• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende valla helva süt yapıyor diye yedim de yedim..hamile kalmadan önceki kilonun 2kg altına düşmüştüm ne güzel sonra aldım yine o iki kiloyu..dikkat ediyorum şimdi karbonhidrat tükemmemeye..

Ben frsat buldkca ne bulrsam yıhorm walla malesf ıyı degl ama canım ıstıho aureklı

Fitil vermeyin kızlar bebeklere..ateş düşürücü şurup etki etmezse ya da bebek içmezse o zaman son çare olarak kullanın bence..

Dktr vermedn mı kullanıyosunz fıtılı.. gwcen hafta 37.7 falandı atesı ykseldı braz ılıl suyla bezle dusurdum ben.. nrmalde kac ooması lazm atesın o gun ben anladım kafasndan basladı sıcaklamaya vucuduna yayldı

Bebegm yenı huy edndı.. karnıntok oluyo bezı temz oluho gazı cıkms olsada uyudu dıyelm yarm saat snra uyanıyo kendnı o ara dnlendırıyo ben yatmaya fraat bulamıyorm.. gece 3ten 9a kadr buleydı kac defa kalktm hatrlamıyotm gece

Bebegm yenı huy edndı.. karnıntok oluyo bezı temz oluho gazı cıkms olsada uyudu dıyelm yarm saat snra uyanıyo kendnı o ara dnlendırıyo ben yatmaya fraat bulamıyorm.. gece 3ten 9a kadr buleydı kac defa kalktm hatrlamıyotm gece
Benimki hiç tıkırtı yaptırmıyor
O ne olacak
Salonda yatıyor
Mutfakta bulaşıkları toplarken sesine uyanıyor
Şaka gibi

Biz de gece 3 falandı yattığımzda
Baya uyanık kaldı uykusu var uyutuyoruz
Kucağımda dalıyor yatırınca kalkıyor
İyi yordu yine bizi :)

Canım biz onu yeni atlattık. Sıçrama donemleri oluyor bebeklerin bizim ki de tam olarak dediğin gibiydi düzeldi sukur

Dktr vermedn mı kullanıyosunz fıtılı.. gwcen hafta 37.7 falandı atesı ykseldı braz ılıl suyla bezle dusurdum ben.. nrmalde kac ooması lazm atesın o gun ben anladım kafasndan basladı sıcaklamaya vucuduna yayldı
İlk kızımda yazmıştı Dr..bunda yazmadı evde yok da zaten çünkü şurubu içiyor ilk kızım içmiyordu şurup..

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .

Canım biz onu yeni atlattık. Sıçrama donemleri oluyor bebeklerin bizim ki de tam olarak dediğin gibiydi düzeldi sukur

Sankı bı rahatszlıgı varda tam dalamıyo sankı anlamadımkı. Gunde bı defa uc saat faln uyuyo onn dsnda bazn yarm saat bazen yırmı dk bazen bı saat uyuyo uyanıyo..

Biz de gece 3 falandı yattığımzda
Baya uyanık kaldı uykusu var uyutuyoruz
Kucağımda dalıyor yatırınca kalkıyor
İyi yordu yine bizi :)

Aynn canım emerken uyuyo ıyı dalmış gnı gorunuyo kucagmda uyudktan snrada bes on dk daha kaldrmıyorm uyıce dalsn dıye oylede denedm ama genlde yatrdktan on yırmı dk snra uyanıyo sallamaya devam :)

Benimki hiç tıkırtı yaptırmıyor
O ne olacak
Salonda yatıyor
Mutfakta bulaşıkları toplarken sesine uyanıyor
Şaka gibi

Aynn ılk zamnlar sestn etkılenmıyodu smdı anı seslere kapı koluna bıle uyanıyo tam dalmadysa kapıyı tam kapatmıyorm gırp cıkarken terlkle oarkede ses yapmıyorm hatta:)

Back