• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ilaç aldık serum vermedi.yani serum yazılmamış reçete de direk kapsül verilmiş
Bizim 1 kapsül seyreltiliyodu digeri seyreltilmiyodu.
Seyreltilen gunde 3 kez ventolin 0.8cc serum 2 cc
Digeri gunde 2 kez 0.6cc
Doktor 2-3 ay kullanabilirsin zararı yok demisti.
2 tıkanmada verdigi dozda düzenlo kullandik ama antibiyotiksiz gecmedi.
Rabbim sifa versin canım sizede.

Bizde nöbete hazırlık aşamasındayız tek avantajın uyumuş olman anam o brnde de yok ki:)) minik babasının ayağında 3 numara benim ayağımda grberiyorum:)
Valla seni ayakta alkışlıyorum canım:KK9: benim bitane ve çok şükür pek gaz sançımız yok gece uykumuz güzel (maaşallah) ona rağmen kendimi yorgun hissediyorum... sen bi harikasın:KK200:

Ayyy belli bi süre plates topu görmiyeyim ne tepindim üstünde evde hastanede aman biraz uzak kalsın benden:))

Sağol canım maymuş daha etrafı seyrediyor...aslında olur yahu senin oğlan sessizmiş benim ki çılgın uyar bak:)) dimi insan birbirini merak ediyor kız belki yazın buluşuruz kızılayda başka yerde du bakem nasip neden olmasın:))
Aaaa olmaz koala anneeeeeem kıskanırım :KK12:

Canim valla dun esimin kuzenine gittik bebegi bir aylik milupanin rezene cayindan 20 cc ye bir cay kasigi koyuyo cok rahat valla dedi ne gazi oluyo ne bisey rahat rahat uyuyo dedi.benimkinin agladigini goruncede verelim seninkine diye.bende kokrka korka verdim kizimda masallah lakir lakir icti.ama gercrkten ise yaradi o aglayan cocuk gitti bugun cocuk dogdugundan beri bukadar uyumamistir.
Canm faydasini gordun yani bebegin kac gunluk bizimki cok gazli

Canm faydasini gordun yani bebegin kac gunluk bizimki cok gazli
Canim bizimki 68 gunluk cok rahatlatti sukur.bugun cok rahat derin uyudu bu gecede oyle.yoksa aglamaktan mahvoluyodu yavrum.dun aksam bi kere vermis olmama ragmen alttan patir patir saliyo gazini.kuzeninki bir aylik o sabah aksam veriyomus valla ucuncu cocugu digerlerinide boyle buyuttum diyo.demekki gercekten rahatlatiyo cocuklari.

Bızmkıde aksmları 8 9 gbı huyszlanıyo braz 11 e bazen 12 ye kadr bez mene gaz kucakta pış pış derken ıkı uc saat byle ugrasıyırz her aksm ama bn bısey vermıyırm nurse harvey gazdanlası verıyırm bı bıde saglık ocagınn verdgı gazdamlasını. Cesaret edemıyorm nednse ılk ya olrmu olmazmı dıye

Kzlar gecelerı genlde 11 12 gbı anca uyuyo benm bebs en uzun bu saatte uyuyo bazen ıkı bazen uc saat bnde 4 saat snrasına kuruyorm alarmı ıyanmazsa braz dnlenelm dıye.yanls yapmıyorm dımı 55 gnluguz vok uzun degl dımı yanı zaten her zamn blmuyo dort saatı kendı ıyanıyo 3 saat snra galn genlde

Kızlar merhaba...bebegim cıktı hastaneden çok şükür.ama hala öksürük devam ediyor.antibiyotik verdi birde ilaçlı buhar verdi onları yapıcaz.haftaya cuma kontrol verdi.haftaya cuma çekilecek tekrar ciğer filmi.yarinda kalbe gidicez eko cektircez.onsallah kalpte bisey çıkmaz...bebeklrriniz hasta olunca keisnlikle aniden doktora götürün...
Çok geçmiş olsun canım bizde çıktıktan sonra antibiyotik vebuhar tedavisine evde devam ettik çok şükür iyiyiz sizde iyi olacaksınız kalpte de hiç bişey çıkmayacak görürsün

Belki bizim daha 48 gunluk cok kucuk diye oyle dedi doktor bilmiyorum bende acaba etkili oluyo mu diye düşünüyorum
E Emirimoglum canım doktora bi sor istersen bende serumla karıştırıp verdim çok şükür işe yaradı şırıngaya 1ml ilaçtan 3ml serumdan çekıp buhar haznesine koyuyordum

En büyük kızım eve grip getirdi ve bana bulaştı bütün heryerim dökülüyor burnum tıkandı başım ağrıyor burnum akıyor durmadan hapşuruyorum ben hasta olayım önrmli değilde miniğe bulaşmasa bide antibiyotik kullandığım halde.. Artık ne kadar düştüyse değerlerim kullandığım halde yakalandım...
İnşallah bulaşmaz canım senden bulaşırsa insan daha çok vicdan azabı çekiyo

Dün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.

Valla seni ayakta alkışlıyorum canım:KK9: benim bitane ve çok şükür pek gaz sançımız yok gece uykumuz güzel (maaşallah) ona rağmen kendimi yorgun hissediyorum... sen bi harikasın:KK200:
Canım yaaa :KK33: sağol tatlım gel sen çektiğimi birde bana sor ama kendimi kutsal varlık gibi hissediyorum :KK70:

İnşallah bulaşmaz canım senden bulaşırsa insan daha çok vicdan azabı çekiyo
İnşAllahh canım yaa emzirirken gözümün içine bakıyor bende kafamı çeviriyorum halen beni inceliyor yüz çevirmiş gibi hissediyorum ona bile üzülüyorum amaa bulaşmasın gerçekten çok üzülürüm...

Back