- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Kız halen uyumuyor deli oldum ter içinde kaldımYaaa maşallah subhanallaaahh :) haaa haaa uyumaz uyumaz hiç uyucam gibi durmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız halen uyumuyor deli oldum ter içinde kaldımYaaa maşallah subhanallaaahh :) haaa haaa uyumaz uyumaz hiç uyucam gibi durmuyo
Nasıl hanım nasıl tam bi cazgır uyu kız diyorum tek kaşı kalkık yan yan bakıyor :)Oyy maşallah hanım kıza
Hepimizin kucakda bi bebe ses bombası oluruz toplucana :)) güzel olurdu tabi yaa brn valla görüşmek istiyorum en azından yakınımda olanlarla tabi brnim istememle olmaz tek... Hayrlısı :)Ay ne güzeeelll. Bi şey olmaz kaynanamların evi de var. Zaten burda yazın sıcaktan yatılmıyo. Sabahlara kadar otururuz. Bebiklerimizin pukuyla doymasıyla birlikte güzel güzel muhabbet ederiz. Oh mis
Demedim canim ama az maalesef şimdi düzenli.olarak sagip arttırmaya calisacam fark olur insallah bizim kızda biberon almıyordu biliyorsun aventin bi beronunu aldı tavsiye ederim canimGece nasil canım sutun?Geceden sagsan gun icinde versen nasıl olur?Ben sagıp gun icinde veryrdum ama simdi biberon almadigi icin dondrucuya atyrm.Gece tek meme emdigi icin diger memeyi sagıyrumAksam saatlerinde cok az sutum oluyr.Dun mama vermek zorunda kaldım.Bu sabah dondrcudan 8cıkardım.Ins.biberon alır da icer.Biberona alistrabilisem tekrardan dondrucuya atmam.3 saatte 90 iyi bence ama oncelikle gece sagmayi dene canım.Yumusak olsa da gogus 60-70 cıkar en az
Evet oynuyor biraz. 4 aralık doğumlu. 70 günlükÇok tatlı maşallah ya. Oynuyor mu Bari şimdiden kaç günlük oldunuz siz
Öyle yaptim bugün canim
Instagram kullanan varsa ekleşelimHepimizin kucakda bi bebe ses bombası oluruz toplucana :)) güzel olurdu tabi yaa brn valla görüşmek istiyorum en azından yakınımda olanlarla tabi brnim istememle olmaz tek... Hayrlısı :)
Amin inşallah canımOoyyyşşşş maşallah barekallah. Rabbim Salih evlat etsin. Maşallah tosuncuğa
50 gunluguz canim daja 5 gün önce ddi doktor ama doktoru bıraktım başka bir doktorla devam edecem bende bugün 60 cc yaptim canim 50 cc ictine zaman dedi onu.senin bebei nerdeyse bir bucuk aykik dimi yeter mi kiz o kadr yeni doğduğunda veriydn ben ole 60 yap ne kadr icerse anlarsn zaten
Olur canimInstagram kullanan varsa ekleşelim
Valla canım mecburen dayanıyorum... Bugün tam bi kabusdu kızlar hiç olmadığı kadar delirtti beni ciyak ciyak bağırdım durdum... Şimdi 1,2 ve 3 numara uyudu 4 numara halen ayakda sallıyorum çok pis gaz sancısı var fıttıracağım eşimde grip ona töbe vermem bebeği bende gribim ama kendime daha çok güveniyorum :) sinir sistemim çökmüş durumda daha okul kıyafetleri ütülenecek mutfakda işlerim var tabi uyursa sıpa
Bende uyutamadim daha 2 kere uyudu dedim yatirdim kalkti simdi emiyor hanfendi bakalim ne zaman dalacak
Olur tabikiiInstagram kullanan varsa ekleşelim
Hepimizin kucakda bi bebe ses bombası oluruz toplucana :)) güzel olurdu tabi yaa brn valla görüşmek istiyorum en azından yakınımda olanlarla tabi brnim istememle olmaz tek... Hayrlısı :)
oyyy maşallahhhhhKolu ben koyuyorum içine o çıkarıyor ay bana geliyorlar uyumuyor arkadaş gün boyu uyumadı çakılı işim var![]()
Kullanıcı adınızı özelden yazın kızlar banaBende ekleyınnnnn![]()
Kız yine dondurmasınlar burdaki hesabını