• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Makarna, tarhana, ıspanak, kabak, yeşillik salatası bunlara takılıyoruz napim bende istiyorum ama sonra bebe havaya uçar gazdan sıksınlar dişlerini şurda ne kaldı gazlı dönrmin bitmesine:))
Bizimkini rezene kuzu gibi yaptı valla dene bence :dondurma:

G Gulum80 def et gitsin o kocayı...bu erkeklere zaten ne oluyorsa.hicbir ise yaradıkları yok.baba olmayı bile beceremyorlar.benim kocam yapsın böyle bişey direk yolu bosanmak . Çocuğumu da alır giderim efeler gibi hey..giderim derken mecazi anlamda.asla evi terketmem kovarım gitsin....acaba hayatında başka biri mı var ki?

Kizlar esimle kavga ettim eve terketti gitti 2 gündür gelmiyor soba olayı rezil.ediyor beni yakamiyorum acaba ailemin.yanina mi gitsem galiba ayrilacan bosanacak giderken oyle biseyler söyleniyordu şimdi bosanma davasında kızımı bana verirler dimi sütten kesilmesinin bir onemi yok.dimi

:( canım ya

Canm ya allah yardımcın olsun kocanın kalbine senin sevgini koysun çokmu tartisiyosunuz acaba kaynanan gili mi aranızda çözemediniz belkide annesi dolduruyodur sana karşı kârı kocanın arasına girenin öbür dünyada yeri yok bunu bilmiyormu .benimde gorumcem kaçmıştı 3 4 ay önce kocası dövmüş bunu çıktı baba evine geldi ama kocası binbir özür le goturdu şimdide sut dökmüş kediye döndü valla diyeceğim kimseyi umursama ailen arkandaysa gerisi fasa fiso.
Kuzum bebekten sonra çok değişti eskisi gibi değil artık kaynanamgil basli başına sorun bide herzamn annesi babası öncelikli oldu ne ben.ne.kizim.hep ikinci planda kalıyoruz önceden ben.öyleydim ama umursamiyordum ama şimdi kizima da aynısını yapıyor kizimin sorumluluğu ağır geldi galiba

Ben eşimi sürekli kontrolde tutyorum başka biri var mıdır falan diye ınstagram telefon herşeyi kontrol ediyom. Doğumdan sonra bu hale geldim.neden bilmiyorum.psikolojik galiba...aklimda sürekli hüseyini görürsem direk boşarım düşüncesi.o da bana diyor hayatin sizsiniz bilmem ne.guvenim yok bu erkeklere.kocam da dahil.

Kuzum bebekten sonra çok değişti eskisi gibi değil artık kaynanamgil basli başına sorun bide herzamn annesi babası öncelikli oldu ne ben.ne.kizim.hep ikinci planda kalıyoruz önceden ben.öyleydim ama umursamiyordum ama şimdi kizima da aynısını yapıyor kizimin sorumluluğu ağır geldi galiba
Kuzum artık ailene söylemenin zamanı geldi bence dun gece de eve gelmedi sanirim aileler araya girdimi belki akli basina gelir sorumluluk agir geldi esin kac yasinda bu arada

Kuuzmmm ikinci plandaysan resti çekip kendini ilk plana aldırman lazım....

Ablam gucum kalmadı artık sobayı yakmayi beceremiyorum yavrumun altını değiştirirken hasta olacak diye odum kopuyor bitti galiba bizim evliliğimiz ne sevgi ne saygı ne güven kaldı kendi kizini bile umursamiyo aramıyor cuma asisi var nasil goturecem bil.iyorum adam boşanmayı kafaya koydu kizim doğduktan sonra çok.değişti o sevdiğim aşık olduğum adam gitti başka bir huseyin geldi ne yapacagimi bilmiyorum babamın evinr mi gitsem diyorum kaçarak evlendim millet.bir suru laf edecek kızımla kaldım bir basima aşağı tukursrm sakal yukarı tukursem biyik pazar gününden beri haber yok adamdan aramıyor

Ne kadr zor ewde huzrsuxluj hele bıde cock varken. Kendo aklım yokkı sana versem bndede aynı sorunlar cock ıcn bıraradayız emın ol rabbım sonumuzu hayretsn dgru yolu gostersn ıbsallh benım gıdecek yermde yok

Ablam gucum kalmadı artık sobayı yakmayi beceremiyorum yavrumun altını değiştirirken hasta olacak diye odum kopuyor bitti galiba bizim evliliğimiz ne sevgi ne saygı ne güven kaldı kendi kizini bile umursamiyo aramıyor cuma asisi var nasil goturecem bil.iyorum adam boşanmayı kafaya koydu kizim doğduktan sonra çok.değişti o sevdiğim aşık olduğum adam gitti başka bir huseyin geldi ne yapacagimi bilmiyorum babamın evinr mi gitsem diyorum kaçarak evlendim millet.bir suru laf edecek kızımla kaldım bir basima aşağı tukursrm sakal yukarı tukursem biyik pazar gününden beri haber yok adamdan aramıyor
benm bu ikinci evliligm hatta 3 bi tanesi 2 ay surdu.ilkinde senin gibi kacmadim ama anami babami dinlemeyip evlendim.senin gibi korkuyrdm donmeye tam 3 sene evli kaldim son siddet olayndan sonra herkes duydu zaten babam sen istedin dahi demedi kabul etti.ikincisini kendi zorladi diyebilirim.evde bakmak agir geldi demeyeymde bi kez o evden cikinca ikinci kez olmadi.ama senin cocugm var o cocuk o evde usur hasta olur.baban sana kiyamaz bekleme kimse icinde o cefayi cekme.eger o koca olacak kisi seni yada cocugnu dusunseydi simdi yaninda olurdu.simdi cik bu siteden ve anneni ara.korkma cocugn sende kalacak hic bi sekilde alamazlar senden onu.anne baba affeder sokakata birakmaz hele ki evladinla.her insan hata yapiyo benim iki hatam oldu cok sukur ucuncude yuzum güldü rabbim evlatta nasip etti.anlatsam oturur aglarsn ama hersey geciyi.ustelik senin tutunacak bir dalinda var onu dusun ara anneni babani tipla esyani git o evden.duzelir belki deme duzelmiyo sonu daha da kotu oluyo keske duzelse

Kizlar esimle kavga ettim eve terketti gitti 2 gündür gelmiyor soba olayı rezil.ediyor beni yakamiyorum acaba ailemin.yanina mi gitsem galiba ayrilacan bosanacak giderken oyle biseyler söyleniyordu şimdi bosanma davasında kızımı bana verirler dimi sütten kesilmesinin bir onemi yok.dimi
Canım Allah büyük üzme kendini daha fazla. Her evlilikte oluyor sıkıntı hele de bebekler küçükken biz de çok hassas oluyoruz. Ailenin yanına git yardım iste boşver kaçmışsan da yapacak bir şey Yok olan olmuş. Sabret ama hemen boşanmayı aklına koyma sende. Bırak biraz burnu sürtsün belki akıllanır. Rabbim o küçücük bebeğinizin hatrına kalbini yumuşatsın eşinin inş.

Ahh ah elalem nederinbi bırak at kafadan kaçarak evlenmiş olman bi hata olabilir ama o şekilde olması gerekiyormuş yaşanacakmış olmuş geri dönüşü yok kıyamam sana güzelim işt3 dünyaya getiriyorsun hayat çok zor bencede bi ailenle konuş bi değerlendirin artık bu durumı bu böyle olmaz tek başına

Anlıyorm ben onu bnde zprla ewlendım aılem ıstemıyodu smdı ufak bseyde basıma kaıkılıyo

G Gulum80 def et gitsin o kocayı...bu erkeklere zaten ne oluyorsa.hicbir ise yaradıkları yok.baba olmayı bile beceremyorlar.benim kocam yapsın böyle bişey direk yolu bosanmak . Çocuğumu da alır giderim efeler gibi hey..giderim derken mecazi anlamda.asla evi terketmem kovarım gitsin....acaba hayatında başka biri mı var ki?
Bilmiyorum canm hayatında başka BIri mi var tlfnunu hic karistirmadim baskanbiriolsa.bile kizina bunu yapma hakkı yok.hep.bunlar yüzüne sutum çekildi dün mamayi bile ev sahibinin oğluna aldırdım tek basima nasil yapacam bilmiyorum sobayı yakamiyorum kizim kolik zaten hep ağlama n obetlerinde kucakda ya sözde sallarsan duruyor BI de kabiz ne yapacam bilmiyorum

Canım Allah büyük üzme kendini daha fazla. Her evlilikte oluyor sıkıntı hele de bebekler küçükken biz de çok hassas oluyoruz. Ailenin yanına git yardım iste boşver kaçmışsan da yapacak bir şey Yok olan olmuş. Sabret ama hemen boşanmayı aklına koyma sende. Bırak biraz burnu sürtsün belki akıllanır. Rabbim o küçücük bebeğinizin hatrına kalbini yumuşatsın eşinin inş.
Canim ben bosanmaktan bahsetmiyorum eşim bahsediyor ailemarkamda olacak mi bilmiyorum.Bu sefer geçen ay götürmeye geldi ailem ama ben kizim için kaldim babasız buyumesin diye babam birdaha benden yardım bekleme ddisimdi yüzüm yok gelin beni goturum demeye

Bilmiyorum canm hayatında başka BIri mi var tlfnunu hic karistirmadim baskanbiriolsa.bile kizina bunu yapma hakkı yok.hep.bunlar yüzüne sutum çekildi dün mamayi bile ev sahibinin oğluna aldırdım tek basima nasil yapacam bilmiyorum sobayı yakamiyorum kizim kolik zaten hep ağlama n obetlerinde kucakda ya sözde sallarsan duruyor BI de kabiz ne yapacam bilmiyorum
Oyyy canunn benimm.guclu ol.biz kadınların istersek yapamayacağı şey yok.tek başına yapacaksın.belli ki eş kişisinden hayır yok.sobayi yakmaya çalışsan.bebis ağlıyorsa bırak ağlasın.yaoacak bisey yok.ben yakıyordum önceden kömürü koyuyorum mesela.uzerine birkaç odun parçası.cira varsa onu tutuşturup ici e atıyorum yoksa gazete tutuşturup arıyorum.ilk başta duman çıkıyor biraz havalandırmak lazım odayı.:( benim bildiğim böyle...kabiz sa kuzumm istersen bir sağlık ocağına götür fitil koysunlar.hemen yapiyo kakasini.sende eczaneden ağrı kesici fitil al.kabiz olukça onu koy hem gaz sancısını kesiyor hem kaka yapıyor.eger onu yapamazsan.poposunun deliğine kulak çöpünü elzeytin yağına batırıp hafif deliğe girdir çok iyi çıkarıyor....

Kuzum artık ailene söylemenin zamanı geldi bence dun gece de eve gelmedi sanirim aileler araya girdimi belki akli basina gelir sorumluluk agir geldi esin kac yasinda bu arada
Ayn yastayiz kuzum 25 geçen seferden dolayı babama beni goturun demeye yüzüm yok kesin konuştu benden bir daha yardım isteme. Ddi ki kactigimdan dolayı hala beni affedemedi annem desen sürekli ben sanademistin beni dinlemedin diuop durur ailem ne kadar arkamda durur bilmiyorum

Back