- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Fistür içte yırtık canım keşke dışda olsa gerçekten çok lanet bi acı...
Aynn cnm oncırle kuru kayısıyı ıslayp sutu ıcıkıyoms galıba onu denıcrmdebaska bıseyı varmıkı nrmsl yuksyp. Suyamo ıslıcam sıcak sumu olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fistür içte yırtık canım keşke dışda olsa gerçekten çok lanet bi acı...
Ayy bunu duyduğuma sevindim 2.5 aylık olduk bi 2 2.5 ayda hamileliğin son zamanlarında yemedim 5 aydır kuru fasülye yemiyorum yaaa nohut falan aramam ama kurufasülyeyle yeşil mercimek benim başımın tacıBe
Ben bebek dogdugundan beri cok defa yedim kuru fasulye. Hatta bugün yine ıslamıştım. Yarın pisireceğim. Etkisi illa ki oluyor ama aşırı bir gaz olmuyor.
L
Seninki kundaktan dolayi gelismemis sadece kalça çıkığı yok. O nedenle rahat ol 15 gün daha sabir
Kız ben ne zamn baksam pahalı hersey sen indirim günlerini mi yakaliyoncanım bende bunu instagramda görmüştüm ordaki fiyatı 27 liraydı ben 15 e hepsiburadadan aldım canım yarı fiyatına nerdeyse beğendiğin şeyi netten araştır mutlaka daha uygun fiyata satanı bulursun
Birde birşey yapmıyordum demez mi allahtan videoyu çeken adam biraz dövmüştü .Hee yaa bende netde denk geldim yazık köpekde öylece duruyır.... Allahın dilsiz şahitleri onlar eziyet edenin Vay haline... Benim de öldüresim geldi görünce koca herif yaa utanmaz
Ee ne yiyonuz anam siz bizim kızın gazi eskiye nazaran azaldi sanki birazBulgur patates ve mercimek çok iyi gaz yapar canım... Sen o zaman fasülyede ye :) valla benimde canım dehşet şekilde istiyor baklagiller, eşimde çok sever ama yapmıyorum kimsede yiyemez hıh:)
Biz uykusuzlardaniz yine ben karar verdin benin kizda gece gunduz kavrami yok hala kac saattir ayaktayiz bilmiyorum gizleri acik etrafa gulucukler dagitiyor kizlar bende tuvaletimi yaparken asiri yanma oluyor yapabilecegim birsey varsa yardin edin lutfen
Biz uykusuzlardaniz yine ben karar verdin benin kizda gece gunduz kavrami yok hala kac saattir ayaktayiz bilmiyorum gizleri acik etrafa gulucukler dagitiyor kizlar bende tuvaletimi yaparken asiri yanma oluyor yapabilecegim birsey varsa yardin edin lutfen
BDe ıyumadık dgru duzgun yarm saate kalktm salktm emZrdım gazım var benım ve sanırım bebegmndr sehrıye xorbası yogrt yemstm aksam bıde kayısımıle ıncr anladım hangısı haz yaptı smdı
En son 4180 di 45 günlük gittigimizde canim evde ki yargıya göre de daha 200 gram almışkac kilo ki bebi
ağlanacak haline gulmemi sagladin canim cok saol :)))Agzına kürekle vur o helen gıdenlerı bana yolla sen
ayy ne yapim canim yavrum doğduğundan beri başına gelmeyen kalmadı yani buna da.şükür yanimda elbet hepsi geçecek bunlarinCanım cok evham yapıyosun 39+2 erken doğum değil ki benim tam 40 ta doğdu 1 aylıkken yapıldı
Canim bazen yoğun bazen az ama hala devam ediyor 8 gün olduAdet görmüşsündür belki canm yoğun mu
Bilmiyorum, kabız falan degil ama. Rahatsız olsa anlarım.5 gunde 1 yapiyor diyorsun peki bebegin rahatsizlik duymuyor mu
Bes gun cok uzun ya
Kuru incir yeediysen deli gaz yapar
ağlanacak haline gulmemi sagladin canim cok saol :)))