İstek attım ama :)2017 aralık anneleri kayılın hadı sızzdee
Kim onaylıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstek attım ama :)2017 aralık anneleri kayılın hadı sızzdee
Zaten senim yerine görevlendirme birisi gelmiştirB
Bizimki de ev kredisi var eşimin maaşı tamamen oraya gidiyor bende ücretsize ayrılırsam birikmiş biraz paramız var oradan yiycez araba alma fikrimiz hayal olacak.rapor Kolaylıkla alırım tanıdık çok ama vicdanım rahat etmiyor çok arada kaldım yaa hayırlısı
Ben carters tan sipariş verdimKızlar netten bebeklere kıyafet aldığınız nereler var bikac tane yazilmisti ama unuttum. Küçük gelmeye başladı kıyafetleri
İstek attım ama :)
Kim onaylıyor
Ben carters tan sipariş verdim
6-9-12ay kıyafetleri hazır :)))
İndirim vardı
Şimdi yeni sezonda gelmiş ama onlar pahalı
İndirime girince yine alırım :)
Ben en ucuz bebek marketten alıyorum bakabilirsiniz dün sipariş verdim bugün geldi o kadar hızlılar.
Bebeğimden ayrı kalmak düşüncesi bile zor geliyor senin izin ne zaman bitiyor canımZaten senim yerine görevlendirme birisi gelmiştir
Nisan-mayıs 2 ayı da bitirir
Haziran 8de okullar kapanıyor
bu sene erken kapanıyor
Ben haziranı görsem rahatım diyorum
Bizim durumlar aynıymış
Ben başlamayı düşünmüyorum
En kötü ücretsiz izinle tamamlarım o 2ayı
20 ya da21 marttı galiba benim deBebeğimden ayrı kalmak düşüncesi bile zor geliyor senin izin ne zaman bitiyor canım
Ben de almak istiyorum astronot ya da kozmonot :)Kozmonot montlardan almayı düşünüyorum kızlar aranızda kullanan var mı nasıl memnun musunuz??
Doğum parası ptt ye yatmıs ama çekmedim daha.bir de ilksandan doğum yardımı aldı eşim sınıf öğretmeni olduğu icin.bir de her ay maaşa yatan aile yardimi aliyorum 2 maaştır 50 lira. Ama hepsini eşim halletti okuldan nasıl yaptı hiç bilmiyorumAmin inşallah canım. Bende öğretmenim doğum ve süt parasını alamadım sen alabildin mi nereye başvurdun
Gözün aydın canım niye bu kadar dikkatsizler anlamıyorum! G Gulum80 kardeşimize dediler ve bi kaç arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam inşAllahhhh onların sonuçlarıda temiz çıkar....Bebeginin sol kalçasinda gelisim geriliği olan arkadas kimdi hatirlayamadim simdi bugün ultrasona girdik tekrar normal çıktı değerleri. Cift bez falan takmamistim.sanirim devlet hastanesinde doktor yanlis ölçüm yapmış.
Teyzeler ben yatağımda her yerde yattım ama en çok mutfak masasını sevdim saatlerdir uyuyorum işte aradığım rahatlık ohhh beee
Evet internet sitesinden veriyorum güvenilirBnde oaryı cok gordm ama almadm hc ınternt sıtesınemı grıyosunuz nrden verebılırım ınstagrmda goruyorm alan cok uygunda
Özel hastaneye 132 tl verdim doktor gayet rahat bebegi sevdi önce rahatlatti bebegibtutmaniza gerek yok stres olmasin dedi. Sevgiyi anladi benimkidr doktora gülücük saçıyor cok güzel bir muayne oldu. Devlet hastanesindeki doktor bacağını sımsıkı tut dedi kızım panik oldu baştan zaten oysa hiç birseyi yokmuş. İyiki cift bezle sıkmamışım bebegi
Hayret yaa insanı gerim gerim gererler bide çift bez bebeğin boşuna eziyet çekecekdi... İyi yapmışsın iyiki götürmüşsün ... Bazı drlar devlet hastanesinde olsa bile çok merhametliler ama herzaman denk gelmiyor vence çocuk drları ilk önce bebek ve çocuk sevgisi psikolojisi üzerine eğitim almalı....Özel hastaneye 132 tl verdim doktor gayet rahat bebegi sevdi önce rahatlatti bebegibtutmaniza gerek yok stres olmasin dedi. Sevgiyi anladi benimkidr doktora gülücük saçıyor cok güzel bir muayne oldu. Devlet hastanesindeki doktor bacağını sımsıkı tut dedi kızım panik oldu baştan zaten oysa hiç birseyi yokmuş. İyiki cift bezle sıkmamışım bebegi
Hayret yaa insanı gerim gerim gererler bide çift bez bebeğin boşuna eziyet çekecekdi... İyi yapmışsın iyiki götürmüşsün ... Bazı drlar devlet hastanesinde olsa bile çok merhametliler ama herzaman denk gelmiyor vence çocuk drları ilk önce bebek ve çocuk sevgisi psikolojisi üzerine eğitim almalı....