- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba
Sagol canım size de gecmis olsun.Hayirlisiyla subat-mart ayini bi atlatsaydik.Serum ise yaramıyor ki hicCanım cok gecms olsn bzıımkıde ıkı gndr hapsuruyo hırlrı balgam var serum sıkp cekıyorm sevamlı persmbe rndevum vr o zaman gıstercm dktra. Daha on gn olmstu gecelı tekrar nezle oluyo galıba ne zorms
Süt yapiyo olabilir tabii ama gsz daha cok yapiyo emin olYa tam ıksıını yemısım bnde dun aksam yedm bı suyunu ıcecektm aslnda ama.. pekımkomposto kayısı kompostosu sut yapmıuomuydu
pecetede koyma belki o yapiyodr.eski aklet falan koy.gunlk ped falanda yaparmis.usumeden olur yanma ayajlarni sicak suya koy ole de iyi gelir canim.Brnım akıntı yokta haff yanma oluyo bazen pecete koyuyorm her grdgmde degstırıyorm ıslak galan kalmıuo ama blmıyormkı
Sagol canım size de gecmis olsun.Hayirlisiyla subat-mart ayini bi atlatsaydik.Serum ise yaramıyor ki hic
Bizim hic gelmiyr.Sabah kendi bi hapsırdi o zmn sari sumuk geldi epey.Az once o kadar zorlandi ki emerkenSerım yyumusatıyo ama braz bekleyp aspiratrle ceknce gelıyo baya
Canım şalgam cips ve nescafe gaz yapmıştır muhtemelenKızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Bizim hic gelmiyr.Sabah kendi bi hapsırdi o zmn sari sumuk geldi epey.Az once o kadar zorlandi ki emerkenTamamen bosaltamiyr artik memeyi.Uretimde olmuyor tabi.Yumusacik simdi
Kuzum yaaa okurken hem güldüm hem üzüldüm.Kızlar dün akşam kocamla dışarda balık ekmek yedik şalgam içtik. Sonra eve geldiğinde kabuklu yer fıstığı ve cips almıştı. Tam bir günah gecesi yaşayacağız dedi oturduk bir güzel yedik. Sonra sabah kalktım yesil zeytin, beyaz peynir, tahin helvası yedim. Sonra halamın evine gittim öglen orda neskafe, elma ve armut yedim. Saat 6-7 gibi ben ve oğlum delirmeye başladık, gazman gibi zart zurt geziyoruz. Bu kadar gaz yapan ne yemiş olabilirim? Her zaman yediğim şeyleri yedim zor uyuttum oğlanı. Sancısı vardı zavallı.
Dun gittik canım.Arada oksuruyr.Artarsa yine gideriz.Ins.artmaz.Minikler hasta olmasin.Cok zorBaya dolmstr o zamn cnm gttnmı dktra öksuruk varmı
Cnm benim kzı da da oldu 2hafta olmuştur..küçücük iplik parçası gibiydi..okunarak yapmıştı kakasını..netten baktım makatta çatlak olanlarda olabiliyormuş..tekrarlamadı ..Dr a götürmedim bende..kontrolde soracağım..Kızlar bebeğimin kakası hafif kanlı. Hani afedersiniz kadınlarda akıntı olur ya onun gibiydi içinde damar şeklinde kanlar vardı yaşayan var mı nedendir acaba
Cnm sen ne yapmışsın öyle..şalgam yer fıstığı ve nescafe çok gaz yapar..kıyamam miniğe..Yeşil mercimek çok süt yapıyor ama çok fena gaz yapiyor bebekte.
Canım benim hiç alakadi yok. Benim de oyle dunden beri yumusacikti. Kddinlikle moral ve beslenmeyle alakalı. Bu sabah tekrar sertleşmisti
Dun gittik canım.Arada oksuruyr.Artarsa yine gideriz.Ins.artmaz.Minikler hasta olmasin.Cok zor
Kizlar inek sütü alerjisi olabilir bebislerinizde. Mutlaka en kısa zamanda doktora götürün derimCnm benim kzı da da oldu 2hafta olmuştur..küçücük iplik parçası gibiydi..okunarak yapmıştı kakasını..netten baktım makatta çatlak olanlarda olabiliyormuş..tekrarlamadı ..Dr a götürmedim bende..kontrolde soracağım..
Canım yapar mısın bilemem ama bana halam soledikten sonra ben yapıp faydasını gördüm ben yazayim da gerisi sana kalsın. İki burun deligine de çok az şekilde tereyag bırak böyle nokta kadar o eriyecek içeri doğru ve sütünden damlat iki deligede tereyag eriyerek yumusatiyo anne sütü de inanılmaz hızlı iyilestiriyorOyle yapıcaz artik .Burun acmanin baska yolu uok mu canim serum fizyolojik disinda.Minigim ememiyr.Dun doktor hastalik ilerlemesin diye bi ilac verdi.Zar zor iciyr.Yarisini tukuryr.
3 gün oldu yapamadı yavrum çok huzursuz onun icinSadece anne sütü alan bebegim 5 gunde 1 yapıyor şu an. Seninki de normaldir bence.
Inşallah ondandir canim icim icimi yiyorL
Seninki kundaktan dolayi gelismemis sadece kalça çıkığı yok. O nedenle rahat ol 15 gün daha sabir
Bize de ben kesemiyorum ellerim titriyor eşim kesiyor dün kesecekti geç saate kadar uyumayinca kesemediBenimki de çiziyor arada tirnaklari cok cabuk uzuyor. Daha 3 aylik kestirmiyorda tırnaklarini.tirnak.makasini görür görmez dudak büzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?