2017 Aralık Anneleri

Peki canim yeşil soğanın salatasini yapıp üstünü kimyon atıp yesem olmaz mi kimyonu icemiyorum ben ama her yemeğe her salataya mutlaka milyon atıyorum

Tmm canim eşime soyleyim de hafta sonu aktarlara baksin

Kizlar oglum uyumuyor gunduzleri.mesela bugun 9dandir toplam bir saat falan uyumustur.daliyor 5 dk falan sora uyaniyor.aksam 9 10 gibi uyiyor.geceleri emmek icin uyanoyor.napcaz bi gunduzleri.boyle olan var miya.
Bizde oyle gunduz uykusu cok az hatta geceleri gogsumdr uyuyor besige koyunca gozler aciliyor

Allah Allah ben de ceviz falan yiyorum sütüm yağlansın doysun diye. Alakası olduğunu sanmıyorum uyuyan her türlü uyur uyumayanda bulamaç da yesen nafile

Canım ne ısterse yıyorm walla syle dusunn cok fakır bı amne kuru ekmek uoyo cok zengn bı anne cok luks beslenıyo ama yuce meblam ıksnn sutundekı besn degerını aynı yapıyo

Ikı gndr cok kusuyo ve bugun byle sarımsı seyler var bılen varmı ne olr bsey deyn kzlar gotreyımmı acıle yattıgı yerden kusuyo agız dolusu
Canim ne yaptin.oyle sari kusma birden fazla olduysa goturmussundur insallah doktora.benimde dunden beri kusuyor.bi kesik bi sulu kusuyor.üşüttum cocugu zar.vermiyecem demistim ama dun bi cay kasigi nane kaynatip verdim bu sabahta verdim.uşuttuyse iyi gelir diye.gazada iyi geliyo.zorya valla

Sapaarı kusmadıda canım kusmuhunda sarı bıkac sey vardı aksmdan snra olmadı bıda cok sukr kokuyodu heralde bızımkıde usttu öle derlerya kusmuk kokarms eksı eksı

Bizde oyle gunduz uykusu cok az hatta geceleri gogsumdr uyuyor besige koyunca gozler aciliyor
. Gunu gununu tutmuyorya.bugun uyuyor emmek icin uyandi.sora yatirdim tabi besigi salliyom halla bizde basta besigi sevmiyorduk yanimda yatiriyodum.cok sukur duzeldi.kundak gibi yaptim kollari bagladm ustune bi ortu attim pış pıs yapip besigi salladimki uyudu.bugunde ole yaptim.napim uyumalari lazim.

Kızlar aşı yaptık bebeğime görmeniz lazımdı nefessiz kaldı bayılıyordu az daha ağlamaktan şimdi evde uyuyor ama çok huzursuz napmam lazım

Sapaarı kusmadıda canım kusmuhunda sarı bıkac sey vardı aksmdan snra olmadı bıda cok sukr kokuyodu heralde bızımkıde usttu öle derlerya kusmuk kokarms eksı eksı
Anladim canim iyi cok sukur bi daha kusmamasi.valla diger turlusu normaldir artik heralde.bizde bi kez oldu sarı kusmuk gibi.emzirince terlemesin ustune ince bi ortu at beresini cikar kafasini sil terledikce.emdikten sora beresini tak yine.ben ole yapiyom artik.dikkat etmiyordum terledikce bere nemli kaliyordu.

Kuzum her bebek farklı birine gaz yapan öbürüne yapmayabilir zaten çok değil ben 1 2 dal soğan bi tutam maydanoz doğuruyorum biraz limon sıkıp o şekil yiyorum .
M aydanozu dereotunu marulu bolca yiyorum kuzum da az önce yeşil d
Sogan da yedim insallah süt yapar ama kızıma fa yapmaz mamaya başlayalı beri bazen günde 1 bazen iki günde bir kakasini yapiuor

Valla ben ceviz findik yiyom aksamlari alakasi yoktur benceya.hem gece gogusler sut doluyor.gunduz eme eme bisiy kalmiyor. cayi azalttim bol yogurt ayran faydasini goruyorum cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…