• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kız ben ne zamn baksam pahalı hersey sen indirim günlerini mi yakaliyon:kahve:
İndirimleri takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça canım ama bişeyi beğendiğimde adını google yazıyorum alışveriş bölümünden tüm sitelerdeki fiyatlar çıkıyo en uygun olanı bulmaya çalışıyorum

Az once sagdim.3 saat olmustu halbuki.30 cc anca cikti.Sırıngayla vrreyim dedim.Cogunu cikartti
Sağım miktarına bakma
Benim de çok çıkmıyor sağınca
Bebişler güzel çekiyor, boş bile olsa yeni akım yakalıyor
Benimki akım yakalayınca çıkarıp ağlıyor
Aç olsa bunu yapmaz herhalde
Gündüz çiş miktarı iyi de, gece azalıyor sanki
Anlamıyorum aç mı kalıyor diye
O zaman niye emmiyor

G Gulum80 kuzum yeni okudum yazdığını senin bu koca iyi huy edindi burakıp gitmeyi yada kızından ayrı kalmayı... Bu nasıl bir akıldır ev sobalı evde yeni doğmuş bir yavrunuz var tövbe yarabbim akıl veren varsa akılları kafatasından çıksın! Sen metanetli ol hiç olmadığı kadar kızınla ilgilen Rabbime havale et o gereğini yapar sen hiç merak etme ayrıca çok mu kötü duruma geldiniz Allah korusun bebek emsede emmesede senindir kanunlar senden yana hem otursun bi düşünsün yeni doğmuş bir bebkle anneyi evde bırakıp ne halde olduğunu merak etmeyen bir babaya çocuk mocuk velayeti verilmez..... Ama sen en hayrlısını dile Allah sana doğru olanı sunacaktır şüphen olmasın yavrum benim❤

Cnm benim kzı da da oldu 2hafta olmuştur..küçücük iplik parçası gibiydi..okunarak yapmıştı kakasını..netten baktım makatta çatlak olanlarda olabiliyormuş..tekrarlamadı ..Dr a götürmedim bende..kontrolde soracağım..
Aynen zaten bebeğimde çatlak var doktor söyledi hatta krem verdi onu kullanıyorum büyük ihtimalle ondandır ama bende götürünce tekrar soracam başka bişey olmasın da

Sağım miktarına bakma
Benim de çok çıkmıyor sağınca
Bebişler güzel çekiyor, boş bile olsa yeni akım yakalıyor
Benimki akım yakalayınca çıkarıp ağlıyor
Aç olsa bunu yapmaz herhalde
Gündüz çiş miktarı iyi de, gece azalıyor sanki
Anlamıyorum aç mı kalıyor diye
O zaman niye emmiyor
Akım gelince cikaryrlar bizim de ayni.Gazdan iste canım.

Biz de aşılarımızı olduk sonunda
Eve gelince calpol verdik
İnşallah ateşimiz çıkmaz
Bu arada 2,5aylık olduk aşı işini ancak denk getirebildik sağlık ocağıyla
Dün idrar kültürü vermiştik
Temiz çıkmış şükür
Bu ağlamaların nedeni kolik dedi doktor
Ve nur topu gibi 2 gaz damlamız daha oluyor
4 tane denedik zaten bu yeni doktor da piyasadaki en iyi ilaçları vermiş sözde bakalım
Bu ilaçları devlet de karşılamıyor ki
Alınmasına üzülmüyorum da işe yaramadı diye düzenli de kullanmıyoruz
Bu seferki geçirir umarım
Her hafta eczaneden birimize bir ilaç alıyoruz
Benim de ayak tırnağımın kenarı iltihaplanmış
Dolama gibi bişey galiba
Antibiyotik içicem malesef ve krem sürücem
Emzirmeyi etkilemezmiş
Doktora ayakta emiyor sadece hatta bazen çok zorluyor emmiyor dedik
Nasıl emiyorsa öyle emecek, emmesi lazım dedi :)
Ben de bekliyorum ki aç kalırsa emer diyecek :halay:
Annemi mi çağırsam artık diyorum
Çünkü hiçbirşeye yetemiyorum
Dogum yapan kadinlarin cogunda oluyor o hastalik ne ilginç

Gelmiyor canim 2 gundur rezil.olduk kizimla insallah hasta olmaz yavrum nerde.kaldığını bilmiyorum tlfnu açmıyor bosanmaktan bahsediyordu kavga ederken çok huzursuzluk cikariyormusum rahat vermiyormusim böyle gitmezmis falan işte soba işi olmasa ne yaparsa yapsın gelmezse gelmesin umrumda değil aslında 2 gündür içine atıyordum kimseyle de paylasamiyprdum y azmayacaktim buraya ama artık patlamak üzereyim bisey yokmuş gibi davranmaktan
Ailenle paylaş artık. Saklama. Sana en iyi yol gösterecek olan ailendir.

Ablam gucum kalmadı artık sobayı yakmayi beceremiyorum yavrumun altını değiştirirken hasta olacak diye odum kopuyor bitti galiba bizim evliliğimiz ne sevgi ne saygı ne güven kaldı kendi kizini bile umursamiyo aramıyor cuma asisi var nasil goturecem bil.iyorum adam boşanmayı kafaya koydu kizim doğduktan sonra çok.değişti o sevdiğim aşık olduğum adam gitti başka bir huseyin geldi ne yapacagimi bilmiyorum babamın evinr mi gitsem diyorum kaçarak evlendim millet.bir suru laf edecek kızımla kaldım bir basima aşağı tukursrm sakal yukarı tukursem biyik pazar gününden beri haber yok adamdan aramıyor

Ablam gucum kalmadı artık sobayı yakmayi beceremiyorum yavrumun altını değiştirirken hasta olacak diye odum kopuyor bitti galiba bizim evliliğimiz ne sevgi ne saygı ne güven kaldı kendi kizini bile umursamiyo aramıyor cuma asisi var nasil goturecem bil.iyorum adam boşanmayı kafaya koydu kizim doğduktan sonra çok.değişti o sevdiğim aşık olduğum adam gitti başka bir huseyin geldi ne yapacagimi bilmiyorum babamın evinr mi gitsem diyorum kaçarak evlendim millet.bir suru laf edecek kızımla kaldım bir basima aşağı tukursrm sakal yukarı tukursem biyik pazar gününden beri haber yok adamdan aramıyor
Ahh ah elalem nederinbi bırak at kafadan kaçarak evlenmiş olman bi hata olabilir ama o şekilde olması gerekiyormuş yaşanacakmış olmuş geri dönüşü yok kıyamam sana güzelim işt3 dünyaya getiriyorsun hayat çok zor bencede bi ailenle konuş bi değerlendirin artık bu durumı bu böyle olmaz tek başına

Canm ya allah yardımcın olsun kocanın kalbine senin sevgini koysun çokmu tartisiyosunuz acaba kaynanan gili mi aranızda çözemediniz belkide annesi dolduruyodur sana karşı kârı kocanın arasına girenin öbür dünyada yeri yok bunu bilmiyormu .benimde gorumcem kaçmıştı 3 4 ay önce kocası dövmüş bunu çıktı baba evine geldi ama kocası binbir özür le goturdu şimdide sut dökmüş kediye döndü valla diyeceğim kimseyi umursama ailen arkandaysa gerisi fasa fiso.

Back