Inşallah canim insallah kızıma mama veriyorum icim aciyor hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti ama kısmet olmadıInsallah faydasini gorursun bol bol sütün olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim insallah kızıma mama veriyorum icim aciyor hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti ama kısmet olmadıInsallah faydasini gorursun bol bol sütün olur :)
Bende sizin birbirinizi eklemenizi kıskandım hemide çokKiskandim
:)) sende gel hiç farketmez sanada yeterim canımOh masaallah Allah bagislasin. O zaman sizin tecrubelerinizden cok faydalanacagim diye dusunuyorum. :)
Oyyy kuzumm kıyamam sana ben yaaa şer sandığın bilki hakkında hayr olandır bide bu açıdan bak mutlu ol hamd et et ki yavrunda sağlıkla büyüsün kuzucugum benim üzülme sen ❤
Inşallah canim insallah kızıma mama veriyorum icim aciyor hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti ama kısmet olmadı
Ama ya orası yüzyüze değil ki yazın gorusceksiniz bebislerde büyümüş olur arkadaş olurlar ne güzel.ve ani olur bende istiyorumBende sizin birbirinizi eklemenizi kıskandım hemide çok
haklisin kuzum allaha binlerce kez şükürler olsun herşeye rağmen onca şeye rağmen kizimyanimda sağlıklı nefes alıyor da ne bilim.Kuzum ya hep i cimde ukte olarak.kalacak anne sutuyle b agisikligi daha da güçlü olacaktıOyyy kuzumm kıyamam sana ben yaaa şer sandığın bilki hakkında hayr olandır bide bu açıdan bak mutlu ol hamd et et ki yavrunda sağlıkla büyüsün kuzucugum benim üzülme sen ❤
Kıyamam yaBizimki de cok agladi.Sesi kısildı aglamsktan.Kola yaptiktan sonra kucagima alayim sakinlessin dedim,yok yok dediler.Arka arkaya yaptilar,vicdansızlar!Agri kesici verebilirdin canim.1er cay kasigi calpol verdim ben.5 saat arayla 3 defaKızlar aşı yaptık bebeğime görmeniz lazımdı nefessiz kaldı bayılıyordu az daha ağlamaktan şimdi evde uyuyor ama çok huzursuz napmam lazım
Canım ben yemeğe attigimda bu kadar fayda görmedim. Burnumu tıkayıp iciyorum valla dene bencePeki canim yeşil soğanın salatasini yapıp üstünü kimyon atıp yesem olmaz mi kimyonu icemiyorum ben ama her yemeğe her salataya mutlaka milyon atıyorum
Bizimki de aynı... demekki donemlerinin verdiği bi uykusuzluk hali var kizlarBizde oyle gunduz uykusu cok az hatta geceleri gogsumdr uyuyor besige koyunca gozler aciliyor
Ne bileyim en azından gördünüz birbirinizi ben çok merak ediyorum sizleri...Ama ya orası yüzyüze değil ki yazın gorusceksiniz bebislerde büyümüş olur arkadaş olurlar ne güzel.ve ani olur bende istiyorum
Öyle düşünme belki anne sütünden daha faydalı olacak mama bunu bilemezsin anne sütünden zehirlenen bebekler bile var bide bu açıdan bak yavrum srn yinede ver memeyi boş olsa bile emzirhaklisin kuzum allaha binlerce kez şükürler olsun herşeye rağmen onca şeye rağmen kizimyanimda sağlıklı nefes alıyor da ne bilim.Kuzum ya hep i cimde ukte olarak.kalacak anne sutuyle b agisikligi daha da güçlü olacaktı
Canım benim dediğin gibi dikkat et üşütme yavruyu ılık duşa sok çok ılıkda olmasın hatta bebek küvetini doldur ılıkdan biraz daha sıcak olsun yani her zaman yıkadığın sudan soğuk içine koy sırt üstü ensesinin altına elini koy kulaklarınıda parmaklarınla kıvır kapat yüzü suyun dışında olsun, içinde tut biraz rahatlasın yine üşütme ... Bezle silmek şok etkisi yapar bebeklerde dikkatli olmak lazım 2, 3 güne bişeyi kalmaz ama takip et ateşini sürekli korkma malesef bu aşılara hiç gönlüm razı değil ben kararsızım yaptırmakda imza atıp yaptırmayabilirim...Koala_anne dün 2 aylik aşimizi olduk gece ateslendi oğlum 37.5 oldu. Islak bezle heryerini sildim üzerinde tek uzun kollu zibin altında paçalı pantolonu kaldı. Uzerinede ince penye kundaklardan örttüm. Ateşini dusureyim derken bu sefer de usutucem diye korkuyorum.
Biraz önce yine ateşi yükseldi bu aşıların etkisi kaç gün böyle sürecek ki
Aaaa neyimiz eksik ben güzel bi pasta yaparım artık
Anladim canim iyi cok sukur bi daha kusmamasi.valla diger turlusu normaldir artik heralde.bizde bi kez oldu sarı kusmuk gibi.emzirince terlemesin ustune ince bi ortu at beresini cikar kafasini sil terledikce.emdikten sora beresini tak yine.ben ole yapiyom artik.dikkat etmiyordum terledikce bere nemli kaliyordu.
Ama ya orası yüzyüze değil ki yazın gorusceksiniz bebislerde büyümüş olur arkadaş olurlar ne güzel.ve ani olur bende istiyorum
Rezene bende çok uyku yapıyor kızlar kahve içmedim doğumdan sonra etkiler mi sütü kahve?? Ya da nssıl açarım uykuyu. Bnm sütüm de hiç bi zaman iyi olmadı zatem tek meme ilerliyoruz mama da var inş tamamen kopmayız memeden