• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bebeklerini tek başına yıkayanlar nasıl yıkıyorsunuz. Annem bugün gitti:( hiç tek yıkamadım. Ve oğlumun yıkanması lazım.
Ben 3 defadır tek yıkıyorum. Korkma trdirgin olma. Kendine güven. Bebegi tutyugun elin sabunlu olmasin file de varda yaparsin. Yek yikamak daha kolay bence. Havlusunu sampuanini bezini kiyafetini etrafina topla. Yika hiç korkma.

Ben 3 defadır tek yıkıyorum. Korkma trdirgin olma. Kendine güven. Bebegi tutyugun elin sabunlu olmasin file de varda yaparsin. Yek yikamak daha kolay bence. Havlusunu sampuanini bezini kiyafetini etrafina topla. Yika hiç korkma.
Filemiz var canım. Bakalım tek başıma yapabilecek miyim.

Yeterince açıklayıcı oldu

Eklentiler

• Screenshot_20180212-131806.png
    Screenshot_20180212-131806.png
    243,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar sağ göğsüme arada iğne batırıyorlar gibi ağrı giriyor. Ucu acıyor o ayrı ama bu iğne batması çok farklı iğne batırıp batırıp çıkarıyorlar sanki. Böyle bişey yaşayan yada duyanınız var mi? Ne yapmalıyım

Benımkınede bıcak saplanır gbı sancı gırıyo rahatlatacak bsey varmıkı

Sadece doğum parası alabiliyoruz sanki cnm..eşim başvurdu sosyal yardımlaşma müdürlüğüne galiba.. Ptt te adıma yatacakmış..telefonla bilgi vereceklermiş..
Aynen canim.memurlarda sut parasi yokmus.sadece dogum parasi veriyolar.sanki memurun emzirdigi sut degil

Bu aralar mtfaga sardım ıyıce hergn bısey denemek ıstyorum fatklı swylwr yaptkca mtlu oluyorum:kk77::oops:

Bende tedirgin olma canim seker olsa belli ederdi kendini ki bizimki gebelik sekeriydi zaten hastanede de doğumdan sonra takip ediyorlar hem seni bebeği biz seker için hastanede 2 gece 2 gündüz kaldk seker takibi için zorunda çıkmadı içini ferah tut canim
İnş cnm hastanede bakmadılar hiç şekere düşmesi için 1 kaç günn geçmesi gerekirmiş.. biz bir gece kaldık..

1 numara oglum 8 yasinda 2 numara inci kizim 3 yasina girecek mayista 3 numara ecrin hanim daha 48 gunluk :))
İki kızın bir oğlın..maşallah cnm benim de hayalim 2kız bir oğlan..şimdilik kızları tutturduk..3numara oğlan olursa benim hayalim gerçekleşir..ama şimdilik 3. Yü rafa kaldırdık tabi :(

İnş cnm hastanede bakmadılar hiç şekere düşmesi için 1 kaç günn geçmesi gerekirmiş.. biz bir gece kaldık..
Belki her hastanenin prosedürü farklıdır canim ama icin rahat olsun ben doğumdan sonra hiç takip etmedim baklavalari tatlilari goturdum yukselse benim seker yulselirdi

Kızlar ikinci ay aşısı olmadan neler yapmam gerekiyor gitmeden şurup içirsem mi bide biz rotarix aşı aldık onu da ağızdan yapacak korkuyorum bu ayki açılardan zaten huzursuz bir bebek daha kötü olacak
Ben gitmeden bir gün önce yıkafım cnm bi de yarım saat öncesinde 1çay kaşığı calpol verdim ..bir de gece yatmadan önce verdim calpol ne olur ne olmaz diye..

Canım biz daha olmadık ama hemşire aşıya getirmeden 5 dk önce ağrı kesici ateş düşürücü şurup verin bebeğe dedi. Aşıdan 5 saat sonra yine verirsiniz dedi. Uyumadan önce de yarım fitil verin dedi ağrı kesici ateş düşürücü
Fitil vermeyin kızlar bebeklere..ateş düşürücü şurup etki etmezse ya da bebek içmezse o zaman son çare olarak kullanın bence..

Evet 2.ay asısiydi.Ilk kızimdaki ebeye bi defa soylemstim,tamam deyip,hic olcmedi.Bu cok gıcık.27 yillik ebeyim,ben oyle bisey duymadim diyr.Ben istemiyram olcme de mi?
Yarın da bizim asimiz var.
Asi dan önce 1 çay kaşığı calpol ver öyle git sağlık ocağına dediler bana.
Sen verdin mi şurup?

Belki her hastanenin prosedürü farklıdır canim ama icin rahat olsun ben doğumdan sonra hiç takip etmedim baklavalari tatlilari goturdum yukselse benim seker yulselirdi
Bende valla helva süt yapıyor diye yedim de yedim..hamile kalmadan önceki kilonun 2kg altına düşmüştüm ne güzel sonra aldım yine o iki kiloyu..dikkat ediyorum şimdi karbonhidrat tükemmemeye..

Yeterince açıklayıcı oldu
Yaa ne güzel Dr la mesajlaşıyosnz..benim hamilelikte Dr un muayenehanesine gittiğimiz için rahattım da şimdi çocuk Dr unun yüzünü görsek şükür ..5dk muayene sürüyor..telefon da vermedi..

Ypacak fırsatın oluyorsa ne güzel canim ben lavaboya gidecek fırsatı bulamıyorum çoğu zaman

Canım bebegım yarm saat uyuyo o arada ortalıgı topluyorm camasr falan vrsa halledıyorm yada yemek koyuyorm hemen napıyım bı seklde hayatn akısınada donmek ıstıyorm obr trlu kafam daglmıyo cnku sureklı bebegmle ugrasnca bunalttgı zaman sabrım tukenıyo o yuzden kafamı dagtmam lazm bazen

Back