• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bnce sen braz sabret anlsttgna gore daha yrnı olms bu durumlar.. yaptkları dgru degl tabıkı ama belkı hc blmedgn bı aevebı vardr bı bkle anla bnce on yıllık ıuılık ıkı aylık sıkntıda btmesn bnce bebek var bıde en obemlısı... bakara suresıı ac ewde yankılansın.. bıde ben denemstum hem bakara suresı actm hergn hmde 3 5 yada 7 gun sırkelı suyla ewı sılcekdın faydasını gormstm ben
Canim bu 2 oldu sorun annesi ben biliyorum annesinin sözünden çıkmaz o ne derse o olur ama allah buyuk bunların sebebini.kadınsa insallah bana muhtaç kalır tamam canim acacam bakara suresini peki sirkeyle evin her yerini mi silecem

Canım hıkayemz cok benZer senmle senı anlıyorum..benımdeaklıma geldı smdı buyu faln olmasn allah kırusun.. brden bu kadr degsım nrmzl degl cnku
Aynen canim ben inanmazdim buyu muska işine ama bilemiyorum kendi ailesi olmasa bunun lisedeki eski sevgilisi evlendigimizden berin faceye falan yazıyordu buna ah edip duruyordu esime takintliydi acaba diyorum yapar mi yada eşimin aklına mi girdi ama kizini kaybetmeyi göze alabilir mi ki hayatta hiç sevmediğim.şey yalan.ve aldatilmak affetmeyecegimi bilir bunu göze alabilir mi aha 3 gün oldu yok ortada peki sen neden esinle anlasamiyorsun anladığım.kadariyla severek evlenmissin ailesi mi

CAnım aman dıkkat et komure bı saat yanıp tutsmadan altını kapatmazsan bısey olmaz allahn ıznyle ıyıce tutsması lazım yanı tutusunca kapat altnı ustunude tapm kapatma haff acık kalsın.. odunu yakmaya yettstremezsnkı cnm kömür yakınva 12 15 saat galan yetıyo bıze bnde hc bılmezdm ewlennce ogrendım mecburen.. komsu galan varsa yardm al kömr yak bncehem kendn hem bebs hasta olmaan daha beter zorluk olr sana.. aılen dsnda anla anı hnı ykmu hala amca falan konsp alıl verecek aana yardmcı olacak bırısı tek basına Zor olr cnkı bızm pskolplojı ıyı degl su an zaten
Canim gece 2 de kizim uyuunca mecbur kalkıp.yaktım o karanlıkta odunluga indim komur koydum kazana ama.kaldırıp sobanin içine kotmak cok.zor oldu cok.agirmis üzerine 2tane ince odun onun üzerine de kozalak koydum cirayla yaktım ilk zor oldu duman.oldu tabi parmagimi da hallettim ben yanında altını üstünü kapattım onun icin mi oda komur koktu

Bebek arabana yokmu koy götür canm yürüyüş yap açık hava da iyi gelir evde kaldıkça daha da kafana takarsın bebeğini sıkı tiydir al götür.
Canim daha bebek arabası almamıştım biliyorsun ben.hamileligim de hep yattım eşyalarımı bile zorla aldım dogmdan sonra da birywre gidemedim kızla anakucagi var onla da benim gitmem zor oluyor

Aynen canım gececek ama evhamların sütünün azalmasına neden oluyo bazı şeyleri oluruna bırak bak biz hasta olduk hastaneye yattığımız gün 4700 dük haftasına aynı gün kontrole gittik yine 4700 dük 1 haftada gram almamışız şimdi toparlıyoruz çok şükür bende taktım tabiki ama sürekli başka bebeklerle kıyaslama bebeğini belki seninki minyon olcak
Canim ne bilim doktor kilo alımı az diyor gelen giden çocuk hiç kilo almamış ciliz diyor her kafadan bir ses çıkıyor ben takmiyordum önceden ben de minyon zayifim zaten kizimda öyle olacaktır derdim hep bende küçükken de şimdi deöküz gibi yedigim halde kilo alamam belki de kizimda bana çekti sutum zaten kesildi canim ayın 6 sindan beri mama veriyorum 8 9 saatte 30 40 cc süt ancakcikiyor

Cok gencsiin daha
Erkeler daha gec olgunlasiyorlar
Bana gore 32-33yasindan once erkeklerinevlendirmemek lazim
Umarim gecinecek kadar paran vardir
Biraz yanliz kal kafani toparla kendini yipratmamaya calis
Yasin cok genc kizini kendi yerine koy nekadar kizsanda sana gelse yuz cevirebilirmisin
Ailenle konusmayi dene canim ama once kendin net kararini ver .
Ailem kapıyı kapadı var canim allah şükür bankdan ortak hesbimiz var ya benim imzam olmadan hesaptan tum parayi cekemez dimi

G Gulum80 valla eşim burda olsa yanına gelirdim duzicine. Seni alır annene götürürdüm.sobayi yaktın mı? Nasilsin ? Bir ihtiyaçı varsa mutlaka bana ulaş canimmmm
Allah razinolsun canim benim ailem kapılarını kapatti canim.kızımla teknbasinayim düşenin dostu olmuyormus gece 2 ye kadar yanmadi soba kizim kolik saati kucak dışında yada dizde sallama.dışında.hayatta sakinlesmiyo bende battaniyeye sıkı.sıkı sarıp uyumasini bekledim gece 2 di yaktım.sobayı

G Gulum80 yavrum nasılsın var mı bi gelişme bi durum? Sobayı yakabildin mi offf yakın olsaydık ne vardı sanki........
Keşke ablam keşke yakın..olsak hani derlwr ya 40 kat yabancı akrabadan daha iyi diye çok doğruymuş yaktım kuzum gece 2 ydi kiz uyuyunca yaktımama.kazan komur doluydu onu kaldırıp sobaya koydum ağırdı ic dikislwrr bir zararı.olur mu kuzum

Bütün gün toplasam iki saat uyumadı oğlum sürekli de parmağını ağzına alıp emiyor emzik tutuyordu bi ara şimdi tekrar dili ile itiyor :KK43: daha yeni yatağına bıraktım süpürge sesi eşliğinde kapatıyrm süpürge sesini huysuzlanıyor :bicak::110:
G Gulum80 cnm allh sabır versn çok büyük bi dert ama kendini koy verme kızın için farkında değlsin sen çok güçlü bi annesin kızına kavuşmak için binbir sıkıntıya göğüs geldin şimdi de yaparsın.. Allh yolunu açık etsin cnm kararın ne olursa Olsn.. kimsem Yok deme bizler varz
Allah razı olsun canim buraya yazdim en son 2 gündür icime atıyordum dertleswcek kimse yok gurbetteyim en son buraya yazıp kızlardan akıl.alim dedim hepinizden allah razi olsun uzakda olsak dertleswcek birini arıyor insan

Gulum80 kuzum ne yaptın ya aklım sende iyisindir inşallah sobayı yakabilmisndir umarım yakin olsaydim valla elimden geleni yapardim senin icin ama uzak olunca elden birsey de gelmiyor ki.:KK43:
Allah razı olsun canim düşünmeniz bana yol göstermeniz yeter akıl vermeniz yeter hemen hemen hepimiz benden buyuksunuz hepniz birer abla oldunuz hamileligimin başından beri bana destek oldunuz hepinizden senden.Allah razı olsun yaktım canim kizi uyuyunca gece 2 ydi yaktim

G Gulum80 Rabbim yar ve yardimcin olsun evde huzursuzluk zordur esinede akil fikir versin rabbim ama gozunu korkutman sart ne olursa olsun git ailenin yanina ayriliyorum deme kafa dinlemeye geldimde seninde morale ihtiyacin var insallah hersey duzelir.
Keşke öyle yapasaydim canim ama aileme anlattımherşeyi ama bu sefer babam kapılarını kapattı

Canim Biz severek evlendik ben gözünü onla açtım 5 yıl üniversite hayatimda o vardı okul bitti 1 yıl sonra kaçtım babn vermem seni o aileye rezil.olursun ddi yaşam tarzLarimiz çok fazrkli onların siyah dediği bizde beyaz ama ben eşimi çok.sebddim.hani ilk.aşk derler ya yok dayamadm artık uzakliga babam da.vermeyince kactik böyle bir insan değildi bir buçuk.sene kaynanamla yasadim herşeyi alttan aldım ben.alttan.aldıkça o iyi davrandı allah var sonra ayrı eve çıktık eşim.varikosel ri.ameliyat tedavi falan olması lazımdı kimse duymasın.diye ayrı eve ciktik hamileyken UzErime titrwrdi sorumlunun hamilelik olduğu için doğumdan 20 gün sonra herşey patlak verdi artık bende dayanamadım dile kolay 3 yıl sabrettim wsimle.üniversite tanıştığımda hazirliktaydim daha 17 yaşındaydım gozumu onla açtım çok.sevdim sabirsam kaynanamlaardan kaynaklanıyor c.teso annesi bile gitti akşamında tartışmaya başladık artık.diyorum insanlar.çığ süt emmis inanmazdım.böyle şeylere ama buyu mu var diyorum
Zor çok zor o kadar yılını ver emek ver aileni geride birak onu sec oda şimdi kalksın böyle yapsın yediremiuor insan kendine. canm allah sıkıntılarını götürsün valla bol bol dua ediyorum senin icin inşallah sıkıntılarınız geçicek allaha olan ümidini kesme hicbir zamn hayırlı olanı iste kaynananida allaha birak yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz heleki ah alıyosa.senin döktüğün o gözyaşları sorulur.

Canim benim kizimin kolik saati kucakta battaniyeyeiyice sardim gezdiriyprum odanın içinde bu boyle bi de dizdr sallayinca sakinlesiyor hergün iki ndin 5ile gece 2 nobetim oluyor

Canım dun bıZmkıde aksm 4 ten gece 10.30 a kadr uyumadı cok yıprandım sureklı emzrddm altnı actm kuckta gezdrdm salladm beskte yok uyumadı cok zor walla

Canim gece 2 de kizim uyuunca mecbur kalkıp.yaktım o karanlıkta odunluga indim komur koydum kazana ama.kaldırıp sobanin içine kotmak cok.zor oldu cok.agirmis üzerine 2tane ince odun onun üzerine de kozalak koydum cirayla yaktım ilk zor oldu duman.oldu tabi parmagimi da hallettim ben yanında altını üstünü kapattım onun icin mi oda komur koktu

Nrmal sona deglmı o odada deglmı sona

Canım dun bıZmkıde aksm 4 ten gece 10.30 a kadr uyumadı cok yıprandım sureklı emzrddm altnı actm kuckta gezdrdm salladm beskte yok uyumadı cok zor walla
Kizlar atak dönemleri oluyormus ondan olabilir mi? 4 8 12 16 20 seklinde gidiyormua atak donemleri...atak döneminde ağlama mızmızlanma artarmış.emmek artarmis...

Aynen canim ben inanmazdim buyu muska işine ama bilemiyorum kendi ailesi olmasa bunun lisedeki eski sevgilisi evlendigimizden berin faceye falan yazıyordu buna ah edip duruyordu esime takintliydi acaba diyorum yapar mi yada eşimin aklına mi girdi ama kizini kaybetmeyi göze alabilir mi ki hayatta hiç sevmediğim.şey yalan.ve aldatilmak affetmeyecegimi bilir bunu göze alabilir mi aha 3 gün oldu yok ortada peki sen neden esinle anlasamiyorsun anladığım.kadariyla severek evlenmissin ailesi mi

Ewet bzde sevrk ewlendık ama ızun hıkaye cnm cok farklıymısz meher aılesı sorun brlkte yasıuo gbıyız onlarn evınıde esm yönetıyo o olmdan ekmk bıle almzlar edm alr aksm bırskır daha nelr. Ne haysllerle rwlendm ama ıkımızn hayatı olmadı bu gttkce ınatlastık ıste koptk ıyıcr esım kıncıdr bde beb kın tutamm ama smdı bnde sogumusum demkkı cık kırıldm artık yorldm.. allahm buyuk hayrlsnı gıstersn dıye dua efçdıyorm

Back