- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar sizinde sürekli kasiklariniz ağrıyo mu hamilelik bitti kanama bitti ee regl ne zaman olacağım belli değil peki kasiklarım niye agriyo ya şiddetli değil ama rahatsız edici.
Bilmiyorum ki üşümekle alakası olabilir ama devamlı mi usutuyorum korse benim var ama takamıyorum cok dar sikiyoBelkı usutmussundr bende yok kasık agrısı ama karnm hala acıyo doknnca korse rahatlatıyo topluyo korsesız hc duramıyorm
39 tehlike Die biliorum . Korkma ateş iyidir . Vücut savunması o. Ilık duş aldırK Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canimBuyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
Benimde öyle canımCanim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyor
37,5 için gerek yok demişti doktorK Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canimBuyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
Çok iyi yapıyorsunAyrı verdim kuzum bundan sonra senin dediğin gibi yapayım sonuçta 2 saate bir sagiyorum üretim artsin diye az az çıkıyor onlarida ayrı vermek zor. Oluyor birleştirip vereyim senin dedgin gibi
Ben hala korse alıp da takamadımBelkı usutmussundr bende yok kasık agrısı ama karnm hala acıyo doknnca korse rahatlatıyo topluyo korsesız hc duramıyorm
Benim hala az az kanamam geliyorKızlar sizinde sürekli kasiklariniz ağrıyo mu hamilelik bitti kanama bitti ee regl ne zaman olacağım belli değil peki kasiklarım niye agriyo ya şiddetli değil ama rahatsız edici.
Bizimki de yavaştan oynayacak artık demek kiGörürsün görürsün. Benim bebeğim 4 aralik dogumlu 76 günlük maymunu bile öttürüyor artık, çıngıraklarla oynuyor. Balinayı da ben cekip bırakıyorum. Çok gülüyor yarım saat oynuyor. Aynaya da ben çeviriyorum hem kendine bakıyor hem aynayı oynatıyor elini aynanın arkasına koyuyor sürekli.
Benim de çok zor tutuyorKoala_anne merhaba kızım memeyi bıraktı dündendir işkence çekerek veriyorum sütü emmiyor baktım olacak gibi değil sağıp biberonla verdim napmam gerekiyor bıraksam kendisi içer mi tekrar biberon vermesem hiç
Dün gece uyumadan kustuCanim uyuyosa uyandirma zaten artik 2 saatte bir canim.o donemi atlattilar artik.uyumasinada izin ver
Ben şapkayı da bıraktım artıkBizim kafada su gibi oluyor vucutta bisey yok kafasinda terler suzulcek mubarek.bende oyuzden sik sik sapka degistiriyorum.
Cok sukur canim eskisine gore artik daha rahat.ama butun gaz damlalarini biraktim sadece rezeneyi kullaniyorum.artik geceyi gunduzu ayiriyor kuzumUyuyo mu peki ? Ben iki çay kaşığı veriyorum
Kızlara katılıyorum canım duşa sok bide büyük olana aferin şurupda ver büyük olanda 38,5 39 tehlikeli, küçükde de 37,5 tehlike olmaya başlar ateş hastalık değil hastalığın habercisi hiçbir zaman unutma canım çok sık kontrol et özellikle ufağı tabi büyüğüde et düşük tutmaya çalışK Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canimBuyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
6 aydan sonra deliyolar canimKulağıni nezaman deldirmek lazım bir de tabancayla delinince kapaniyor sanırım
Valla canim ben bizim hastaneden 3 doktorada danistim hepsi gecer dedi daha anne karninidaki pozosyondan olur dedi.bizimkide masallah anne karninda hep ayaklar capraz duruyodu.ama belli sure cift beze devam et dediler oyuzden bizde simdilik cift beze devam ediyiruz.kanguru isine ne diyosun.Doktor bize tekrar çektirmenize gerek yok dedi. Düzelir ama iciniz rahat edecekse tekrar 1 ay sonra cektirin demisti ben 1 ay dayanamadim 15 gün ancak dayandim.35 haftalik dogdugu icin prematurelerde 3 aydan önce yapilmamasi lazimmis normal dogan bebeklerde 2 ayliktan önce hatali sonuc veriyormus.
Acile goturdu babasi buyugu.Oksuruk mahvetti. Antibiyotiksz gecmez gibi.Sagol canim39 tehlike Die biliorum . Korkma ateş iyidir . Vücut savunması o. Ilık duş aldır
. Minigi sürekli emzir. Tek çare anne sütü. Büyüğü de sogukalginliği ise asm bize aferin Die bi surup vermişti iiyi gelmişti . Hem ateş düşürücü hem akıntı neyin azaltio
Cizsede cabuk geciyo canim korkma.bizim doktor artik eldiven takma ellerini tanisin haeket ettirsin kesfetmwyi ogrensin dedi.cikardigim ilk bir hafta yuzu cizik icinde oldu ama acisa aglardi hic sesi bile cikmiyo.simdi gor uykusu gelince gozlerini ovusturmayi ogrendi cok tatli oluyoCanim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyor
Kafasi cok sicakti canim,korktum.38 i gecerse bakayim caresine o zmn.Ins.gecmez.37,5 için gerek yok demişti doktor
38 üstü endişe edin demişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?