• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizinde sürekli kasiklariniz ağrıyo mu hamilelik bitti kanama bitti ee regl ne zaman olacağım belli değil peki kasiklarım niye agriyo ya şiddetli değil ama rahatsız edici.

Belkı usutmussundr bende yok kasık agrısı ama karnm hala acıyo doknnca korse rahatlatıyo topluyo korsesız hc duramıyorm

K Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canim:(Buyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?

K Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canim:KK43:Buyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
39 tehlike Die biliorum . Korkma ateş iyidir . Vücut savunması o. Ilık duş aldır
. Minigi sürekli emzir. Tek çare anne sütü. Büyüğü de sogukalginliği ise asm bize aferin Die bi surup vermişti iiyi gelmişti . Hem ateş düşürücü hem akıntı neyin azaltio

Canim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyor
Benimde öyle canım
Gece uyurken takıyorum ben artık
Gündüz açık bırakıyorum
Ağzına da götürüyor
Emerken bana da dokunuyor
Yüzünü de çiziyor uykusu gelince hep gözünde eller
Elleriyle keşfedecek
O yüzden aç sende yavaş yavaş canım

K Koala_anne Benim kızlar ikisi de hasta oldu canim:KK43:Buyuk olanin oksurugu,atesi var.Minigin de atesi 37.5 larda.Yrn doktor randevumuz var.Burda ilcede gtrmek istemiyrm.Ates dusurucu verdim az once ikisine de.Ates ne zaman tehlikeli?
37,5 için gerek yok demişti doktor
38 üstü endişe edin demişti canım

Ayrı verdim kuzum bundan sonra senin dediğin gibi yapayım sonuçta 2 saate bir sagiyorum üretim artsin diye az az çıkıyor onlarida ayrı vermek zor. Oluyor birleştirip vereyim senin dedgin gibi
Çok iyi yapıyorsun
Düzenli 2 saatte bir sağarsan eminim artacak
Emzirmeye de devam ediyorsun değil mi
Biz dün yine bir kusturduk midede ne varsa sorma
Ancak toparlayabildim kendimi
Babası şırıngayla veriyordu bikaç istemedi öğürdü devam edince babası, çıkardı ama
Bütün üstü başı battaniye her yere kustu
Sonra da öyle uyudu
Öğürünce vermemek lazım demek ki
Yavrum yazık ağzı var dili yok ki
Senin bebişin kusmuyor artık değil mi

Kızlar sizinde sürekli kasiklariniz ağrıyo mu hamilelik bitti kanama bitti ee regl ne zaman olacağım belli değil peki kasiklarım niye agriyo ya şiddetli değil ama rahatsız edici.
Benim hala az az kanamam geliyor
Doktora da gitmedim
72.gün
Normal değildir dimi

Görürsün görürsün. Benim bebeğim 4 aralik dogumlu 76 günlük maymunu bile öttürüyor artık, çıngıraklarla oynuyor. Balinayı da ben cekip bırakıyorum. Çok gülüyor yarım saat oynuyor. Aynaya da ben çeviriyorum hem kendine bakıyor hem aynayı oynatıyor elini aynanın arkasına koyuyor sürekli.
Bizimki de yavaştan oynayacak artık demek ki
Ama çok huysuz
Öğleden sonraları,uyanıkken emmiyor
Ayakta gezerek zor ikna ediyorum
O da 3. 4. Seferde falan ikna olup alıyor memeyi
Nerden çıktı bu bilmem

Koala_anne merhaba kızım memeyi bıraktı dündendir işkence çekerek veriyorum sütü emmiyor baktım olacak gibi değil sağıp biberonla verdim napmam gerekiyor bıraksam kendisi içer mi tekrar biberon vermesem hiç
Benim de çok zor tutuyor
Kaç günlüksünüz canım
Dönemsel bişey mi bilmem
Biberon verme bence
Ben akşam ten tene temas denicem
Bi beziyle kalsın ben de üst kısmı çıkarıcam
Bakalım kolay tutar belki
Arada olurmuş reddetme
Ben çok yaşadım şimdiden
Çok zor çok
Uyurken emiyor da uyanıkken ikna edemiyorum

Canim uyuyosa uyandirma zaten artik 2 saatte bir canim.o donemi atlattilar artik.uyumasinada izin ver
Dün gece uyumadan kustu
Yine kalktım 2 saate bir
Bir de bu aralar uykusuda emiyorum sadece
O şansı kaçırmıyım bari
Ben bir süre dha kalkarım
Şu reddetmeyi bir atlatalım

Kızlara katılıyorum canım duşa sok bide büyük olana aferin şurupda ver büyük olanda 38,5 39 tehlikeli, küçükde de 37,5 tehlike olmaya başlar ateş hastalık değil hastalığın habercisi hiçbir zaman unutma canım çok sık kontrol et özellikle ufağı tabi büyüğüde et düşük tutmaya çalış

Doktor bize tekrar çektirmenize gerek yok dedi. Düzelir ama iciniz rahat edecekse tekrar 1 ay sonra cektirin demisti ben 1 ay dayanamadim 15 gün ancak dayandim.35 haftalik dogdugu icin prematurelerde 3 aydan önce yapilmamasi lazimmis normal dogan bebeklerde 2 ayliktan önce hatali sonuc veriyormus.
Valla canim ben bizim hastaneden 3 doktorada danistim hepsi gecer dedi daha anne karninidaki pozosyondan olur dedi.bizimkide masallah anne karninda hep ayaklar capraz duruyodu.ama belli sure cift beze devam et dediler oyuzden bizde simdilik cift beze devam ediyiruz.kanguru isine ne diyosun.

39 tehlike Die biliorum . Korkma ateş iyidir . Vücut savunması o. Ilık duş aldır
. Minigi sürekli emzir. Tek çare anne sütü. Büyüğü de sogukalginliği ise asm bize aferin Die bi surup vermişti iiyi gelmişti . Hem ateş düşürücü hem akıntı neyin azaltio
Acile goturdu babasi buyugu.Oksuruk mahvetti. Antibiyotiksz gecmez gibi.Sagol canim

Canim şimdide yüzüne dokunuyor kendini tirmaliyor dün akşam açtım ellerini kaşla göz arasi tırnakları kesik olmasına rağmen gozunun altını çizdi kıpkırmızı oldu zaten anne karninda da sürekli elleri yuuzndeydi bende ellerini açmak istiyorum ama hep kendini çiziyor
Cizsede cabuk geciyo canim korkma.bizim doktor artik eldiven takma ellerini tanisin haeket ettirsin kesfetmwyi ogrensin dedi.cikardigim ilk bir hafta yuzu cizik icinde oldu ama acisa aglardi hic sesi bile cikmiyo.simdi gor uykusu gelince gozlerini ovusturmayi ogrendi cok tatli oluyo

Back