• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

IMG_3631.JPG
Sunu paylasıyım :)

Bu rota vırusu nedr asısı gereklımdr ck duymaya basladm hasta cockta duymaya basladım yaptrmalımıyımm

Koala_anne kızımın kakası yeşil ilk defa böyle oldu neden olabilir herkes farklı bişey diyor farklı bişey yemedim bugün aşı yaptık ama dündendir kızım feci şekilde ağlıyor ağrısı vardı acaba o yüzden mi bugün de kakası yeşil
Canım üşütmüş büyük ihtimalle yada sen üşütmüşsündür sütün soğumuştur ondan yeşildir.... Karnı ağrıyordur bide üstüne aşı oldu yavrucak acıyordur her yanı... Ateşine falan dikkat et karnını sıcak tut sende üşütme canım bazen anlamıyoruz nasıl üşüttüğümüzü takip et çok tuhafına giden bişey olursa kakasında dr a götür

Canım benim dediğin gibi dikkat et üşütme yavruyu ılık duşa sok çok ılıkda olmasın hatta bebek küvetini doldur ılıkdan biraz daha sıcak olsun yani her zaman yıkadığın sudan soğuk içine koy sırt üstü ensesinin altına elini koy kulaklarınıda parmaklarınla kıvır kapat yüzü suyun dışında olsun, içinde tut biraz rahatlasın yine üşütme ... Bezle silmek şok etkisi yapar bebeklerde dikkatli olmak lazım 2, 3 güne bişeyi kalmaz ama takip et ateşini sürekli korkma malesef bu aşılara hiç gönlüm razı değil ben kararsızım yaptırmakda imza atıp yaptırmayabilirim...
3 gün banyo yaptırma dediler suyla temas olmasın dedi sağlık ocağı.
Şok etkisi yapar demişsin bu tehlikeli mi ıslak bezle silmeyiyim mi bidaha.
1 gün içinde 3 tane aşı mi olur nasıl küçücük vücutları kaldırsın valla böyle olacağını bilseydim bende vurdurmazdim mafetti bu aşı çocuğumu

Kızlar gün içinde gelen mutluluk bu :KK36: burcuUv burcuUv arkadaşımızın bana ve kızıma hediyesi gönlünden geçmiş ve yollamak istemiş çok teşekkür ederim benim hakkımda ki güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum burda birbirimizi görmeden herşeyimizi paylaştık ne diyeceğimi bilemedim :oops: :KK42::KK15::KK200:

Eklentiler

• IMG_20180214_162849.jpg
    IMG_20180214_162849.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20180214_163310.jpg
    IMG_20180214_163310.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20180214_163245.jpg
    IMG_20180214_163245.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20180214_162849.jpg
    IMG_20180214_162849.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 73
Koala_anne kızımın kakası yeşil ilk defa böyle oldu neden olabilir herkes farklı bişey diyor farklı bişey yemedim bugün aşı yaptık ama dündendir kızım feci şekilde ağlıyor ağrısı vardı acaba o yüzden mi bugün de kakası yeşil
Son birkaç seferdir yesildi bizim de dun dr a soyledik sarı ve yeşil arasında döner siyah veya kanlı olmadığı sürece sorun yok dedi. Ben de meraktayım yine de nede olur baska soran var mi

Canım ben dün doktora bizim kızın kakası köpüklü dedim
Doktor da anne sütü alan bebeğin kakası köpüklü de olur, sulu da olur, yeşil de olur sarı da
4-5 gün yapmayabilir, bir günde 4-5 defa da yapabilir dedi

3 gün banyo yaptırma dediler suyla temas olmasın dedi sağlık ocağı.
Şok etkisi yapar demişsin bu tehlikeli mi ıslak bezle silmeyiyim mi bidaha.
1 gün içinde 3 tane aşı mi olur nasıl küçücük vücutları kaldırsın valla böyle olacağını bilseydim bende vurdurmazdim mafetti bu aşı çocuğumu
Ayyy evet yaaa onu unuttum benn :KK43: sen az az calpol ver başka yapacak bişey yok malesef silme canım zaten minicikler üşütürüşok etkisi yapıyor gerçekten... Malesef bu aşı sanıldığı gibi çokda lazım bişey değil mesela rota virüsü aşısı kızıma vutdurmuştum çok feci şekilde rota virüsüne yakalanfı böbrekleri nerdeyse iflas etme eşiğine gelmiş kanlı ishalden ne anladım brn o zaman aşıdan ne faydası oldu bana para tuzağı!

Mama alan bebekler fazla yapmıyor diye biliyorum eğer çok huysuzlanmiyosa dert etme sutum de yariyodur ondan da olabilir tahin pekmez tuketiyodun degilmi ben şuan hem yiyorum hem yaziyorum:)
M aydanozu dereotunu marulu bolca yiyorum kuzum da az önce yeşil d
Sogan da yedim insallah süt yapar ama kızıma fa yapmaz mamaya başlayalı beri bazen günde 1 bazen iki günde bir kakasini yapiuor

Son birkaç seferdir yesildi bizim de dun dr a soyledik sarı ve yeşil arasında döner siyah veya kanlı olmadığı sürece sorun yok dedi. Ben de meraktayım yine de nede olur baska soran var mi
Aynen bizim doktor da yeşil olabilir dedi
Anne sütü alan bebekten bir düzen beklemeyin de dedi hatta :)

Kızlar gün içinde gelen mutluluk bu :KK36: burcuUv burcuUv arkadaşımızın bana ve kızıma hediyesi gönlünden geçmiş ve yollamak istemiş çok teşekkür ederim benim hakkımda ki güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum burda birbirimizi görmeden herşeyimizi paylaştık ne diyeceğimi bilemedim :oops: :KK42::KK15::KK200:

Guzel gunlerde kullan canım ne guzel o yaknlıhı gormus demekkı hepmızıze yol gosterıyosun allah sennde ısını gucunu rast getrsın ınsaallah

Merhaba güzel anneler. Umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir. Oğlum nerdeyse iki aylık oldu yavaş yavaş sesler çıkarmaya başladı gözüyle beni babasını takip ediyor. Sütüm artsın ve gaz yapmasın diye hergün rezene ıhlamur içiyorum bide tahin helva yiyorum. Şükür şimdilik yetiyor gibi ama aylık kontrolümüz de belli olur. Geceleri azalıyor sanki sütün miktarı sizde de öyle oluyor mu? Bide mart sonunda işe başlayacağım süt biriktirmeye çalışıyorum şimdilik iki poşet attım bu bile büyük ilerleme benim için çünkü azdı sütüm Bizde şimdilik durumlar böyle. Bu arada bugün 14 şubat herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
Akşamları uyuyamayınca çok emince benim de depoda kalmıyor
Ama onlar çektikçe getiriyor
Ben boş meme diye düşünürken kızım eme eme süt akımını getiriyor seslerden anlıyorum
Ama kaç cc getiriyodur,doyuyormudur onu bilemem :)
Az da olsa midey bişeyler gidiyor diye seviniyorum
Şimdi de uykusu çok gelince emmeden uyudu sütler kaldı
Onu napcaz bakalım

Yapmayı çok istedim de ona ayıracak fırsatı vermedi bebeğim
3.aydan sonra düzelecekler inşallah
Oyun zamanları falan olunca daha rahat ederiz
Bizimki yavaştan oynamaya başladı ya çok mutluyum

Bnde cok ugrasamadım zatn canm ufak bısey yaptm.. cıngırak falan alsammımı bı ıkı tane.. mınık pelus oyuncaklar var ama ses falan yk onlarda.. besgnde uyku ıcın muzık nınnı kutusu var onnla uyıyo

Evdeki kanatlı peri üstünde havlu peçete ile göstermeye çalıştım 3 numaram da benimle yaptı eee ne görürse atar hafızaya bilinç altına yükleyeyim şimdiden ki ilerde istemi dışı el becerisi olsun :))) bu arada duşdan sonra havluyu sarıp yana sokup sıkıştırma yöntemi varya onun gibi altdan üstden tuttur inşAllah anlatabildim
Cok tatlisiniz ya masallah size:)

Back