• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Koala anne ben yiyorum ya
Kirmizi lahanayi havuc ve marulla salata yaparim
Limon salatada
kimyonda katilabilir
Ben deneyecegim bakalim
Valla bişey olmuyorsa çok şansılısın maşAllah ye o zaman canım hem vitamin olur ama ben azıcık minnak bişey bile yesem benim kız kuduruyor resmen yoksa salata çeşitlerini çok severim tarifde bayaa tam benlik bişey :( afiyet olsun canım şimdiden ❤

Ben bu kadar gazliysam bebe ne yapsın. Hamileligimin ilk zamanları böyleydi.

Bütün gün toplasam iki saat uyumadı oğlum sürekli de parmağını ağzına alıp emiyor emzik tutuyordu bi ara şimdi tekrar dili ile itiyor :( daha yeni yatağına bıraktım süpürge sesi eşliğinde kapatıyrm süpürge sesini huysuzlanıyor :bicak::110:
G Gulum80 cnm allh sabır versn çok büyük bi dert ama kendini koy verme kızın için farkında değlsin sen çok güçlü bi annesin kızına kavuşmak için binbir sıkıntıya göğüs geldin şimdi de yaparsın.. Allh yolunu açık etsin cnm kararın ne olursa Olsn.. kimsem Yok deme bizler varz

Gelmiyor canim 2 gundur rezil.olduk kizimla insallah hasta olmaz yavrum nerde.kaldığını bilmiyorum tlfnu açmıyor bosanmaktan bahsediyordu kavga ederken çok huzursuzluk cikariyormusum rahat vermiyormusim böyle gitmezmis falan işte soba işi olmasa ne yaparsa yapsın gelmezse gelmesin umrumda değil aslında 2 gündür içine atıyordum kimseyle de paylasamiyprdum y azmayacaktim buraya ama artık patlamak üzereyim bisey yokmuş gibi davranmaktan
Canım öncelikle Allah sabır versin..
Elektrikli soba ufo falan yokmu canım soba yanmadığında onunla idare edersin bebeğinde üşüyüp hasta olmaz ailenin yanına gitmen bi çıkış olabilir ama çok iyi düşünmelisin bebeğin varken boşanmak çok zor bir karar eşinin yaptıkları doğru değil ama sen yinede iyi düşün...
Belki ayrılcam diye değilde canım sıkıldı evde diyerek ailenin yanına gidebilirsin evden uzaklaşmak sana da iyi gelebilir

Elektrikli soba ufo falan yokmu canım soba yanmadığında onunla idare edersin bebeğinde üşüyüp hasta olmaz ailenin yanına gitmen bi çıkış olabilir ama çok iyi düşünmelisin bebeğin varken boşanmak çok zor bir karar eşinin yaptıkları doğru değil ama sen yinede iyi düşün...
Belki ayrılcam diye değilde canım sıkıldı evde diyerek ailenin yanına gidebilirsin evden uzaklaşmak sana da iyi gelebilir

Elektrklı sobada gecıcı cozum cnm ya devamlı yandıgında allah korusun yangn galan cıkarablıyor.. en ıyısı kömür tutusacak ıyıce bıhun yetecek ugraamayacak surekı. Rabbım ınsırah ferahlıhı versın ınsallah hayrlı kapılar acaın cumlemıe

benm bu ikinci evliligm hatta 3 bi tanesi 2 ay surdu.ilkinde senin gibi kacmadim ama anami babami dinlemeyip evlendim.senin gibi korkuyrdm donmeye tam 3 sene evli kaldim son siddet olayndan sonra herkes duydu zaten babam sen istedin dahi demedi kabul etti.ikincisini kendi zorladi diyebilirim.evde bakmak agir geldi demeyeymde bi kez o evden cikinca ikinci kez olmadi.ama senin cocugm var o cocuk o evde usur hasta olur.baban sana kiyamaz bekleme kimse icinde o cefayi cekme.eger o koca olacak kisi seni yada cocugnu dusunseydi simdi yaninda olurdu.simdi cik bu siteden ve anneni ara.korkma cocugn sende kalacak hic bi sekilde alamazlar senden onu.anne baba affeder sokakata birakmaz hele ki evladinla.her insan hata yapiyo benim iki hatam oldu cok sukur ucuncude yuzum güldü rabbim evlatta nasip etti.anlatsam oturur aglarsn ama hersey geciyi.ustelik senin tutunacak bir dalinda var onu dusun ara anneni babani tipla esyani git o evden.duzelir belki deme duzelmiyo sonu daha da kotu oluyo keske duzelse
Aradim canim ama bossa aradim babam evlilik çocuk oyuncağı değil ki ben sana bir sans vermiştim ayağına kadar gelmiştim de götürmeye geçen.ay ddi artık bekleyeceksin sabredeceksin diyor adam da haklı evin tek kiziydim el bebek gul bebek.buyutuldm sonra ne yaptım babam yapma o aile iyi değil araştırdım ben demesine rağmen kpps essekler gibi calistigm sınava gireceğim yıl kaçtım bana o kadar masaraf yaptı herkese beni oveerdi ben ne yaptım kaçtım dinelemedim babamı şimdi ne.dese.haklı.ağzıma etse.hakli

Canım Allah büyük üzme kendini daha fazla. Her evlilikte oluyor sıkıntı hele de bebekler küçükken biz de çok hassas oluyoruz. Ailenin yanına git yardım iste boşver kaçmışsan da yapacak bir şey Yok olan olmuş. Sabret ama hemen boşanmayı aklına koyma sende. Bırak biraz burnu sürtsün belki akıllanır. Rabbim o küçücük bebeğinizin hatrına kalbini yumuşatsın eşinin inş.
Canim bu 2. Oldu geçen ayda aynısını yaptı o zmaan ailem geldi şimdi aradimgelmiyorla haklılar da artık basının caresesine bakacam kizim için güçlü olacam başka çarem yok

G Gulum80 canim eşine neden boşanmak istedigini sormuyomusun?
Derdi neymis acaba!
Aman sobaya dikkat et yakmasini bilmiyosun kullanmasinida bilmezsin.
Allah yardimcın olsun rabbim yolunu aydınlatsın feraha cıkarsın.

Yok canim sobayla isiniyorduk dün gece birazcık da olsa becerdim yakmayı boraz dumanladi oturma odası kömür.koktu ama havalandırdım benim.kozm kolik gece 1 2 i.kadar uyumuyor sadece kucak da duruyor gece 2 ye kadar soğuktu oda batyanoye sarıp asarmaladimn öyle kucagimda tuttumo uyuunca da kalkıp.hemenmsobayi yakmaya çalıştım bcerdim ama zor oldi kızımı kac 6 7 saat belki daha fazla altını degistiremwdim. Soguk diye canim aslında elimde mesleğim var sadece kizim.birazcık buyuse ise girer calisirim ama işte kızımı kimseye emanet edemem dunyanin çivisi çıktı.aha kendi.öz babasi arayıp sormuyor bir bakıcıya nasil guvenecem ailemde bekle diyor geçen.seferde böyle yaptı 3 gün sonra çıktı geldi eşim ama.sürekli bunu yapacaksa kizim biraz büyüyünce psklojis ionunda etkilenecek ya kpps ye tekrar hazırlanıp.sınava girecem kendi ayaklarımın üstünde duracam eşime kimseyemuhtaç etmeyecem kızımı yada ne yapacam bilmiyorum

G Gulum80 canim eşine neden boşanmak istedigini sormuyomusun?
Derdi neymis acaba!
Aman sobaya dikkat et yakmasini bilmiyosun kullanmasinida bilmezsin.
Allah yardimcın olsun rabbim yolunu aydınlatsın feraha cıkarsın.
Canim bebekten sonra çok değişti bambaska bir insanolsunben daha 20 günlük lohusayken kaynanam kayinbabam la çok.kötü kavga ettik herşeye burunlarını spkuyprlardi dayanadim kavga etti bi de yılların birikimiydi onları.esiminhep.alttan.aldım.hep.ezildim yabancı gelinim diye eşim ondan sonra çok.değişti.yine.böyle.çekti gitti 3 gün gelmedi yine aynı şeyle anlayacagin ne yaoacam bilmiyorum gece yaktım becerdim allah yardım etti

Ne kadr zor ewde huzrsuxluj hele bıde cock varken. Kendo aklım yokkı sana versem bndede aynı sorunlar cock ıcn bıraradayız emın ol rabbım sonumuzu hayretsn dgru yolu gostersn ıbsallh benım gıdecek yermde yok
Hemde nasil canim artık kendini dusinmuyor insan çocuğu düşünüyor kendim umrunda değilim çocuğun var işte el kadar sabi rezil olacak benim de gidecek yerim yok canim. Kapılarını kapatti dün akşam allah yardımcımız olsun artık sevgi saygı güven kalmadı gelse bile aynı evin oxinde 2 yabancı oluruz

Hemde nasil canim artık kendini dusinmuyor insan çocuğu düşünüyor kendim umrunda değilim çocuğun var işte el kadar sabi rezil olacak benim de gidecek yerim yok canim. Kapılarını kapatti dün akşam allah yardımcımız olsun artık sevgi saygı güven kalmadı gelse bile aynı evin oxinde 2 yabancı oluruz

Bzde oyleyız cnm cock ıcın bıraradayız su sn en ıyısı bı ewladınız ıcın rabbım bu cocklarn hatırına yuzumuze baksn ınsaallah sabrımın son noktasına kadr beklıcem bıseylern duzelmedı ıcın.. bu ara sessz kalıyorm braz baya yıprattık brbrmızı cnku ıstne gttkce kötu oluyo yavrmla olgılenıyorm sadece

Vah vah ailenden dolayı seni eziyo canm bol bol oku dua et allaha sığın esin belkide bi bosluk da kaynanla ne kadr kavgalı olsanda kötülük yapsada annelerinin elestirlmesine dayanamazlar bizimki annesine sayar sayar ben bi laf dediğin zaman yemedigim laf kalmaz bizde dün akşam büyük oğlum için birbirimze girdik seninki yanında hiç değilse esim uzun yol şoförü benim avrupaya çalışıyo 10 günden aşağı gelmez buna rağmen herşeyden kisar ama kaynanama sorduğunda da oğlunu somuruyomusum bebekli halimle onların yemeğini işini yaparım yıllardır halada benden memnun olmaz herkesin derdi sıkıntısı var allah kuluna taşıyamadığı yükü vermezmiş canm allaha birak canm kim hakli kim haksiz o biliyor gidebildigi yere kadr gotur baktin ki dayanamiyosun al kizini cik olması kadın sığınma evine gidersin.
Canim Biz severek evlendik ben gözünü onla açtım 5 yıl üniversite hayatimda o vardı okul bitti 1 yıl sonra kaçtım babn vermem seni o aileye rezil.olursun ddi yaşam tarzLarimiz çok fazrkli onların siyah dediği bizde beyaz ama ben eşimi çok.sebddim.hani ilk.aşk derler ya yok dayamadm artık uzakliga babam da.vermeyince kactik böyle bir insan değildi bir buçuk.sene kaynanamla yasadim herşeyi alttan aldım ben.alttan.aldıkça o iyi davrandı allah var sonra ayrı eve çıktık eşim.varikosel ri.ameliyat tedavi falan olması lazımdı kimse duymasın.diye ayrı eve ciktik hamileyken UzErime titrwrdi sorumlunun hamilelik olduğu için doğumdan 20 gün sonra herşey patlak verdi artık bende dayanamadım dile kolay 3 yıl sabrettim wsimle.üniversite tanıştığımda hazirliktaydim daha 17 yaşındaydım gozumu onla açtım çok.sevdim sabirsam kaynanamlaardan kaynaklanıyor c.teso annesi bile gitti akşamında tartışmaya başladık artık.diyorum insanlar.çığ süt emmis inanmazdım.böyle şeylere ama buyu mu var diyorum

Aradim canim ama bossa aradim babam evlilik çocuk oyuncağı değil ki ben sana bir sans vermiştim ayağına kadar gelmiştim de götürmeye geçen.ay ddi artık bekleyeceksin sabredeceksin diyor adam da haklı evin tek kiziydim el bebek gul bebek.buyutuldm sonra ne yaptım babam yapma o aile iyi değil araştırdım ben demesine rağmen kpps essekler gibi calistigm sınava gireceğim yıl kaçtım bana o kadar masaraf yaptı herkese beni oveerdi ben ne yaptım kaçtım dinelemedim babamı şimdi ne.dese.haklı.ağzıma etse.hakli

Canım hcbrımı sonunu bılsek yanls yapmsyız ınsan yasayarak ogrenıyor bıraz kafanı dnle bakalım bı arada babanglde dusunur braz snde sakınlesms olrsun en ıyısıne karr verrsın kendn ve cocugun ıcın kapısına gttkten snra sana kapıyı acmayacak degıller.. hakknda hayrlısı ne ıse rabbım onu cıkarsın karsına.. snde dua et bolca allaha sıgın o kı kımseszlerın kımsesıdr en yalnız hıssettgmZ anda bıle bızı duyar gorr coo sukurkı duamız var.. zor bılıyorm ana sabır ve tevekkulle bkle sabret

Canim Biz severek evlendik ben gözünü onla açtım 5 yıl üniversite hayatimda o vardı okul bitti 1 yıl sonra kaçtım babn vermem seni o aileye rezil.olursun ddi yaşam tarzLarimiz çok fazrkli onların siyah dediği bizde beyaz ama ben eşimi çok.sebddim.hani ilk.aşk derler ya yok dayamadm artık uzakliga babam da.vermeyince kactik böyle bir insan değildi bir buçuk.sene kaynanamla yasadim herşeyi alttan aldım ben.alttan.aldıkça o iyi davrandı allah var sonra ayrı eve çıktık eşim.varikosel ri.ameliyat tedavi falan olması lazımdı kimse duymasın.diye ayrı eve ciktik hamileyken UzErime titrwrdi sorumlunun hamilelik olduğu için doğumdan 20 gün sonra herşey patlak verdi artık bende dayanamadım dile kolay 3 yıl sabrettim wsimle.üniversite tanıştığımda hazirliktaydim daha 17 yaşındaydım gozumu onla açtım çok.sevdim sabirsam kaynanamlaardan kaynaklanıyor c.teso annesi bile gitti akşamında tartışmaya başladık artık.diyorum insanlar.çığ süt emmis inanmazdım.böyle şeylere ama buyu mu var diyorum

Canım hıkayemz cok benZer senmle senı anlıyorum..benımdeaklıma geldı smdı buyu faln olmasn allah kırusun.. brden bu kadr degsım nrmzl degl cnku

Bnce sen braz sabret anlsttgna gore daha yrnı olms bu durumlar.. yaptkları dgru degl tabıkı ama belkı hc blmedgn bı aevebı vardr bı bkle anla bnce on yıllık ıuılık ıkı aylık sıkntıda btmesn bnce bebek var bıde en obemlısı... bakara suresıı ac ewde yankılansın.. bıde ben denemstum hem bakara suresı actm hergn hmde 3 5 yada 7 gun sırkelı suyla ewı sılcekdın faydasını gormstm ben

Bzde oyleyız cnm cock ıcın bıraradayız su sn en ıyısı bı ewladınız ıcın rabbım bu cocklarn hatırına yuzumuze baksn ınsaallah sabrımın son noktasına kadr beklıcem bıseylern duzelmedı ıcın.. bu ara sessz kalıyorm braz baya yıprattık brbrmızı cnku ıstne gttkce kötu oluyo yavrmla olgılenıyorm sadece
Allah bize sabir onlara da akil versin canim dayanmakdanbaşka.çaremiz mi var ama baktım daha da.kötüye gidiyor evladım arada zarargörüyor biraz birikmisiz var onu da alirçeker giderim babamgil kabul etmse de. Mersine giderim orada yeni bir hayat kurmaya çalıştım kizimla o birikim.bizi idare eder buralara yabanciyim gider memeleketim de yaşam savaşı veririm

Back