteye uğrayınca kendimize güvenimiz kırılıyor.

Back