• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bu zamana kadar oyle birse duymadik ama doktor diyirsa birdahakine daha sert sekilde soyleyin bence. 2. Ay asimiydi?
Evet 2.ay asısiydi.Ilk kızimdaki ebeye bi defa soylemstim,tamam deyip,hic olcmedi.Bu cok gıcık.27 yillik ebeyim,ben oyle bisey duymadim diyr.Ben istemiyram olcme de mi?

Evet 2.ay asısiydi.Ilk kızimdaki ebeye bi defa soylemstim,tamam deyip,hic olcmedi.Bu cok gıcık.27 yillik ebeyim,ben oyle bisey duymadim diyr.Ben istemiyram olcme de mi?
Evet onlarda kayit yapiyorlar ama doktora gidicem ozaman bilgi veririim istemiyorum dediginde saygi gostermesi lazim.

Verdim canım.Cogunu cıkardı ,ins.ise yarar.900 gram almıs ama kiyafetleri vardı.Onlarin tartilari biraz tuhaf.Asıl yarın doktor olcum yapacak.Bi de kalca ultrasonu var.Cok stres yapıyrm
Canim onlar kiyafetlerden 100 gram falan düşüyorlar kalca içinde stres yapma insallah iyi olacak sonuç kilo alımı da güzel canim maşallah minige

Valla ben yaptirmadim canim bana da demişlerdi hiç sekerimi olcturmedim bende kansızlık ve tiroid de vardi hamilelikte ona aylik kan vermem lazimdi el kadar bebekle hastanelere gidemem valla hep mikrop yuvası sonucta
Bende korkuyorum çocukla hastanede dolaşmaktan..kontrolüne giderken bile..ama şeker çıkar diye de korkuyorum

Doğum parasını alabildin mi peki nereye basvurdun nereye yatırdılar? Süt parası tek seferlik 170 lira gibi bişey alıyoruz diye biliyorum canım ama nasıl alıyoruz bilmiyorum:KK43:
Sadece doğum parası alabiliyoruz sanki cnm..eşim başvurdu sosyal yardımlaşma müdürlüğüne galiba.. Ptt te adıma yatacakmış..telefonla bilgi vereceklermiş..

Kızlar asıdan geldik.Ne cok agladi yavrum:KK43:Bi de ebeye boyunu olcmeyin,doktorumuz uyardı kslca cıkıkligina neden oluyrmus drdim.Kesinlikle dinlemedi beni.Olctu,sonra da giderken ozur diliyr
Biz de çok ağladık cnm..boy ölçümü yapıyor bizimki de ama çok bastırmıyor bacağını..onlarda takip formuna yazmak zorundalar ya cnm ölçüyorlat işte

Bende korkuyorum çocukla hastanede dolaşmaktan..kontrolüne giderken bile..ama şeker çıkar diye de korkuyorum
Canim seker kendini belli eder ki aşırı susama sık idrara çıkma gibi gerçi ben sık. Idrara çıkıyorum sutolsun.diye suyu çok.içiyorum ama içini fetahlatmak istiyorsan bebeğini birabilecegin biri var sağlık ocağına gidip açlık.tokluk baktorabilrsin ben.yarın gidecem eşim yarin evdeyken.kızıma bakar bend etahlil verip gelirim

Canim seker kendini belli eder ki aşırı susama sık idrara çıkma gibi gerçi ben sık. Idrara çıkıyorum sutolsun.diye suyu çok.içiyorum ama içini fetahlatmak istiyorsan bebeğini birabilecegin biri var sağlık ocağına gidip açlık.tokluk baktorabilrsin ben.yarın gidecem eşim yarin evdeyken.kızıma bakar bend etahlil verip gelirim
Cnm benim ufaklık çok fena..e 3 yaşındaki ondan fena..annem ikisine de bakamaz..birini götürsem hastalık kaparız diye korkuyorum..evdeki cihazla ölçtüm 2kez yüksek değildi ona güveniyorum herhalde birazda..

Kızlar sağ göğsüme arada iğne batırıyorlar gibi ağrı giriyor. Ucu acıyor o ayrı ama bu iğne batması çok farklı iğne batırıp batırıp çıkarıyorlar sanki. Böyle bişey yaşayan yada duyanınız var mi? Ne yapmalıyım

Bende de oluyor arada sonra geçiyor kendi kendine

Biz de çok ağladık cnm..boy ölçümü yapıyor bizimki de ama çok bastırmıyor bacağını..onlarda takip formuna yazmak zorundalar ya cnm ölçüyorlat işte
Cekiyr ya canim o yuzden korkuyorum.O da hakli kendine gore ama tepkisi cok sertti

Cnm benim ufaklık çok fena..e 3 yaşındaki ondan fena..annem ikisine de bakamaz..birini götürsem hastalık kaparız diye korkuyorum..evdeki cihazla ölçtüm 2kez yüksek değildi ona güveniyorum herhalde birazda..
Bende tedirgin olma canim seker olsa belli ederdi kendini ki bizimki gebelik sekeriydi zaten hastanede de doğumdan sonra takip ediyorlar hem seni bebeği biz seker için hastanede 2 gece 2 gündüz kaldk seker takibi için zorunda çıkmadı içini ferah tut canim

Bebeklerini tek başına yıkayanlar nasıl yıkıyorsunuz. Annem bugün gitti:( hiç tek yıkamadım. Ve oğlumun yıkanması lazım.

Kızlar ikinci ay aşısı olmadan neler yapmam gerekiyor gitmeden şurup içirsem mi bide biz rotarix aşı aldık onu da ağızdan yapacak korkuyorum bu ayki açılardan zaten huzursuz bir bebek daha kötü olacak

Kızlar ikinci ay aşısı olmadan neler yapmam gerekiyor gitmeden şurup içirsem mi bide biz rotarix aşı aldık onu da ağızdan yapacak korkuyorum bu ayki açılardan zaten huzursuz bir bebek daha kötü olacak
Canım biz daha olmadık ama hemşire aşıya getirmeden 5 dk önce ağrı kesici ateş düşürücü şurup verin bebeğe dedi. Aşıdan 5 saat sonra yine verirsiniz dedi. Uyumadan önce de yarım fitil verin dedi ağrı kesici ateş düşürücü

Back