Amin inşallah canım. Bende öğretmenim doğum ve süt parasını alamadım sen alabildin mi nereye başvurdunEski velim var onu düsünüyorum.bakalim Allah iyi insanlarla tanistirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım. Bende öğretmenim doğum ve süt parasını alamadım sen alabildin mi nereye başvurdunEski velim var onu düsünüyorum.bakalim Allah iyi insanlarla tanistirsin.
Bende kullanıyorum cnm..bizi burda unutmasınlar oraya takılıpYaa ekleyin bakalım birbirinizi brn kullanmıyorum sosyal medya falan
İnstagram burası kadar samimi değil canım. Unutur muyuz hiçBende kullanıyorum cnm..bizi burda unutmasınlar oraya takılıp
Canım ben Bebek bezi almıştım bir sıkıntı yaşamadım
Olur canim da kullanıcı adın neBende ekleyınnnnn
Doğum parası bize var da süt parası alamıyoruz canımAmin inşallah canım. Bende öğretmenim doğum ve süt parasını alamadım sen alabildin mi nereye başvurdun
Valla ben yaptirmadim canim bana da demişlerdi hiç sekerimi olcturmedim bende kansızlık ve tiroid de vardi hamilelikte ona aylik kan vermem lazimdi el kadar bebekle hastanelere gidemem valla hep mikrop yuvası sonuctaYa kızlar..gebelikte şekeri olan anneler..6hafta sonra şeekr yükleme yaptırın demişti bana endokrinolog..yaptıran var mı ben istemiyorum..
Doğum parasını alabildin mi peki nereye basvurdun nereye yatırdılar? Süt parası tek seferlik 170 lira gibi bişey alıyoruz diye biliyorum canım ama nasıl alıyoruz bilmiyorumDoğum parası bize var da süt parası alamıyoruz canım
Ekledim canimBeni de ekleyin.Cok sey paylastik burda.brcyvz10
Ekledim canim gulten_elasu_hüseyinKızlar beni de ekleeyin lütfen ayseumitertem
canım sütünü artırabildinmi sen benimkide az gibiEkledim canim gulten_elasu_hüseyin
Yok canim az geliyor kızıma mamayi arttirdik 6 7 saate bir sagip çıkanı veriyorum arada 6 7 saatte 50 60 cc ancak cikiyorcanım sütünü artırabildinmi sen benimkide az gibi
Kiyamam ya kuzuya cani nasil yanmistir ateş düşürücü verdin mi canim kilo alımı nasilKızlar asıdan geldik.Ne cok agladi yavrumBi de ebeye boyunu olcmeyin,doktorumuz uyardı kslca cıkıkligina neden oluyrmus drdim.Kesinlikle dinlemedi beni.Olctu,sonra da giderken ozur diliyr
Bu zamana kadar oyle birse duymadik ama doktor diyirsa birdahakine daha sert sekilde soyleyin bence. 2. Ay asimiydi?Kızlar asıdan geldik.Ne cok agladi yavrumBi de ebeye boyunu olcmeyin,doktorumuz uyardı kslca cıkıkligina neden oluyrmus drdim.Kesinlikle dinlemedi beni.Olctu,sonra da giderken ozur diliyr
Verdim canım.Cogunu cıkardı ,ins.ise yarar.900 gram almıs ama kiyafetleri vardı.Onlarin tartilari biraz tuhaf.Asıl yarın doktor olcum yapacak.Bi de kalca ultrasonu var.Cok stres yapıyrmKiyamam ya kuzuya cani nasil yanmistir ateş düşürücü verdin mi canim kilo alımı nasil