• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım kalça ultrasonu iki yana jel sürülüp yapılmıyor mı kasık yukarısına.. Acaba son 3 senede değiştide benim mi haberim yok yani radyasyon yok bildiğim
Bizde filmde cekiyo canim.ama masallah kizima okadar aglayan cocuk ultrasonda ve filmde sesi cikmadi sok olmustum resmen.bakalim ayin 1 inde napcaz

Değeri kaçti ben.1 gün kullandim sonra kullanmadim 56ydı bizimki
Bizimde 56 canim.doktor buyuk ihtimal duzelir deger kotu degil dedi.ama gene insan dusunmeden edemiyo.cift bez cok sikiyo yavrucagimi ama katlaniyoz iste.su kanguru olayina ne diyosunuz kimisi kalca cikigina oneriyo kimiside sakincali diyo.bende alio takmak istiyorum ama cok arada kaldim

Kizlar ya şimdi kızıma mama başladık ya biz su vermeme gerek var mi günde 3 kere de sagip anne sutu veriyorum anne sutundeki su yeterli mi yoksa ekstra su vermeme gerek var mi
Ben mamaya basladim baslayali mama verdikten sonra 2-3 kasik veriyorum su canim.emzirirken su ihtiyacini karsiliyolar ama mamada oyle degil oyuzden az az vermek gerek

Ben dönence aldım netten ehh biraz ilgisini çekiyo kargo beleşe gelsin diye :KK49:(100 lira ve üzerine kargo beleş) sitede dolanırken daha öncede gördüğüm 50 ilk sözcük kartlarından aldım benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim
Evet o kartlardan. Bende çok istiyorum doğum paramı alayım hepsini kızıma harcamayi dusunyrm küpesini bile begendim:KK48:

1 ay once benimkine de fayda etmemisti ama 3 kez 5er damla veriyordum simdi 15 damlayi tek sefer veriyorum kolik bunlar duzelir en gec 5.aya
Ben de 3
1 ay once benimkine de fayda etmemisti ama 3 kez 5er damla veriyordum simdi 15 damlayi tek sefer veriyorum kolik bunlar duzelir en gec 5.aya
Ben de 3 kez veriyodum fayda etmiyo diye bıraktım

Mrb kızlar 2 gün önce bebeğimi sağlık ocağı aldım pamukçuk için haff başlamış dedi ve boğazı tahriş olmuş dedi kızarmış ateşi var mı dedi Yok dedim iltihap kurutucu bermk istemiyrm ağrı kesici sadece içir dedi calpol verdi ben de iki gün içirdim bugn vermedim çok huysyz ve çok ağlıyr takip ediyrm ateşi Yok Hale'n boğazı ağrıyor salya geliyor ağzından ne yapayım kızlar ağrı kesici tek başına yeterli gelr Miki?? Ateş olmadığı sürece verme dedi, çok üzülüyrm bebeğime :(

Mrb kızlar 2 gün önce bebeğimi sağlık ocağı aldım pamukçuk için haff başlamış dedi ve boğazı tahriş olmuş dedi kızarmış ateşi var mı dedi Yok dedim iltihap kurutucu bermk istemiyrm ağrı kesici sadece içir dedi calpol verdi ben de iki gün içirdim bugn vermedim çok huysyz ve çok ağlıyr takip ediyrm ateşi Yok Hale'n boğazı ağrıyor salya geliyor ağzından ne yapayım kızlar ağrı kesici tek başına yeterli gelr Miki?? Ateş olmadığı sürece verme dedi, çok üzülüyrm bebeğime :KK43:
Canım bi acile götür başka bişey vardır belki ihmal etme

Koala_anne merhaba kızım memeyi bıraktı dündendir işkence çekerek veriyorum sütü emmiyor baktım olacak gibi değil sağıp biberonla verdim napmam gerekiyor bıraksam kendisi içer mi tekrar biberon vermesem hiç

Kızlar oyun halısi alsam ilgisini ceker mi ki?Uyanik kaldgnda oyalamak zor oluyr.Dun 8 saat uyanik kaldı.Nasil oyalayacagimizi sasirdik.Bu minigim bizi cok zorluyor.Ablasi oyle degildi.Tiny love guzel geldi ama siz ne tavsiye edersnz? @Nil0005 Sen almıstin sanki di mi canim?
Ben aldım tiny love gymni maymun adası aldım. Çok severek oynuyor. Baya seviyor benimki.

Koala_anne merhaba kızım memeyi bıraktı dündendir işkence çekerek veriyorum sütü emmiyor baktım olacak gibi değil sağıp biberonla verdim napmam gerekiyor bıraksam kendisi içer mi tekrar biberon vermesem hiç
Bi sakinleş önce canım... Ne kadar gerilirsen sen yavrunda o kadar reddeder memeyi, kasma kendini bebekde geri iter yoksa yanlız ortamda sakince emzirmeyi dene bide onun en sakğn olduğu zamanı kolla istemiyor mu zorlama sakın tekrar biberonla ver böyle böyle dnemeye devam et ama önce kendini sakinkeştir

Bi sakinleş önce canım... Ne kadar gerilirsen sen yavrunda o kadar reddeder memeyi, kasma kendini bebekde geri iter yoksa yanlız ortamda sakince emzirmeyi dene bide onun en sakğn olduğu zamanı kolla istemiyor mu zorlama sakın tekrar biberonla ver böyle böyle dnemeye devam et ama önce kendini sakinkeştir
Haklısın ben daha çok stres yapıyorum biberona nasıl yapıştı ama memeyi tutmadı naptıysam inşallah düzelir

Back