• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ya kalabalik tamam anlayabiliyorum da yani bebeklerde ilgi istiyor.yazin ogluma igne yaptirdim hemsire 'bak hareket edersen birdaha yürüyemezsin'dedi kadınla tartistim. 1 ay once penisilin vurmak zorunda kaldilar onun yan etkiside 2 gün yürüyemezmiş çocuk başladi aglamaya ben bidaha yürüyemeyecekmiyim diye hemen hatirladi yazin hemsirenin söyledigini. Dedigin gibi çocuk psikolojisinden anlamak lazım
Aynen gerçekten çok acımasız oluyorlar çocuklarda hastane fobisi böyle oluşuyor malesef aynı şekilde benim kızımdan kan alınırken korktu direndi hrmşire eğer izin vermezsen ağlarsan güvenliği çağırırım adamlar seni tutar zorla alırım demişti bende çok büyük tepki vermiştim....yazık çok yazık

Eskiden gaz sancısı olmazmis hamak.tarzı beşikler nedeniyle.bebek anne rahminde gibi 2 büklüm olunca rahat hissederlermis kendilerini. Oğlumda da çok kullandım. Keyif yapiyorlar
Evet yaa eskiden tavana salıncak asarlardı bebekler için asla gazlı olmazlardı...kolik bebekler için hamağı çok öneriyorlar ayrıca dediğin gibi iki büklüm olunca daha rahatlar anne karnındaki gibi

Aynen gerçekten çok acımasız oluyorlar çocuklarda hastane fobisi böyle oluşuyor malesef aynı şekilde benim kızımdan kan alınırken korktu direndi hrmşire eğer izin vermezsen ağlarsan güvenliği çağırırım adamlar seni tutar zorla alırım demişti bende çok büyük tepki vermiştim....yazık çok yazık

Bir öğretmen olarak üzülüyorum çok.annelerde bazen yapiyor bunu bak ağlarsan akşam döverim seni diyor.oysa çocuklar yetiskinin onu anladığını hissettigi an rahatliyor.o nedenle okula uyum surecinde ben hep 'ağlamakta çok haklısın ben olsam bende ağlardım çünkü burayı tanimiyorum ama bir şans versen bana güvenini kazanmak için 'diyorum ertesi 2 günde alısiyorlar hemen

Evet yaa eskiden tavana salıncak asarlardı bebekler için asla gazlı olmazlardı...kolik bebekler için hamağı çok öneriyorlar ayrıca dediğin giıbi iki büklüm olunca daha rahatlar anne karnındaki gibi

O nedenle gaz falan.olmazmis hic bir de hop etmek derler bizde sırtina ipke baglarla bebegi.sallan sullan :)hic sesi çıkmazdi bebeklerin hatirliyorum.

Ben carters tan sipariş verdim
6-9-12ay kıyafetleri hazır :)))
İndirim vardı
Şimdi yeni sezonda gelmiş ama onlar pahalı
İndirime girince yine alırım :)
Ben civil.ve elsivadan aliyorumda çok çabuk büyüyorlar civilin 6-9ayini elsivanin 3-6ayini giyiyor

Sabahtan beri yarım saat ancak uyudu devamlı bsşındayım saat 9 da uyanmıştık napacağımı şaşırdım kollarım ağrıyo kucakta tutmaktan nolur bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun. Doktor bişey i yol diyo yatıtıyprum 5 dakika sonra uyanıyo bazen kafayı yicek gibi oluyorum.

Bir öğretmen olarak üzülüyorum çok.annelerde bazen yapiyor bunu bak ağlarsan akşam döverim seni diyor.oysa çocuklar yetiskinin onu anladığını hissettigi an rahatliyor.o nedenle okula uyum surecinde ben hep 'ağlamakta çok haklısın ben olsam bende ağlardım çünkü burayı tanimiyorum ama bir şans versen bana güvenini kazanmak için 'diyorum ertesi 2 günde alısiyorlar hemen
Süpersin aslında ne kadar kolay değil mi onların dilindrn anlamak,çok basit bir matematiği var önemli olan uzatmadan doğru yolu bulmak...
O nedenle gaz falan.olmazmis hic bir de hop etmek derler bizde sırtina ipke baglarla bebegi.sallan sullan :)hic sesi çıkmazdi bebeklerin hatirliyorum.
:)) işte yeni şeyler çıktıkça anneler babalar imrenip alıyor bütün deva eskilerde aslında da işte...

Sabahtan beri yarım saat ancak uyudu devamlı bsşındayım saat 9 da uyanmıştık napacağımı şaşırdım kollarım ağrıyo kucakta tutmaktan nolur bu durumu yaşayan varsa yardımcı olsun. Doktor bişey i yol diyo yatıtıyprum 5 dakika sonra uyanıyo bazen kafayı yicek gibi oluyorum.
Benim kizimda oyleydi 12 saat uyumazdi uyutup yerine koyunca hemen uyanirdi sonra kendi kendine duzene girmeye basladi dr yok bisey diyosa cokta yorma kafani kendi kendine dizene giriyo

Benim kizimda oyleydi 12 saat uyumazdi uyutup yerine koyunca hemen uyanirdi sonra kendi kendine duzene girmeye basladi dr yok bisey diyosa cokta yorma kafani kendi kendine dizene giriyo
Benimki de ayni.hic durmuyor idrar kan gaita nekadar test varsa yaptirdij bogazina bakti sırtını dinledi ultrasonla karnins bakti bobreklerine bakti :))benden sağlam diyor.kolik bu dedi 5.aydan sonra gecer dedi

Hiç akla gelmeyecek yerde yattı tam 4 saat aspiratörü de açtım sesiyle mayıştı kaldı yahu bunlar çok şapşikler :KK70:
Evet bende işim oldugu zaman pusetine koyup yanima aliyorum aspiratoru aciyorum duruyo oyle sakinlesiyo dursunlar uyusunlarda mutfak banyo hic onemlo degil

Benimki de ayni.hic durmuyor idrar kan gaita nekadar test varsa yaptirdij bogazina bakti sırtını dinledi ultrasonla karnins bakti bobreklerine bakti :))benden sağlam diyor.kolik bu dedi 5.aydan sonra gecer dedi
Gecer annesi gecer sadece uyumadigi zaman gelisemez geri kalir diye endise ediyorum ben kolik icin K Koala_anne tavsiye etmisti Buzuki orhan kolik albumu youtube dan bi bak istersen denemediysen tabii :)

Back