• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhaba guzel anneler benim kiz aksam 9.30 gibi baslayip gece 12.30 a kadar aglama krize giriyor dun gece dsyanamadim 11 gibi banyo yaptirdim 12 de uyudu tam 4 saat ilk defa bu kadar uzun uyudu sizlerde deneyebilirsinuz belki rahat edersiniz

Canim bizimki 68 gunluk cok rahatlatti sukur.bugun cok rahat derin uyudu bu gecede oyle.yoksa aglamaktan mahvoluyodu yavrum.dun aksam bi kere vermis olmama ragmen alttan patir patir saliyo gazini.kuzeninki bir aylik o sabah aksam veriyomus valla ucuncu cocugu digerlerinide boyle buyuttum diyo.demekki gercekten rahatlatiyo cocuklari.
Normal rezene cayi demi eczanede satilanlardan bende kullanayim yapana kadr domates gibi kizariyo yavrum

Kızlar günaydın.. Anlamadığım bişey var..bu Dr lar bebeklerimize gaz ilacı olarak hep bitkisel ilaç veriyor değil mi..mesela bize bubbles verdi..içeriğine bakıyorum 0.09 rezene nane ve anason var..e bunlar aktarda zaten satılıyor kendimiz alıp kaynatıp içirebiliriz..ilaç taki bikarbonatlı sodyumu cartı curtu bebeğe yüklemeyiz..siz ne diyorsunuz.. Bitki çayı içirilmezmiş ya bebeğe bu ilaç ta kiler ne öyleyse..çok kızmış durumdayım..bu ilacın tadı da o kadar kötü ki yavrum yutamıyo bile..

Kızlar günaydın.. Anlamadığım bişey var..bu Dr lar bebeklerimize gaz ilacı olarak hep bitkisel ilaç veriyor değil mi..mesela bize bubbles verdi..içeriğine bakıyorum 0.09 rezene nane ve anason var..e bunlar aktarda zaten satılıyor kendimiz alıp kaynatıp içirebiliriz..ilaç taki bikarbonatlı sodyumu cartı curtu bebeğe yüklemeyiz..siz ne diyorsunuz.. Bitki çayı içirilmezmiş ya bebeğe bu ilaç ta kiler ne öyleyse..çok kızmış durumdayım..bu ilacın tadı da o kadar kötü ki yavrum yutamıyo bile..

Dktrn verdgnı mevbr verıuorum cnm baska tevrubem yok cnku

Ilaclar işe yaramiyosa içinden geldigi gibi davran. Cogumuz rezene 2 cay kasigi veriyoruz. Sekerli suda aynı sekilde.

Ilaclar işe yaramiyosa içinden geldigi gibi davran. Cogumuz rezene 2 cay kasigi veriyoruz. Sekerli suda aynı sekilde.
İşe yaramadığından değil de dedikleri ve yaptıkları birbirine uymuyor ya ona kızıyorum..bende arada veriyorum rezene ve şekerli su..

Kzlar bn ewden ıs yapp oara kaZanmka ıstıyorm. Kokulutas yapıyordm ama su an cok ugrastrıcı benım ıcın bebısle. Varmı bı fıkrı olan. Corap yemenı alp yoptan. Ettafa satıyım dıye dsndum ama onn ııcnde konu komsu gün falan gezmk lazm bnde sevmm pek öyle dolasmayı napsam bılemedım fıkır verecek olan varmı

Aynen canim doktor sutun yetersiz diyince 2 gündür psikolojik olarak sutum daha da azaldı ama silkilenip kendine gelmem lazım bugünsen itibaren beslenememe ve uykuya ağırlık verecem kizim için hiçbirşeyi kafaya takmayacam
Aynen öyle canım bebişlerin bize ihtiyacı var. Bebeğin çok gazlı değilse bulgur pilavı yanına kuru soğan müthiş süt yapıyor. Geçen yedim gece memeler patlayacak Gibiydi. Birini sağdım 100ml çıktı diğerini emzirdim. Ki ben sütüm yok diye günde iki kere mama veriyordum demek ki oluyormuş. Sen de yemene dikkat et dinlen bide kendine güven gerisi kendiliğinden geliyor;)

Bende sana katılıyorum canım. Eskilerin yöntemleri en iyisi. Ben ilk başta yasak diyorlar diye su bile vermedim bebeğim sarılık oldu. Kaynanam şekerli su vermeye basladı bebeğim nasıl rahatladı şimdi iki aylık olduk artık rezene veriyorum gayet rahat gazını da çıkarıyor hemde mışıl mışıl uyuyor. Ben üniversite mezunuyum ama çocuk büyütmede kitaplar yetersiz kalıyor en iyi yöntem eski yöntemler:)

Kzlar bn ewden ıs yapp oara kaZanmka ıstıyorm. Kokulutas yapıyordm ama su an cok ugrastrıcı benım ıcın bebısle. Varmı bı fıkrı olan. Corap yemenı alp yoptan. Ettafa satıyım dıye dsndum ama onn ııcnde konu komsu gün falan gezmk lazm bnde sevmm pek öyle dolasmayı napsam bılemedım fıkır verecek olan varmı
Canım benim bildiğim genelde instagramda sayfa açıp satış yapıyorlar. Ben birkaç tane takip ediyorum genelde alibaba dan toptan alıp sayfaya fotoğraf koyarak satış yapıyorlar. Alibaba Çinden ürün satan bir firma bu arada. Herşey satılıyor amaa en çok çocuk kıyafeti gidiyor sanırım

Canım benim bildiğim genelde instagramda sayfa açıp satış yapıyorlar. Ben birkaç tane takip ediyorum genelde alibaba dan toptan alıp sayfaya fotoğraf koyarak satış yapıyorlar. Alibaba Çinden ürün satan bir firma bu arada. Herşey satılıyor amaa en çok çocuk kıyafeti gidiyor sanırım

Oylede duydum canım ama nasıl olr tam blmıyormkı alıexpreste öyle çinden gelıyo ve ucuz urunler ama neye gore alıp koyacam sayfaya alp elmde bırıktrememya ne gıder nasıl olr. Bı duzenı vardr mtlakada yarmdıc olxk bırısı lazm bu ısı yapan.

Aynen öyle canım bebişlerin bize ihtiyacı var. Bebeğin çok gazlı değilse bulgur pilavı yanına kuru soğan müthiş süt yapıyor. Geçen yedim gece memeler patlayacak Gibiydi. Birini sağdım 100ml çıktı diğerini emzirdim. Ki ben sütüm yok diye günde iki kere mama veriyordum demek ki oluyormuş. Sen de yemene dikkat et dinlen bide kendine güven gerisi kendiliğinden geliyor:KK66:
Bugün mama verdiğim aralık da 5 saat bekledim saydım 2 gogsumden 90 cc ancak çıktı maalesef kolikbbir bebeğim canim aşırı gazliyiz kingaz yapan hicbirseyinyemedigim halde gazliyiz acaba soganin üstüne kimyon atıp yesem mi ki

Kizlar bademciklerim şişmiş çok agriyor ilerlememesi için ne yapacam ki bende astim bronsit vs daha da i lerlerse çok ağır geçiyor hastaligim

Kizlar bademciklerim şişmiş çok agriyor ilerlememesi için ne yapacam ki bende astim bronsit vs daha da i lerlerse çok ağır geçiyor hastaligim

Canım sıyah turp rendele bı avuc kadar tulbentın ıcıne uzunlaamsına sar bıgazına sar onu bıkac dk snra bogazn yanmaya baslauacak o seklde yanrlen ıkı dk kadr bkle snra cıkar ınsallah faydasnı gorrsun.. daha azla bkleyme acımasın bogazn

Bugün mama verdiğim aralık da 5 saat bekledim saydım 2 gogsumden 90 cc ancak çıktı maalesef kolikbbir bebeğim canim aşırı gazliyiz kingaz yapan hicbirseyinyemedigim halde gazliyiz acaba soganin üstüne kimyon atıp yesem mi ki

Bıde sıcak seyler ıc devamlı yumusatsın bıgazını... sıze tavaıyem bal ve toz zencefıl bulndurun ewde bıcok seye gaydası oluyo malum hemen hastaneye gıdemıyorz her ılacıda kullanamıyors dogal yontemler hazrlamak lazım

İnşAllahh canım yaa emzirirken gözümün içine bakıyor bende kafamı çeviriyorum halen beni inceliyor yüz çevirmiş gibi hissediyorum ona bile üzülüyorum amaa bulaşmasın gerçekten çok üzülürüm...
Seni çok iyi anlıyorum canım maske al bence öpüp koklayamasanda en azından göz temasınız olur

Back