• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Yok canim yaklsik 2 saat önce sagdigim sutu verdim 40 cc kadardı mama vermeden önce altını değiştireyim rahat etsin dedim bir anda su kustu ayy nasil.korktum canim ya dün gece altını değiştirmem için alt değiştirmesinin üstüne yatordim penye battaniye vardı üzerinde.kızı orda bırakıp oturup uyumusum bir 5 10 dk kadar insallah usutmemisimdir onun için degildir
Odanın içi sıcaktır zaten
Üşümemiştir canım
Ben de dün bezini takarken çişini yapmaya başladı
Hızlıca kapatıverdim
Biraz kalsın değiştiririm dedim
Sonra kakasını yaptı ve ben düzgün kapatmadığım içim bütün kaka belindeydi
Üstünü soydum sildim giydirdim derken
Dudakları titredi yavrumun
Bugün daha bi tıkalı sanki
Yarın doktora gidicem
Hep kendi hatam :(

Anne sutu alan bebeklerin kakasi nasil olur kızlar?Bizimki cok sulu yapıyr.Bugun tam altıni actim,oyle bi yapti kı ustum basim,yatak b.k icinde kaldı:)Puturcuk cok az oluyr kakasınin icinde.Beslenemiyr mu acaba?
Canım bizim de öyle. Geçen altını açtım üstüme halıya ve emzirme yastığına foşurt diye fışkırttı. Ben de ishal sandım korktum ama internetten baktım bütün bebeklerin pukunun kıvamı aynı. Bizim oğlan sadece çok puk yapıyo. Hemen hemen her bezi kirli çıkıyo.

Odanın içi sıcaktır zaten
Üşümemiştir canım
Ben de dün bezini takarken çişini yapmaya başladı
Hızlıca kapatıverdim
Biraz kalsın değiştiririm dedim
Sonra kakasını yaptı ve ben düzgün kapatmadığım içim bütün kaka belindeydi
Üstünü soydum sildim giydirdim derken
Dudakları titredi yavrumun
Bugün daha bi tıkalı sanki
Yarın doktora gidicem
Hep kendi hatam :KK43:
Canim aceniyiz kendini suçlama bizde insanız sonuçta hata yapa yapa ogrencez ben artık saatin alarmini bile duymuyorum bazen dün yavrumu alt degistirmenin ustunde unutup uyumustum benim yaptığım daha büyük BI hata ama ne yapalım bazen vücut error veriyor biseyi yoktur insallah yavrunun

Bizimde çok sulu
Hatta ishal mi acaba diyordum ben
Ama değilmiş
Bazı günler daha sulu oluyor
Geçen bizim de halı yıkamaya gitti geldi
Yatak odamın battaniyesi 3-4 güne bir yıkanıyor :)
Pütürcük bazen çok bazen az benim de
O beslenmesiyle mi alakalıymış canım
Esim bi daha kalkanımızi hazırlayalım diyr:) Bi yerde beslennesi iyi olan bi bebegin kakasi pütürcuklu olur diyrdu canım.Yrn doktora sorayim bakayim.

Canım bizim de öyle. Geçen altını açtım üstüme halıya ve emzirme yastığına foşurt diye fışkırttı. Ben de ishal sandım korktum ama internetten baktım bütün bebeklerin pukunun kıvamı aynı. Bizim oğlan sadece çok puk yapıyo. Hemen hemen her bezi kirli çıkıyo.
Ishal sanıyr di mi insan?Cok emdigi icin yapıyrdr cok masallah canim

Esim bi daha kalkanımızi hazırlayalım diyr:) Bi yerde beslennesi iyi olan bi bebegin kakasi pütürcuklu olur diyrdu canım.Yrn doktora sorayim bakayim.
900gram aldıysa doymuştur beslenmesi de iyidir bence canım
Ben de bi gidicem yarın bende sorarım
Karşılaştırırız :)

Canim aceniyiz kendini suçlama bizde insanız sonuçta hata yapa yapa ogrencez ben artık saatin alarmini bile duymuyorum bazen dün yavrumu alt degistirmenin ustunde unutup uyumustum benim yaptığım daha büyük BI hata ama ne yapalım bazen vücut error veriyor biseyi yoktur insallah yavrunun
Bende duymuyorum sorma
Eşime diyorum artık beni kaldır
Yoksa kaldırmaZsa kızıyorum

Sankı bı rahatszlıgı varda tam dalamıyo sankı anlamadımkı. Gunde bı defa uc saat faln uyuyo onn dsnda bazn yarm saat bazen yırmı dk bazen bı saat uyuyo uyanıyo..
Biz de ayni durumdayiz derin uykuya dalamadan uyaniyor. Bir de hep başında beklemek lazım gecici bir durumdur defil mi kizlar ya hep boyle giderse yandim ki ne yandim:anne:

Çok emiyo da pukunu çok yaptığı için yaramıyo. Çiş çok yapsa yarıyomuş süt. Sağlığı yerinde olsun da inşallh. İlk başta dedim bu çocuk ishal oldu. sonra araştırınca bebeklerin normal puku böyleymiş:)
Dogru soyluyrsun canım,onemli olan saglikli olmaları

Doktor bize bi sprey yazdı
aftoral
Bununla temizleyebilirsin gazlı beze sıkıp dedi
Bir iki kere denedim
Parmağımı ağzına koyunca emmey başlıyor bizimki
Uçları silebildim de dipler kaldı
Yapmadım bende
Kendi kendine geçmez mi ki

Aynn bnde karbonatlı suya gazlı bez batrığ denedm ama onler cıktı braz arkalar duruyo

Benim de canım sürekli bişeyler yemek istiyor. 70 kiloyum :KK43: on kilo vermek istiyorum ama zor görünüyor. Eşim lokum almıştı misafirler için baktım kimse gelmiyor hepsini yedim resmen gir çık attım ağzıma

Aynn ozellıkle tatlı kek bıskuvı ıkı gnde btıyo

Ikı gndr sab gogsumu emzrmeye yatrr yatrmaz basıyor cıglıgı solu emıyo coZemedm korkuyo gbı sagda bısey ıtıyo onu allahm daha beler gorcez sen kolaylık ver

Ins.oyledr canım.Saglık ocagindaki tarti cok tuhaf.Ona pek guvenmiyrm.Karsılastrz:)
Canım sizlerle aşağı yukarı aynı tarihlerde Doğum yaptık. Sizin süt durumu nasıl? Benim memeler yumuşamış süt azaldı mı yoksa terbiye mi oldu bilmiyorum? İki ayı yatın doluyor terbiye olur mu iki ayda? Bilen varsa söylesin Allah aşkına bu memeler ne zaman terbiye oluyor?

Canım sizlerle aşağı yukarı aynı tarihlerde Doğum yaptık. Sizin süt durumu nasıl? Benim memeler yumuşamış süt azaldı mı yoksa terbiye mi oldu bilmiyorum? İki ayı yatın doluyor terbiye olur mu iki ayda? Bilen varsa söylesin Allah aşkına bu memeler ne zaman terbiye oluyor?
Benim de çok yumuşak
Öyle dolu dolu sert sert çok olmadı
Birden terbiye oldu galiba

Back