• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Nasıl sarıcamkı cnm .. dedgnı sordm arkdsa iye batması derlerya. Onn gbı bıseymı.. yuzustu yatrıp sag kol sol backla. Sol kol sag backla arkdan haff esnetılerek bırlestrılıyoya onu denıcem bıde sen bılrsın
Canım onu yapma sakın ters bi hareket olur biyeri çıkar Allah korusun o kardeşimizede onu yap diyen olursa sakın yapma dedim... Dediğim senin dediğinden işte kimisi iye batması der kimisi böğrü battı der dur bak birazdan oyuncak bebek gibi bişey üstünde yapıp resim atacağım

:ukala:Sevgıller hunun ktlı olsun :) saka bı yana bız hc kutlamayız bule gnlerı

Canım onu yapma sakın ters bi hareket olur biyeri çıkar Allah korusun o kardeşimizede onu yap diyen olursa sakın yapma dedim... Dediğim senin dediğinden işte kimisi iye batması der kimisi böğrü battı der dur bak birazdan oyuncak bebek gibi bişey üstünde yapıp resim atacağım

Tamm cnm walla bapcgmı saardım o kadr aglaynca uzuldm hc bu kadr aglamamstı

Bu emojileri burda yapmayı bi ben bilmiyorum galiba :)
Nasıl yapılıyor onu da öğreneyim artık
Baya baya kadınlar kulübü kullanıcısı oldum artık
Facebook instagram bakmadan buraya bir bakıyorım :)
Cvp yazarken yukarda surat varvona basınca altda çıkıyor :))

Tesekkur ederim. 27 yasindayim, ilk bebegim. Hamileligimde toplam 10 kg aldim. 5 Ocak diye tahmin edilirken 30 Aralik'ta seher vakti 2800 gr agirliginda bir kiz bebegimiz dunyaya geldi. Nornal dogum yaptim, bayagi uzun surdu ama ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim, cok sukur, benim icin guzel bir hatira olarak kaldi. Dogumdan sonra ödem sorunu yasadigim icin hic kilo kaybim olmadi, hastaneye kac kiloyla girdiysem ayni sekilde ciktim. Sonra doktorumun verdigi odem sokturucu ilaclarla zamanla 5 kg verdim. Lohusaligimda annem bizimle kaldi, kayinvalidem de arada kalip gitti, o donem cok rahattim, sanki ben dogurmamis gibiydim. Simdi evde bizbizeyiz ve anne oldugumu artik daha net hissediyorum ve elhamdulillah her sey yolunda gidiyor. Bu son 2 gundur gece uykuya gecirmek bizi en zorlayan sey. Uyuduktan sonra guzel uyuyor, cok sık uyanmiyor ama uyutabilene ask olsun. 3 saatten fazla salladigimi biliyorum. Galiba buyume ataklari haftasindayiz. Allah hepimize kolaylik versin. Evlat sahibi olmak cok guzel bir seymis. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim hayirlisiyla.
MaşAllahhh canım Rabbim evladınızı size bağışlasın inşAllah hoşgeldin aramıza anne olmak dünyanın en güzel duygusu kadınlardan başka bu duyguyu kimse yaşayamaz bence bu çok özel.... Burda hemen hemen her sorunumuza yanıt bulmaya dertleşmek içinibir araya geldik bu topik daha doğrusu bu dönemin anneleri çok iyi anlaşdı sende keyifle yazarsın inşAllah.... ❤

Aynen öyle devam et canım artar yeşillik sofrandan eksik olmasın marul taze soğan bunları sık sık ye eczaneden meme ucu na benzer biberon ağızlığı satiliyo aynı meme gibi yumuşacık ondan al memeyi unutmaz ben bizim burdan baktım bulamadım int sipariş vericem sanırım.
Biberon aldım canim aventin anne göğüs ucyla aynı olan peki yeşil sagan gaz yapmaz mi kuzum

Bu emojileri burda yapmayı bi ben bilmiyorum galiba :)
Nasıl yapılıyor onu da öğreneyim artık
Baya baya kadınlar kulübü kullanıcısı oldum artık
Facebook instagram bakmadan buraya bir bakıyorım :)

Canım msj yazdgmz bos kutunn ustnde emojı ısaretı var onn ıstne tıkla emojıler cıkıyo ordan secenılrsın

Evdeki kanatlı peri üstünde havlu peçete ile göstermeye çalıştım 3 numaram da benimle yaptı eee ne görürse atar hafızaya bilinç altına yükleyeyim şimdiden ki ilerde istemi dışı el becerisi olsun :))) bu arada duşdan sonra havluyu sarıp yana sokup sıkıştırma yöntemi varya onun gibi altdan üstden tuttur inşAllah anlatabildim

Eklentiler

• 1518596574491461994003.jpg
    1518596574491461994003.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20180214_092259.jpg
    IMG_20180214_092259.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20180214_093928.jpg
    IMG_20180214_093928.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20180214_093831.jpg
    IMG_20180214_093831.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20180214_093738.jpg
    IMG_20180214_093738.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 65
Biberon aldım canim aventin anne göğüs ucyla aynı olan peki yeşil sagan gaz yapmaz mi kuzum
Kizlar bende gaz yapar diye ne bulgur yiyodum ne taze soğan bi gün kararttim gözümü gündüz yiyip denedim hiç gaz yapmadı yalnız yedikten sonra bi çay bardagi ılık suya bi tatlı kaşığı kimyon katip iciyorum hem gazı önlüyor hem o da çok süt yapıyor. Tatliyi da kestim süt çaylarını da bulgur,taze soğan, kimyon üçlüsü kadar süt yapan bir şey olmadı bana

Denemedim ama emzirirken her bitki çatı icilmiyor diye biliyorum
Emzirirken iciliyor, kuzenlerim ablam her gun 1 bardak bu cayi icerek buyuttuler cocuklarini. Aktarlara filan da sorarsaniz onerirler zaten. Bir markanin urunu olan hazir karisim caylardan degil, aktardan aliyorsunuz ot olarak, 5 dk kadar demleyip iciyorsunuz. Farkini goreceginize eminim.

Evdeki kanatlı peri üstünde havlu peçete ile göstermeye çalıştım 3 numaram da benimle yaptı eee ne görürse atar hafızaya bilinç altına yükleyeyim şimdiden ki ilerde istemi dışı el becerisi olsun :))) bu arada duşdan sonra havluyu sarıp yana sokup sıkıştırma yöntemi varya onun gibi altdan üstden tuttur inşAllah anlatabildim
Ya sen ne kadar güzel kalpli birisin. Ankara'da yaşıyorum Bende bi gün tanışmayı çok isterim:KK200:

Ya sen ne kadar güzel kalpli birisin. Ankara'da yaşıyorum Bende bi gün tanışmayı çok isterim:KK200:
Ayyy teşekkür ederim inşAllah bir araya gelelim bende çok istiyorum havalar ısınınca ankaradaki arkadaşlarla bir araya gelmeyi valla yapalım bişeyler ❤

MaşAllahhh canım Rabbim evladınızı size bağışlasın inşAllah hoşgeldin aramıza anne olmak dünyanın en güzel duygusu kadınlardan başka bu duyguyu kimse yaşayamaz bence bu çok özel.... Burda hemen hemen her sorunumuza yanıt bulmaya dertleşmek içinibir araya geldik bu topik daha doğrusu bu dönemin anneleri çok iyi anlaşdı sende keyifle yazarsın inşAllah.... ❤
Amin insaallah cok tesekkur ederim. Sizin de ilk cocugunuz mu?

Kizlar bebeklerin gece uykusuna rahat gecebilmesi icin kuruyemis gibi enerji veren seyler yenmemesi gerekiyor diye duydum, ki sutten bebege enerji gecip de gece kusu olmasinlar. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi? Baska hangi besinler gece uykuya gecmede zorlayanlar arasinda?

Back