Ahh BI cesaret edebilsem canim odym kopuyor BI de ellerim çok titriyor olur da etini keserim diye korkuyorumBebekuyurken kesersen daha kolay olur. Alışmaya çalış yavaş yavaş. Sen onun annesisin. Cesaretini topla dikkatli bir sekilde kes. Ilk baş ben de korkuyordum simdi baya alıştım.
Aynen canim da gel de.anlatOyle ama canım ınsann strsı kendıne yetıyo zaten faydaları yksa zararlarıda olmasın ölüp bıtıyolar kıloluncocuk dıye
Nasıl 2 gündür gelmiyor canımKizlar esimle kavga ettim eve terketti gitti 2 gündür gelmiyor soba olayı rezil.ediyor beni yakamiyorum acaba ailemin.yanina mi gitsem galiba ayrilacan bosanacak giderken oyle biseyler söyleniyordu şimdi bosanma davasında kızımı bana verirler dimi sütten kesilmesinin bir onemi yok.dimi
Doktor 2 yeni gaz damlası daha yazdıİyice delirdiler
Ben 2 gündğe toplamda 5 saat filan uyudum
Maşallah sanaKızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Doktor nasıl emiyorsa öyle emecek dediYaa zaten şu banyo yapınca uykusu gelen bebeklerden hiç olmadı benim oğlan. Ne zaman banyo yaptirsam o gün çok enerjik oluyor. O ayakta emmelerin sebebi gaz. Randumanlı emmeye başlayinca otur bari alışmasın. Ben hiç pışpış yapmam bebeğe. Az önce kalktı ağladı youtube bebekleri uyutan saç kurutma makinesi sesi açtım. Yanına koydum tekrar uyudu. Gaz sancısı çekiyor garibim. Ne yediysek çakmak çaksalar uçacağız.
Gelmiyor canim 2 gundur rezil.olduk kizimla insallah hasta olmaz yavrum nerde.kaldığını bilmiyorum tlfnu açmıyor bosanmaktan bahsediyordu kavga ederken çok huzursuzluk cikariyormusum rahat vermiyormusim böyle gitmezmis falan işte soba işi olmasa ne yaparsa yapsın gelmezse gelmesin umrumda değil aslında 2 gündür içine atıyordum kimseyle de paylasamiyprdum y azmayacaktim buraya ama artık patlamak üzereyim bisey yokmuş gibi davranmaktanNasıl 2 gündür gelmiyor canım
Ailesinin yanında mı kalıyor
Biz de yorgunluktan hep sert tavırlar sergiliyoruz birbirimize
Hatta ben sürekli bağırma şeklinde konuşuyorum
Minikler bizi çok yoruyor, geriyor ondan
Sakin kafayla yine konuşursunuz da
Sana küsmüş bile olsa 2 gün bebeğini neden yalnız bıraktı anlamadım
Soba işini eşin mi hallediyordu
Söyle gelsin paşa paşa yaksın sobasını öyle gitsin
Sen bi kendine değil yavrunuza da bakıyorsun o evde
Bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor
İnan zamanla öğreniyorlar
Sabretmek gerekiyor ama o zaman bu zaman değil
Çünkü senin eşine de ihtiyacın var
Şalgam, nescafe, yerfıstığı, armut süper dörtlü yapmışsın gaz bombası olmadığına şükret canım tüh....Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Sık emdiyse ondandırAksamdan berı cok yumusaktı gogslerım emdı emdı 56 saatte 3 kere emdı uykuya dalamadı bı trlu ılk deda doymadını sıye dusundum dun tatlı bısey yemedm hıconu süt yapıypdukı acsba dıye dsndum canımda sıkkn ıkı gndr oda etkıledınıjı cok sık yemkte yemedm cnku
Beni m kizimda kolik canim 45 günlükken doktor ddi ve çok zor.oluyorlar benim gucum kalmıyor psikolojik olarak çıkıyor insanMaşallah sana
Senin bu rahatlığın bende olsa keşke
Ne bir yere çıktım ne her istediğimi yiyebildim
Benim miniğe kolik dedi doktor
Yeni çıktıysa 5.ayı bulur geçmesi dedi
Moral olarak çok bozuğum
Gece olmasını istemiyorum
Hamileyken keşke bolca yeseydik bu aralar fasülye aş eriyorum resmenAma güzel olan şeyler neden hep yasak
Çok geçmiş olsun canımSasırdik valla.Ben sekerimi de olcmedim hic.Patates yiyrdum surekli en zararsz odur diye.O da gaz yapiyrmus.Bi de hasta oldu minigim.Abladan gecti.Burnu o kadar tikali ki nefes alamiyr dogru duzgun.Emerken hep cıkardi memeyi agzindan.Ins.ilerlemez de cigerlere inmezDoktor onlem amacli bi ilac verdi ama cok zor icirmesi.Tukuruyr verdigimi.Abla 3 gundur gece atesleniyr.Uyku da yok Allahim kolaylik versin hepimize.
Ara güzelimKzlar yazmstmya buraya corap sıpara verdım toptan gelck satcam dıye dun geldı siparişim.. ıstedgm urunle fotogragla gelen urunler farklı ve ıkı corap actm ıksıındede özür var resmen dolandırıclık bı. Sıparısı verdgm kadın ben aracıyım dıuo yollayan yerıde aradm ogledn anr arayın ılgılenen bayan yok dıuo paramınustune yatacaaklar ne kadr kolay kul hakkı yemek ne kadar kolay uc kurus ıcın ınsanları kandrmak allahm her kurusunu burunlarından getrsın
Benimde boşalmıyorBizim hic gelmiyr.Sabah kendi bi hapsırdi o zmn sari sumuk geldi epey.Az once o kadar zorlandi ki emerkenTamamen bosaltamiyr artik memeyi.Uretimde olmuyor tabi.Yumusacik simdi
Makarna, tarhana, ıspanak, kabak, yeşillik salatası bunlara takılıyoruz napim bende istiyorum ama sonra bebe havaya uçar gazdan sıksınlar dişlerini şurda ne kaldı gazlı dönrmin bitmesine:))Ee ne yiyonuz anam sizbizim kızın gazi eskiye nazaran azaldi sanki biraz
Sürekli kafasını çeviriyorsa yeni hareketleri oSelam kizlar.oglum 50 gunluk.kulaklarinin disinda kurumus iltiyap vardi.kafasini sag sol yapiyo.kulaklari agriyo sanirsam.randevumuz daha var ama calpol alip vereyim mi.
Canım şırınga ile temizle burnunu öyle damla ise bi işe yaramaz bide ilacı en küçük enjektör ile veriyorum ben damla damla çünkü çıkarıyorlar hep böyle yutuyorOyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.
Sırıngayi denicem canim cok korksam da.Emmiyor baska carem yokCanım şırınga ile temizle burnunu öyle damla ise bi işe yaramaz bide ilacı en küçük enjektör ile veriyorum ben damla damla çünkü çıkarıyorlar hep böyle yutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?