- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Canım bi acile götür başka bişey vardır belki ihmal etme
Çaresizce ağrı kesici verdim canm yine de huzursuzdu eşim üzerinde dua okudu çok şükür daha ii geldi gece de yağ sürdüm gazını alsın diye.. Teşkr edrm Canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi acile götür başka bişey vardır belki ihmal etme
Rica ederim canım benim iyi olsunda yavrular ❤Çaresizce ağrı kesici verdim canm yine de huzursuzdu eşim üzerinde dua okudu çok şükür daha ii geldi gece de yağ sürdüm gazını alsın diye.. Teşkr edrm Canm
Selam kizlar.erkek anneleri size bisiy danisacam.sizler kac kat giydiriyonuz.ben cok mu giydiriyom acaba,bebegimin boynu hep kesilmis gibi kipkirmizi.bende mecbur 3 gunde bir banyo yaptiriyorum.bode kulaklarindan bugun kurumuş sari seyler gelmisti tulbentle temizledim.kulaklari mi agriyor dersiniz yada o iltihap mi.valla anlamiyorum nasil davranacagimi.
Bilmiyorum ki üşümekle alakası olabilir ama devamlı mi usutuyorum korse benim var ama takamıyorum cok dar sikiyo
Rica ederim canım benim iyi olsunda yavrular ❤
Ben hala korse alıp da takamadım
Göbek duruyor
Kaç günlük canım benimki 60 günlük oldu bir haftadır bahsettiğin gibi kusuyor. Emdiğinin tamamını kusuyor üstüm halı kanepe heryer kusmuk oldu bir haftada. Kusmazsa da uyumuyor Kusunca da aç uyuyor içim rahat etmiyorBu da dönemsel birşey mi acaba ya daha oncede kusardi ama bir haftadır cok kusuyor oğlum genelde kesik süt gibi bir de balgamli kusmadan once de huzursuzlaniyor. Bikac gun once doktora gittik cigerleri temiz dedi oksuruk te yok reflu mu acaba bizimde
Valla bende anlamadim canim bu isi.garip sadece emdikten sonra bukadar kusuyo mamada bisey yok.Bu da dönemsel birşey mi acaba ya daha oncede kusardi ama bir haftadır cok kusuyor oğlum genelde kesik süt gibi bir de balgamli kusmadan once de huzursuzlaniyor. Bikac gun once doktora gittik cigerleri temiz dedi oksuruk te yok reflu mu acaba bizimde
Seni uzun mu emiyo?Valla bende anlamadim canim bu isi.garip sadece emdikten sonra bukadar kusuyo mamada bisey yok.
Antibiyotik kullanmadiniz mi canim evde?Kızlar merhaba hastanede çıktığımızı yazmıştım ama bebeğim hala hasta hırıltı devam ediyor
bitmiş olması gerekmezmi canm agrin felan varmiBenim hala az az kanamam geliyor
Doktora da gitmedim
72.gün
Normal değildir dimi
Bizim oglusunda boyunun araları kizariyor bepanten iyi geldi ama geçirdi bayağı yazik ya aciyordur oralar dertlerini anlayamıyorlarda. Koltuk altlarınada bakın orası da kizarmistiSelam kizlar.erkek anneleri size bisiy danisacam.sizler kac kat giydiriyonuz.ben cok mu giydiriyom acaba,bebegimin boynu hep kesilmis gibi kipkirmizi.bende mecbur 3 gunde bir banyo yaptiriyorum.bode kulaklarindan bugun kurumuş sari seyler gelmisti tulbentle temizledim.kulaklari mi agriyor dersiniz yada o iltihap mi.valla anlamiyorum nasil davranacagimi.
65 günlük oldu öyle aç kalacak kadar kusmuyor ama ustu başı hep batıyor. Dediğin gibi kusmazsada cok rahatsiz oluyor ağlıyor sonra rahatlıyor sanki. Ne zor böyle bulmaca çözer gibi derlerini anlamaya çalışıyoruzKaç günlük canım benimki 60 günlük oldu bir haftadır bahsettiğin gibi kusuyor. Emdiğinin tamamını kusuyor üstüm halı kanepe heryer kusmuk oldu bir haftada. Kusmazsa da uyumuyor Kusunca da aç uyuyor içim rahat etmiyor
Daha hic kilo vermedim bende 14 kilo aldim 7 si duruyor. Istahta maşallah zor tutuyorum kendimi. Birde kol ve baldirlardan aldim sadece baldirlarla buyuttum sanki bebegi evde egzersize baslamadan gitmeyecek bu kilolar ama gücü kalmiyor ki insanin... Korse doğum gobegini eritmez spor yapmalı diye okumustum bende almadım korseBen hala korse alıp da takamadım
Göbek duruyor
Aman dikkat Kilo vercem Die spor yapıp zorlamayin kemikler çok güçsüz ve hassas olurmuş doğumdan sonra . Hele ki nörmal d. Dan sonra . Ben Bilemedim bel fıtığı oldum. Kilom 80 den 67 ye düştü ama işte dikkat etmek sartDaha hic kilo vermedim bende 14 kilo aldim 7 si duruyor. Istahta maşallah zor tutuyorum kendimi. Birde kol ve baldirlardan aldim sadece baldirlarla buyuttum sanki bebegi evde egzersize baslamadan gitmeyecek bu kilolar ama gücü kalmiyor ki insanin... Korse doğum gobegini eritmez spor yapmalı diye okumustum bende almadım korse
Banyo yapınca da tıkanıklığa iyi geliyor. Ama suyu yavaş dökmek lazım başından. Yoksa nefesi tıkanabiliyorKzlar oglumun brnnda hırıltı basladı ya daha bı hafta olmstu gecelı.. cektk bta aspıratrle ama hala var dalamıyoda am varmı bınonerınız
O hırıltı bir türlü geçmek bilmiyor üç aylık olduk ben bi çare bulamadım ki buhar Makinesi çalıştırıyorum her gece evin ısısını düşürdüm ama yok yok yok sabah kaltığında hırıltıdan Emmiyor doktorların hepsi burun aspiratörü kullanma kesinlikle dedi ama kullanmazsam hiç nefes alamayacak yavrum. Burnunu temizliyorum ondan sonra rahat emiyor ki gün içende de ayni şeyler oluyor. Peki sen bir hafta öncesinde nasıl geçirmiştin hırıltısını?Kzlar oglumun brnnda hırıltı basladı ya daha bı hafta olmstu gecelı.. cektk bta aspıratrle ama hala var dalamıyoda am varmı bınonerınız
Yok canim nerde okadar uzun emcek en fazla emdigi 10 dk.Seni uzun mu emiyo?
Süt cok geliyosa kusar.