- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Kız dur sabah sabah vurma kafanı :)) siz insta da bir aradasınız ben burda çatır çatır çatladığımı belli ediyormuyum:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dur sabah sabah vurma kafanı :)) siz insta da bir aradasınız ben burda çatır çatır çatladığımı belli ediyormuyum:)))
Evdeki kanatlı peri üstünde havlu peçete ile göstermeye çalıştım 3 numaram da benimle yaptı eee ne görürse atar hafızaya bilinç altına yükleyeyim şimdiden ki ilerde istemi dışı el becerisi olsun :))) bu arada duşdan sonra havluyu sarıp yana sokup sıkıştırma yöntemi varya onun gibi altdan üstden tuttur inşAllah anlatabildim
Kizlar bende gaz yapar diye ne bulgur yiyodum ne taze soğan bi gün kararttim gözümü gündüz yiyip denedim hiç gaz yapmadı yalnız yedikten sonra bi çay bardagi ılık suya bi tatlı kaşığı kimyon katip iciyorum hem gazı önlüyor hem o da çok süt yapıyor. Tatliyi da kestim süt çaylarını da bulgur,taze soğan, kimyon üçlüsü kadar süt yapan bir şey olmadı bana
Kizlar bebeklerin gece uykusuna rahat gecebilmesi icin kuruyemis gibi enerji veren seyler yenmemesi gerekiyor diye duydum, ki sutten bebege enerji gecip de gece kusu olmasinlar. Sizin bu konuda bir bilginiz var mi? Baska hangi besinler gece uykuya gecmede zorlayanlar arasinda?
Rica ederim canım benimEksık olma cnm anladm cok sagol![]()
İnstayla yüz yüze birmiKız dur sabah sabah vurma kafanı :)) siz insta da bir aradasınız ben burda çatır çatır çatladığımı belli ediyormuyum:)))
Kuzum her bebek farklı birine gaz yapan öbürüne yapmayabilir zaten çok değil ben 1 2 dal soğan bi tutam maydanoz doğuruyorum biraz limon sıkıp o şekil yiyorum .Biberon aldım canim aventin anne göğüs ucyla aynı olan peki yeşil sagan gaz yapmaz mi kuzum
Ne guzel masallah Ona:) Bizimki ilgilenmiyr dahaUyutmayınca da ağlıyor :)
Dün gece ilk defa oyun halısının aynasıyla ilgilendi
Yüzüne tuttuk yatarken baya konuştu kendiyle
Bi 10 dakika falan :) :)
Çıngırakları sadece takip ediyordu dün ayrı bir ilgiyle izledi, sesini dinledi
Yavaştan oynamaya başlayacak herhalde
İnşallah :)
Değil tabi ama en azından artık birbirinizi gördünüz kıskanıyorum ama hatta çatlıyorum ortadan ikiyeİnstayla yüz yüze birmi((
Ohhh beeeaa diyorsun dimiBen niye görmemişim ki bunları
Telefondan yapmaya çalışıyorum olmuyor
Teşekkür ederim arkadaşlarım![]()
Valla yapıyorsa oglen deneyim canimKizlar bende gaz yapar diye ne bulgur yiyodum ne taze soğan bi gün kararttim gözümü gündüz yiyip denedim hiç gaz yapmadı yalnız yedikten sonra bi çay bardagi ılık suya bi tatlı kaşığı kimyon katip iciyorum hem gazı önlüyor hem o da çok süt yapıyor. Tatliyi da kestim süt çaylarını da bulgur,taze soğan, kimyon üçlüsü kadar süt yapan bir şey olmadı bana
Sık sık yapsana canım bak rahatladındıyosun saat bası yap onu serum sık önce bı zararı olmazms öksuruk yksa gotrme bnce bos yere su sogkta devamlıno seklde temzle bız ıkı haftada anca bıtırebldık balgamı
Canım rezene tane kimyon ısırgan otu bir de biraz anason demliyorum ben de. Hem süt yapıyor hem bebeğin gazına iyi geliyor.Denemedim ama emzirirken her bitki çatı icilmiyor diye biliyorum
Bende bir rezene demiyorum bir daha ki sefere tane kimyon..şu gaz damlalarının içindekiler de aynı şeyler aslında anason alıp karışık demelemek istiyorum bende..ama bana da uyku yapar mı anason acaba..Canım rezene tane kimyon ısırgan otu bir de biraz anason demliyorum ben de. Hem süt yapıyor hem bebeğin gazına iyi geliyor.
Tövbeler olsun hadi yaptın diyelim o pasta da ne
O pasta ne öyle ya allahım..
Yok ya o kadar çok uyku yapmıyo ama rezene bizi de dinlendiriyorBende bir rezene demiyorum bir daha ki sefere tane kimyon..şu gaz damlalarının içindekiler de aynı şeyler aslında anason alıp karışık demelemek istiyorum bende..ama bana da uyku yapar mı anason acaba..
Allah Allah ben de ceviz falan yiyorum sütüm yağlansın doysun diye. Alakası olduğunu sanmıyorum uyuyan her türlü uyur uyumayanda bulamaç da yesen nafileBesın olara bılmıyorm ama karnı tam doymadysa gazı rahatsz edıyosa veya bezı temz deglse rahat uyuyamıuolar o kesın bnlarla ugrasıyorm genelde yuyecege bakamıyorm malesf duZenlı yemkte yıyemıyorm saten![]()