• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Siz hamağı nerden aldınız ben de alayım bari belki onda uyur.
Gitti gidiyordan almistim 2014 te almistim oglumda hala vardir sanirim.daha iyileride var ama ben ucuza almistim belki sevmez de elimde kalir diye.alirsaniz emniyet kemeri.olmasina dikkt edin

Gecer annesi gecer sadece uyumadigi zaman gelisemez geri kalir diye endise ediyorum ben kolik icin K Koala_anne tavsiye etmisti Buzuki orhan kolik albumu youtube dan bi bak istersen denemediysen tabii :)
5 gun sonra 3 aylik olacagiz ama 5 hafta erken dogdu o nedenle 2 aylik sayiyor doktorlar suan.gelisimi iyi.masallah. 2600 le cıkmistik.hastaneden susn 6kilo. Kucakta uyuyorken büyüyor sanirim.denedim tüm.müzikleri ama ise yaramadi.musluk sesi ile sakinlesiyor

Evet bende işim oldugu zaman pusetine koyup yanima aliyorum aspiratoru aciyorum duruyo oyle sakinlesiyo dursunlar uyusunlarda mutfak banyo hic onemlo degil
Valla bende aynı artık odada durmak iatemiyor brnde pusete koyuyorum heryerede yanımda:)

O nedenle gaz falan.olmazmis hic bir de hop etmek derler bizde sırtina ipke baglarla bebegi.sallan sullan :)hic sesi çıkmazdi bebeklerin hatirliyorum.
W şimdide tutturmuşlar Yok efendim sallamayın sallanırsa beyninde hasta oluşur bilmem ne olur. E diyorum biz 8 kardeşiz hepimiz de beşikle büyüdük ki hiç birimiz de zeka sorunu yok okuyanların hepsi de memur oldu şimdi çok şükür. Zaten şu gaz işi bitince genelde memede uyumaya başlıyorlar sallamaya da gerek kalmıyor bence

Sabahtan beri yarım saat ancak uyudu devamlı bsşındayım saat 9 da uyanmıştık napacağımı şaşırdım kollarım ağrıyo kucakta tutmaktan nolur bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun. Doktor bişey i yol diyo yatıtıyprum 5 dakika sonra uyanıyo bazen kafayı yicek gibi oluyorum.
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Anlattığın kadarıyla bebeğin kolik gibi duruyor. Anne karnı sesini dene canım rahatlatıyor. Uyumasını sağlıyor uyurken de hep açık kalsın ben öyle yapıyorum uyansa bile tekrar dalıyor

Sabahtan beri yarım saat ancak uyudu devamlı bsşındayım saat 9 da uyanmıştık napacağımı şaşırdım kollarım ağrıyo kucakta tutmaktan nolur bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun. Doktor bişey i yol diyo yatıtıyprum 5 dakika sonra uyanıyo bazen kafayı yicek gibi oluyorum.
Sabah bizde hep öyleyiz gun boyu 1 saat bile yatmıyor bugün 2 saat yattı sok yaşadım.. :) tam daldi diyoroum yirmi dakikaya uyaniyor.. Kızım daha beterdi 3.5 aydan sonra duzeldi 4. Aydan sonra uyku egitimine başladım yatır kaldir diye bir uyku yöntemiyle kendi uyumaya alismisti bundafa deniycem olur inşallah

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Anlattığın kadarıyla bebeğin kolik gibi duruyor. Anne karnı sesini dene canım rahatlatıyor. Uyumasını sağlıyor uyurken de hep açık kalsın ben öyle yapıyorum uyansa bile tekrar dalıyor
Hoşbulduk canım teşekkür ederim denicem.

Sağol canım benim Allah razı olsun ❤ İsra bütün kızlarımın ilk ismi ilk kızıma hamile olduğumu bilmiyorduk öğrenmeden bir hafta önce Cuma da eşim hoca anlatırken duymuş kızım yada oğlum olsun adını isra koyacağım dedi bir hafta sonra mirac kandilinde hamile olduğumu öğrendik isra mirac kandilini anlatan ayetin ismi isra suresi Allaha giden yolda gece yürüyüşü demek.. İlk kızımın adı isra nida, ikincinin isra berra üçüncünün isra serra, son numaramda işte isra hifa... Hifa demek kalbi Allah sevgisi ile dolu olan sabreden şükreden anlamına geliyor, peygamber efendimizin zamanında yaşayan hifanur hatunun hikayesini okumuştum çok etkilenmiştim kızların ismi ilede uyumlu o yüzden koydum... :) büyük çerçeve 50×70 ölçüsünde ikea dan almıştım boş olarak içine pleksi yaptırdım çok güzel oldu diğerleride ikea çerçevesi... Pleksi yapan yerler var brn ostimde yaptırdım canım 35 tl ye maal oldu süslemelerini kendim yaptım malzeme alıp
Merhaba deneyimli anne daha önceleri yazmıştım bu topiğe ama sonralarda koptum yazamaz oldum yine de ara ara takip ediyorum bende aralık annesiyim kızımın adını Serra koyduk hem anlamının güzelliği hem modern olması hemde kuranda geçmesi nedeniyle ben çok beğenerek ve isteyerek koydum ancak kimse anlamıyor ve söyleyemiyor özellikle telefonda berra anlayan mı dersin ferra anlayanmı dersin 2 ayda neler duydum:) bende isim anlaşılsın sorun yaşamasın diye çok dikkat etmiştim şuan çok üzülüyorum. Çocuğuma zor bir isim mi verdik diye.. siz yaşadınız mı böyle şeyler. Biraz uzun oldu ama umarım okuyabilirsin:)

Merhaba deneyimli anne daha önceleri yazmıştım bu topiğe ama sonralarda koptum yazamaz oldum yine de ara ara takip ediyorum bende aralık annesiyim kızımın adını Serra koyduk hem anlamının güzelliği hem modern olması hemde kuranda geçmesi nedeniyle ben çok beğenerek ve isteyerek koydum ancak kimse anlamıyor ve söyleyemiyor özellikle telefonda berra anlayan mı dersin ferra anlayanmı dersin 2 ayda neler duydum:) bende isim anlaşılsın sorun yaşamasın diye çok dikkat etmiştim şuan çok üzülüyorum. Çocuğuma zor bir isim mi verdik diye.. siz yaşadınız mı böyle şeyler. Biraz uzun oldu ama umarım okuyabilirsin:)
Yigenimin adi serra hiç zorluk olmadı cok severim serra ismini sıkma canını

Merhaba canım:)yaşamazmıyım hiç sera seyra bizede fera diyen oldu :)hiç üzülme önemli olan anlamının güzelliği mesela son kızımın adını hiç diyemiyorlar neeeyyy diyorlar söyleyince bende bırakın dağınık kalsın diyorum sende boşver :))

Merhaba canım:)yaşamazmıyım hiç sera seyra bizede fera diyen oldu :)hiç üzülme önemli olan anlamının güzelliği mesela son kızımın adını hiç diyemiyorlar neeeyyy diyorlar söyleyince bende bırakın dağınık kalsın diyorum sende boşver :))
Hifa cok guzel bence daha once duysam ben bile dusunurdum kizimin adina son ana kadar karar veremedim ismiyle yasasin bebis :*

W şimdide tutturmuşlar Yok efendim sallamayın sallanırsa beyninde hasta oluşur bilmem ne olur. E diyorum biz 8 kardeşiz hepimiz de beşikle büyüdük ki hiç birimiz de zeka sorunu yok okuyanların hepsi de memur oldu şimdi çok şükür. Zaten şu gaz işi bitince genelde memede uyumaya başlıyorlar sallamaya da gerek kalmıyor bence
Ben.oglumu hamakla büyüttüm.masallah 4 yasinda benden iyi ingilizce biliyor :))fazla mi
Zaman çabuk geçer inş. Uyumaması çok kötü
Tek cocuk zor ama 2 cocuk daha zor.
sabah 6 -bebek uyudu
Saat 6 buçuk-bende yattim
Saat 7-annnne acıktıım
-Oğlum biraz dayan azcık uyuyayım
-Karnim söz dinlemiyor anne

:)Gelde yeme bu oğlanı .

Back