- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Bende valla helva süt yapıyor diye yedim de yedim..hamile kalmadan önceki kilonun 2kg altına düşmüştüm ne güzel sonra aldım yine o iki kiloyu..dikkat ediyorum şimdi karbonhidrat tükemmemeye..
Fitil vermeyin kızlar bebeklere..ateş düşürücü şurup etki etmezse ya da bebek içmezse o zaman son çare olarak kullanın bence..
öyle miiii hemşire bana uyumadan önce yarım verirsin dedi de. Dediğin gibi yapayım canım.Fitil vermeyin kızlar bebeklere..ateş düşürücü şurup etki etmezse ya da bebek içmezse o zaman son çare olarak kullanın bence..
Benimki hiç tıkırtı yaptırmıyorBebegm yenı huy edndı.. karnıntok oluyo bezı temz oluho gazı cıkms olsada uyudu dıyelm yarm saat snra uyanıyo kendnı o ara dnlendırıyo ben yatmaya fraat bulamıyorm.. gece 3ten 9a kadr buleydı kac defa kalktm hatrlamıyotm gece
Biz de gece 3 falandı yattığımzdaBebegm yenı huy edndı.. karnıntok oluyo bezı temz oluho gazı cıkms olsada uyudu dıyelm yarm saat snra uyanıyo kendnı o ara dnlendırıyo ben yatmaya fraat bulamıyorm.. gece 3ten 9a kadr buleydı kac defa kalktm hatrlamıyotm gece
Asıdan hemen sonra verdim.Simdilik bi sıkıntı yok cok sukur.Yarın da bizim asimiz var.
Asi dan önce 1 çay kaşığı calpol ver öyle git sağlık ocağına dediler bana.
Sen verdin mi şurup?
Canım biz onu yeni atlattık. Sıçrama donemleri oluyor bebeklerin bizim ki de tam olarak dediğin gibiydi düzeldi sukurBebegm yenı huy edndı.. karnıntok oluyo bezı temz oluho gazı cıkms olsada uyudu dıyelm yarm saat snra uyanıyo kendnı o ara dnlendırıyo ben yatmaya fraat bulamıyorm.. gece 3ten 9a kadr buleydı kac defa kalktm hatrlamıyotm gece
Basında illa biri bekleyecek canım.Aninda uyanıyrlar diger turlu.Ben tek basima yapamadim.Bebege bakılir ama bu defa ac kalınirBenimki hiç tıkırtı yaptırmıyor
O ne olacak
Salonda yatıyor
Mutfakta bulaşıkları toplarken sesine uyanıyor
Şaka gibi
File ileBebeklerini tek başına yıkayanlar nasıl yıkıyorsunuz. Annem bugün gittihiç tek yıkamadım. Ve oğlumun yıkanması lazım.
İlk kızımda yazmıştı Dr..bunda yazmadı evde yok da zaten çünkü şurubu içiyor ilk kızım içmiyordu şurup..Dktr vermedn mı kullanıyosunz fıtılı.. gwcen hafta 37.7 falandı atesı ykseldı braz ılıl suyla bezle dusurdum ben.. nrmalde kac ooması lazm atesın o gun ben anladım kafasndan basladı sıcaklamaya vucuduna yayldı
File ile
Canım biz onu yeni atlattık. Sıçrama donemleri oluyor bebeklerin bizim ki de tam olarak dediğin gibiydi düzeldi sukur
Biz de gece 3 falandı yattığımzda
Baya uyanık kaldı uykusu var uyutuyoruz
Kucağımda dalıyor yatırınca kalkıyor
İyi yordu yine bizi :)
Hem eşim hem de file canım:)Esınle yıkasana cnm
Burnu mu tıkalı acaba?Sankı bı rahatszlıgı varda tam dalamıyo sankı anlamadımkı. Gunde bı defa uc saat faln uyuyo onn dsnda bazn yarm saat bazen yırmı dk bazen bı saat uyuyo uyanıyo..
Benimki hiç tıkırtı yaptırmıyor
O ne olacak
Salonda yatıyor
Mutfakta bulaşıkları toplarken sesine uyanıyor
Şaka gibi
Burnu mu tıkalı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?