• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Dün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.
7 saat cok fazla canim en fazla 4 saat uyumasina izin ver.yoksa sekeri dusmeye basla daha cok uykuya meyilli olur hali olmaz.buda zararli minikler icin

Kızlar günaydın.. Anlamadığım bişey var..bu Dr lar bebeklerimize gaz ilacı olarak hep bitkisel ilaç veriyor değil mi..mesela bize bubbles verdi..içeriğine bakıyorum 0.09 rezene nane ve anason var..e bunlar aktarda zaten satılıyor kendimiz alıp kaynatıp içirebiliriz..ilaç taki bikarbonatlı sodyumu cartı curtu bebeğe yüklemeyiz..siz ne diyorsunuz.. Bitki çayı içirilmezmiş ya bebeğe bu ilaç ta kiler ne öyleyse..çok kızmış durumdayım..bu ilacın tadı da o kadar kötü ki yavrum yutamıyo bile..
Canim valla ben butun gaz ilaclarini biraktim milupanin rezene cayini aldim.gunde bi kere veriyorum cokta rahatlatti.uyurken bile patir patir osuruyo:)

Ay Canım sen de de mi öyle ben de aynı durumdan şikayetçiyim özellikle 2 gündür memeyi çekiştirip duruyor en fazla 5 dk emiyor sonra gelsin sancılar. Neden acaba bilen Yok mu? Atak mı yoksa başka bir şey mi? Memeyi çekiştirdiği için çok hava mı yutuyor acaba? Koala anne yetiş imdatttt!!!
Yakim zamanda dogurduk diye hatirliyorum 15 aralik bizim. son 1 haftadir gaz sancilari başladı malesef gündüz hiç uyumuyor gece de 1 2 arasi yatıyor bugün rezene cayi verdim biraz ilk kez 2 saat uyudu devam eder insallah uyumayan çocuk cok zor. Bir de 1. Sinifa giden kızım var onunla zor ilgileniyorum karnimizi bile zor doyuruyoruz

Yakim zamanda dogurduk diye hatirliyorum 15 aralik bizim. son 1 haftadir gaz sancilari başladı malesef gündüz hiç uyumuyor gece de 1 2 arasi yatıyor bugün rezene cayi verdim biraz ilk kez 2 saat uyudu devam eder insallah uyumayan çocuk cok zor. Bir de 1. Sinifa giden kızım var onunla zor ilgileniyorum karnimizi bile zor doyuruyoruz
Evet Canım benim de 15 aralık bir kaç arkadaş daha var aynı tarihte Doğum yapan. Bizim gaz olayı 1.5 aydır var ama son iki gündür memeyi çekiştirip hava yuttuğundan hepten gazlı oldu arada gazı çıkarınca da kusuyor. Ne kadar gidecek böyle Allah bilir Artık

Bu saatte bınada gurultu patrtı eksık olmuyo saygısız ınsanlar yanda veya altta olsa vuracam duvara tekme atacam ama daha aagıdan gelıyo gbı zaten zor uyttm oglumu uuanıuo artık anı uuksek seslere

Canım kullandın mı gerçekten? Memnun kaldın mı? Fiyatı nedir?
Canm benik gercektennkullandim. Hatta bir arkadaşım çok önerdi bir damla yani ne kadar artabilir dedim . Arkadaşım bana çok kızdı kullanmıyorum diye.birgun dedim kullanayim bari. Gittik eczaneden aldım.50 liraydi. Arkadaşım dedi ki artacağını düşünerek iç.olumlu düşün çok artacak d4di.gunde 3 kere kullandım.sabah mesela ac karnına bir bardak suya 15 damla damlattim. Öğlen yemek yemeden önce damlattim 15 damla.aksam yemekten önce damlattim.ve bur paket bitene kadar kullandım.sutum arttı. Mama takviyei yapıyorduk günde 4 5 kere sonra mamayı azalttım yavaş yavaş 1 e düşürmüştüm.simdi kestim çok şükür...canim olumlu düşün ben bunu kullanınca artacak de ve düzenli kullan.1 palet bitti artmadı diyelim 2. Yi al...bunu yap bak mutlaka.yemin ederim şuan yanımda olsanız zorla icirirdim...ki gerçekten artıyor

Bugün çok kötü geçti.Surekli ağladı yavrum.Tam düzeldi artık herhalde dedim yanılmışım. Banyo yaptırdım.1 saat deliksiz uyudu,sonrası yok:KK43:Gaz cıkarmiyr eskisi gibi.
Aynen cnm bizimkide oyle gaz sancisi gelince cok zor oluyor saat 9.30 gibi basliyor 12ye kadar suruyor suan annemin kucaginda durdurmaya calisiyoruz yatirinca hemen uyaniyor

9da bıbucuk cay kasıgı rezene ıcrdım ılk defa ama yıtmı dk uyudu uyanıyo smdı aglamıyo ama uyumuyoda bızımkıne etkı etmedı anlasılan

Aynen cnm bizimkide oyle gaz sancisi gelince cok zor oluyor saat 9.30 gibi basliyor 12ye kadar suruyor suan annemin kucaginda durdurmaya calisiyoruz yatirinca hemen uyaniyor
Kuzucuklar ya.Oyalamak cok zor oluyr.Bi an once kurtulsinlar ins.bu agrılardan miniklerimiz canim

Back