• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım cok gecms olsn bzıımkıde ıkı gndr hapsuruyo hırlrı balgam var serum sıkp cekıyorm sevamlı persmbe rndevum vr o zaman gıstercm dktra. Daha on gn olmstu gecelı tekrar nezle oluyo galıba ne zorms :KK43:
Sagol canım size de gecmis olsun.Hayirlisiyla subat-mart ayini bi atlatsaydik.Serum ise yaramıyor ki hic:(

Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Canım şalgam cips ve nescafe gaz yapmıştır muhtemelen

Selam kizlar.oglum 50 gunluk.kulaklarinin disinda kurumus iltiyap vardi.kafasini sag sol yapiyo.kulaklari agriyo sanirsam.randevumuz daha var ama calpol alip vereyim mi.

Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Kuzum yaaa okurken hem güldüm hem üzüldüm.

Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba
Cnm benim kzı da da oldu 2hafta olmuştur..küçücük iplik parçası gibiydi..okunarak yapmıştı kakasını..netten baktım makatta çatlak olanlarda olabiliyormuş..tekrarlamadı ..Dr a götürmedim bende..kontrolde soracağım..

Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.
Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmisti
Cnm sen ne yapmışsın öyle..şalgam yer fıstığı ve nescafe çok gaz yapar..kıyamam miniğe..

Cnm benim kzı da da oldu 2hafta olmuştur..küçücük iplik parçası gibiydi..okunarak yapmıştı kakasını..netten baktım makatta çatlak olanlarda olabiliyormuş..tekrarlamadı ..Dr a götürmedim bende..kontrolde soracağım..
Kizlar inek sütü alerjisi olabilir bebislerinizde. Mutlaka en kısa zamanda doktora götürün derim

Oyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.
Canım yapar mısın bilemem ama bana halam soledikten sonra ben yapıp faydasını gördüm ben yazayim da gerisi sana kalsın. İki burun deligine de çok az şekilde tereyag bırak böyle nokta kadar o eriyecek içeri doğru ve sütünden damlat iki deligede tereyag eriyerek yumusatiyo anne sütü de inanılmaz hızlı iyilestiriyor

Back