• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bebekuyurken kesersen daha kolay olur. Alışmaya çalış yavaş yavaş. Sen onun annesisin. Cesaretini topla dikkatli bir sekilde kes. Ilk baş ben de korkuyordum simdi baya alıştım.
Ahh BI cesaret edebilsem canim odym kopuyor BI de ellerim çok titriyor olur da etini keserim diye korkuyorum

Kizlar esimle kavga ettim eve terketti gitti 2 gündür gelmiyor soba olayı rezil.ediyor beni yakamiyorum acaba ailemin.yanina mi gitsem galiba ayrilacan bosanacak giderken oyle biseyler söyleniyordu şimdi bosanma davasında kızımı bana verirler dimi sütten kesilmesinin bir onemi yok.dimi

Biz de aşılarımızı olduk sonunda
Eve gelince calpol verdik
İnşallah ateşimiz çıkmaz
Bu arada 2,5aylık olduk aşı işini ancak denk getirebildik sağlık ocağıyla
Dün idrar kültürü vermiştik
Temiz çıkmış şükür
Bu ağlamaların nedeni kolik dedi doktor
Ve nur topu gibi 2 gaz damlamız daha oluyor
4 tane denedik zaten bu yeni doktor da piyasadaki en iyi ilaçları vermiş sözde bakalım
Bu ilaçları devlet de karşılamıyor ki
Alınmasına üzülmüyorum da işe yaramadı diye düzenli de kullanmıyoruz
Bu seferki geçirir umarım
Her hafta eczaneden birimize bir ilaç alıyoruz
Benim de ayak tırnağımın kenarı iltihaplanmış
Dolama gibi bişey galiba
Antibiyotik içicem malesef ve krem sürücem
Emzirmeyi etkilemezmiş
Doktora ayakta emiyor sadece hatta bazen çok zorluyor emmiyor dedik
Nasıl emiyorsa öyle emecek, emmesi lazım dedi :)
Ben de bekliyorum ki aç kalırsa emer diyecek :halay:
Annemi mi çağırsam artık diyorum
Çünkü hiçbirşeye yetemiyorum

Kizlar esimle kavga ettim eve terketti gitti 2 gündür gelmiyor soba olayı rezil.ediyor beni yakamiyorum acaba ailemin.yanina mi gitsem galiba ayrilacan bosanacak giderken oyle biseyler söyleniyordu şimdi bosanma davasında kızımı bana verirler dimi sütten kesilmesinin bir onemi yok.dimi
Nasıl 2 gündür gelmiyor canım
Ailesinin yanında mı kalıyor
Biz de yorgunluktan hep sert tavırlar sergiliyoruz birbirimize
Hatta ben sürekli bağırma şeklinde konuşuyorum
Minikler bizi çok yoruyor, geriyor ondan
Sakin kafayla yine konuşursunuz da
Sana küsmüş bile olsa 2 gün bebeğini neden yalnız bıraktı anlamadım
Soba işini eşin mi hallediyordu
Söyle gelsin paşa paşa yaksın sobasını öyle gitsin
Sen bi kendine değil yavrunuza da bakıyorsun o evde
Bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor
İnan zamanla öğreniyorlar
Sabretmek gerekiyor ama o zaman bu zaman değil
Çünkü senin eşine de ihtiyacın var

Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Maşallah sana
Senin bu rahatlığın bende olsa keşke
Ne bir yere çıktım ne her istediğimi yiyebildim
Benim miniğe kolik dedi doktor
Yeni çıktıysa 5.ayı bulur geçmesi dedi
Moral olarak çok bozuğum
Gece olmasını istemiyorum

Yaa zaten şu banyo yapınca uykusu gelen bebeklerden hiç olmadı benim oğlan. Ne zaman banyo yaptirsam o gün çok enerjik oluyor. O ayakta emmelerin sebebi gaz. Randumanlı emmeye başlayinca otur bari alışmasın. Ben hiç pışpış yapmam bebeğe. Az önce kalktı ağladı youtube bebekleri uyutan saç kurutma makinesi sesi açtım. Yanına koydum tekrar uyudu. Gaz sancısı çekiyor garibim. Ne yediysek çakmak çaksalar uçacağız.
Doktor nasıl emiyorsa öyle emecek dedi
Ayakta bile tutmuyor bazen diliyle itiyor ağlıyor
Sorma ne haldeyim :kızgın:

Nasıl 2 gündür gelmiyor canım
Ailesinin yanında mı kalıyor
Biz de yorgunluktan hep sert tavırlar sergiliyoruz birbirimize
Hatta ben sürekli bağırma şeklinde konuşuyorum
Minikler bizi çok yoruyor, geriyor ondan
Sakin kafayla yine konuşursunuz da
Sana küsmüş bile olsa 2 gün bebeğini neden yalnız bıraktı anlamadım
Soba işini eşin mi hallediyordu
Söyle gelsin paşa paşa yaksın sobasını öyle gitsin
Sen bi kendine değil yavrunuza da bakıyorsun o evde
Bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor
İnan zamanla öğreniyorlar
Sabretmek gerekiyor ama o zaman bu zaman değil
Çünkü senin eşine de ihtiyacın var
Gelmiyor canim 2 gundur rezil.olduk kizimla insallah hasta olmaz yavrum nerde.kaldığını bilmiyorum tlfnu açmıyor bosanmaktan bahsediyordu kavga ederken çok huzursuzluk cikariyormusum rahat vermiyormusim böyle gitmezmis falan işte soba işi olmasa ne yaparsa yapsın gelmezse gelmesin umrumda değil aslında 2 gündür içine atıyordum kimseyle de paylasamiyprdum y azmayacaktim buraya ama artık patlamak üzereyim bisey yokmuş gibi davranmaktan

Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Şalgam, nescafe, yerfıstığı, armut süper dörtlü yapmışsın gaz bombası olmadığına şükret canım tüh....

Aksamdan berı cok yumusaktı gogslerım emdı emdı 56 saatte 3 kere emdı uykuya dalamadı bı trlu ılk deda doymadını sıye dusundum dun tatlı bısey yemedm hıconu süt yapıypdukı acsba dıye dsndum canımda sıkkn ıkı gndr oda etkıledınıjı cok sık yemkte yemedm cnku
Sık emdiyse ondandır
Benimki bütün gece ağlıyor
Emmiyor da 4 gecedir
Göğüslerim dolu, sağmak ta istemiyorum
Bakalım nasıl emmeye ikna edicem

Maşallah sana
Senin bu rahatlığın bende olsa keşke
Ne bir yere çıktım ne her istediğimi yiyebildim
Benim miniğe kolik dedi doktor
Yeni çıktıysa 5.ayı bulur geçmesi dedi
Moral olarak çok bozuğum
Gece olmasını istemiyorum
Beni m kizimda kolik canim 45 günlükken doktor ddi ve çok zor.oluyorlar benim gucum kalmıyor psikolojik olarak çıkıyor insan

Sasırdik valla.Ben sekerimi de olcmedim hic.Patates yiyrdum surekli en zararsz odur diye.O da gaz yapiyrmus.Bi de hasta oldu minigim.Abladan gecti.Burnu o kadar tikali ki nefes alamiyr dogru duzgun.Emerken hep cıkardi memeyi agzindan.Ins.ilerlemez de cigerlere inmez:KK43:Doktor onlem amacli bi ilac verdi ama cok zor icirmesi.Tukuruyr verdigimi.Abla 3 gundur gece atesleniyr.Uyku da yok:KK43:Allahim kolaylik versin hepimize.
Çok geçmiş olsun canım

Kzlar yazmstmya buraya corap sıpara verdım toptan gelck satcam dıye dun geldı siparişim.. ıstedgm urunle fotogragla gelen urunler farklı ve ıkı corap actm ıksıındede özür var resmen dolandırıclık bı. Sıparısı verdgm kadın ben aracıyım dıuo yollayan yerıde aradm ogledn anr arayın ılgılenen bayan yok dıuo paramınustune yatacaaklar ne kadr kolay kul hakkı yemek ne kadar kolay uc kurus ıcın ınsanları kandrmak allahm her kurusunu burunlarından getrsın
Ara güzelim
Nasıl ayıplı mal gönderirler
Ya geri iade alsınlar ya yeni göndersinler

Bizim hic gelmiyr.Sabah kendi bi hapsırdi o zmn sari sumuk geldi epey.Az once o kadar zorlandi ki emerken:KK43:Tamamen bosaltamiyr artik memeyi.Uretimde olmuyor tabi.Yumusacik simdi
Benimde boşalmıyor
Bırakacak diye korkuyorum
Bi gece uykunda güzel emiyor

Ee ne yiyonuz anam siz:kk77: bizim kızın gazi eskiye nazaran azaldi sanki biraz
Makarna, tarhana, ıspanak, kabak, yeşillik salatası bunlara takılıyoruz napim bende istiyorum ama sonra bebe havaya uçar gazdan sıksınlar dişlerini şurda ne kaldı gazlı dönrmin bitmesine:))

Selam kizlar.oglum 50 gunluk.kulaklarinin disinda kurumus iltiyap vardi.kafasini sag sol yapiyo.kulaklari agriyo sanirsam.randevumuz daha var ama calpol alip vereyim mi.
Sürekli kafasını çeviriyorsa yeni hareketleri o
Bizimki uyurken bile çevirmeye başladı
Bir sağa, bir sola
Hiç durmuyor uyanıkken de
Dün kontrolden geldik
Kulaklarda da bişi yoktu
Kulak kiridir belki dıştakiler

Oyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.
Canım şırınga ile temizle burnunu öyle damla ise bi işe yaramaz bide ilacı en küçük enjektör ile veriyorum ben damla damla çünkü çıkarıyorlar hep böyle yutuyor

Back