Tek sefer verilmesi gerekliymiş 15 damlaBen de 3
Ben de 3 kez veriyodum fayda etmiyo diye bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sefer verilmesi gerekliymiş 15 damlaBen de 3
Ben de 3 kez veriyodum fayda etmiyo diye bıraktım
Kulağıni nezaman deldirmek lazım bir de tabancayla delinince kapaniyor sanırımEvet o kartlardan. Bende çok istiyorum doğum paramı alayım hepsini kızıma harcamayi dusunyrm küpesini bile begendim
Bizimde 56 canim.doktor buyuk ihtimal duzelir deger kotu degil dedi.ama gene insan dusunmeden edemiyo.cift bez cok sikiyo yavrucagimi ama katlaniyoz iste.su kanguru olayina ne diyosunuz kimisi kalca cikigina oneriyo kimiside sakincali diyo.bende alio takmak istiyorum ama cok arada kaldim
InşAllah canım bebekler geçiş döneminde öyle düşün muhakkak onuda strese sokan bişeyler vardır bi ses bile gerebilir düzelir canım korkma endişelenmeHaklısın ben daha çok stres yapıyorum biberona nasıl yapıştı ama memeyi tutmadı naptıysam inşallah düzelir
Siz bi sabah bi akşam mı veriyosunuz ayrıyeten bişi veriyo musunuz ?Tek sefer verilmesi gerekliymiş 15 damla
Sezaryen Doğum sonrası olduğunu ilk defa duydum biz da sezaryen olduk ondan mı acabaBenim oğlumda da doğuştan var hırıltı ve her kucagina alan bu neden böyle diye soruyor. Doktor sezeryan dogumda cogerlerinde su kalabiliyor 1.5 yasina kaar olur dedi. Baska doktor da burunları küçük ondandir dedi.
1 yaşından sonra delerim ben heralde daha küçük şimdi. yoo ben tabancayla deldim yıllardır kapanmadi küpe de takmıyorum uzun zamandirKulağıni nezaman deldirmek lazım bir de tabancayla delinince kapaniyor sanırım
Valla benim uzun süreli kaybolmam biriken mesjlardan dolayı oluyo hergün giriyorum ama stoktaki yazılanları bitiremiyomki gündeme yetişeyim :)Vay anneeem neler yaşamışsın gerilmek bile yeterli bu işlerde hem güldüm hemde gerildim.... Hiç sorma bu zalımın gızları bi başlıyor yazmaya bazen de ara ki bulasın piyasadan kayboluyorlar :)) şaka bi yana geçmiş olsun canım... Bebiş nasıl daha iyi değil mi ameliyatdan bu yana
Bizimkide sandalyede takılıAnne olmak sandalyeye dönence takmayı akıl edebilmektir
Allah yardimcin olsun canim.isin zor valla.benim bitanedir yetisemiyom işlere.sabır sabır saglikli olsunlarda.kollarini sardigim an kiyamet kopuyor hemen cikartmak istiyor bende ne yapsam bikemiyorum suan ayagimda hala geceyi gunduzu ayirt edemiyor nasil duzelecek bilemiyorum 1 saat once banyo yaptirdim belki rahatlar diye 2 kere yatirdim geri kalkti simdide ayagimda salliyorum
Aynen canim sonuçta şimdi bile herşeyi hafizalarina kaydediyorlar biz bilinçli olmalıyız bana çok sakinma sakinan göze çöp batar diyorlar sinir olu yorum ben 3 yıl bekledim kızımı elbet sakinscsm bisey olsa benle babasının canıyanarAynen bız bıle dudagndan öpmemelıyız cocuk onu nrmal sanmamalı. Benım boynnda öpmek hosuma gıdıyo ama berkesede öptemem boynndanda tabıkı hatta hcbıyernden öpmesıne herk yok amnane babanne galan opuyo onkarada bısey denmıyo artık
Ayrı verdim kuzum bundan sonra senin dediğin gibi yapayım sonuçta 2 saate bir sagiyorum üretim artsin diye az az çıkıyor onlarida ayrı vermek zor. Oluyor birleştirip vereyim senin dedgin gibi24saat içinde sağdıklarım aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin canım
Ben ayrı ayrı buzdolabına koyup soğutup birleştiriyordum
Sen ikisini de ılıt öyle birleştir istersen
Farklı sıcaklıklarla birleştirme ama canım
Görürsün görürsün. Benim bebeğim 4 aralik dogumlu 76 günlük maymunu bile öttürüyor artık, çıngıraklarla oynuyor. Balinayı da ben cekip bırakıyorum. Çok gülüyor yarım saat oynuyor. Aynaya da ben çeviriyorum hem kendine bakıyor hem aynayı oynatıyor elini aynanın arkasına koyuyor sürekli.Ben de birkaç kez yatırdım halıya
Daha çekip oynayamadığı için bakıyor sadece
Ama beşiğinde falan yatarken halının oyuncaklarını sallıyorum oynatıyorum ilgiyle izliyor
Az daha büyüyüp kendi kendine oynadığı zamanları da görecek miyim acaba
Kaç günlük oldnz canım siz
Canim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyorElini ağzina götürsün engel olma eldiven elden daha kirli 2.ay da ellerini kullanarak kendini keşfeder bebek.yüzüne dokunur 3.ayda ellerini birbirine vurur bunları engelleme zihinsel gelişimi için ve duygusal gelişimi için önemli
Hâlâ eldiven takarak çok hata ediyorsun. Neredeyse 3 aylık olacaklar çocuklar. Bırak elleri hava alsın rahat etsin, el göz koordinasyonu gelişsin, ellerini yalasın. Bu ay nesneleri tutabilmeleri lazım. Ben 1.ayın sonundan beri eldiven takmadım. Mememi emerken elleriyle neler yaptıgıni bir görsen. Oyun halısıyla nasıl oynadığını bir görsen. Kesinlikle ellerini açtığım için ögrendi. Bazen kucağıma aldığımda sıkılanca elimi yanağıma koyup ittiriyor beni. Banyo yaptırırken filenin kenarlarını tutuyor. Özgür bırak çocuğun ellerini artık annesi. Zamanla kendini çizmemeyi ögreniyor. Tırnaklarını o uyurken kes ve törpüleCanim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyor
Aynen canim sonuçta şimdi bile herşeyi hafizalarina kaydediyorlar biz bilinçli olmalıyız bana çok sakinma sakinan göze çöp batar diyorlar sinir olu yorum ben 3 yıl bekledim kızımı elbet sakinscsm bisey olsa benle babasının canıyanar
Hâlâ eldiven takarak çok hata ediyorsun. Neredeyse 3 aylık olacaklar çocuklar. Bırak elleri hava alsın rahat etsin, el göz koordinasyonu gelişsin, ellerini yalasın. Bu ay nesneleri tutabilmeleri lazım. Ben 1.ayın sonundan beri eldiven takmadım. Mememi emerken elleriyle neler yaptıgıni bir görsen. Oyun halısıyla nasıl oynadığını bir görsen. Kesinlikle ellerini açtığım için ögrendi. Bazen kucağıma aldığımda sıkılanca elimi yanağıma koyup ittiriyor beni. Banyo yaptırırken filenin kenarlarını tutuyor. Özgür bırak çocuğun ellerini artık annesi. Zamanla kendini çizmemeyi ögreniyor. Tırnaklarını o uyurken kes ve törpüle