Tesekkur ederim. 27 yasindayim, ilk bebegim. Hamileligimde toplam 10 kg aldim. 5 Ocak diye tahmin edilirken 30 Aralik'ta seher vakti 2800 gr agirliginda bir kiz bebegimiz dunyaya geldi. Nornal dogum yaptim, bayagi uzun surdu ama ebemden ve doktorumdan cok memnun kaldim, cok sukur, benim icin guzel bir hatira olarak kaldi. Dogumdan sonra ödem sorunu yasadigim icin hic kilo kaybim olmadi, hastaneye kac kiloyla girdiysem ayni sekilde ciktim. Sonra doktorumun verdigi odem sokturucu ilaclarla zamanla 5 kg verdim. Lohusaligimda annem bizimle kaldi, kayinvalidem de arada kalip gitti, o donem cok rahattim, sanki ben dogurmamis gibiydim. Simdi evde bizbizeyiz ve anne oldugumu artik daha net hissediyorum ve elhamdulillah her sey yolunda gidiyor. Bu son 2 gundur gece uykuya gecirmek bizi en zorlayan sey. Uyuduktan sonra guzel uyuyor, cok sık uyanmiyor ama uyutabilene ask olsun. 3 saatten fazla salladigimi biliyorum. Galiba buyume ataklari haftasindayiz. Allah hepimize kolaylik versin. Evlat sahibi olmak cok guzel bir seymis. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim hayirlisiyla.