• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Dün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.

Canım 7 saat cok fazla ama bnce o kadr bkletme

Slm kizla.biraz once emzirdim oglumu gazini cikariyordum baktim sarırenkte kusmus.ilk defa boyle odubilgisi olan var mi.napmam lazim

Slm kizla.biraz once emzirdim oglumu gazini cikariyordum baktim sarırenkte kusmus.ilk defa boyle odubilgisi olan var mi.napmam lazim
Benim iki gün önce öyle olunca baya bir panikledim. Doktor bir sefa yaptiysa normaldir dedi. Bir daha olursa getirin bir bakalim dedi. Bir daha da olmadı.

Gun icinde yazdonmi diye kac kere baktim
Gozum aydin cok sevindim senin ve bebegin adina
Sagol canm valla doktor muayene sirAsinda kotu bisey soylicek diye korka korka gittim bisey cikmadi kalca da sakral gamze de bilgisayardan kizimin organlarini gordum :)

Doktoruna ara sor canm bence bir kac arkadasinda bebegi sari kusmustu sanirim burda onlar sana bilgi verir

Dün gece bebeklerde uyku düzeni diye bir araştırıp uyumak istedim. Bebeklerin uykusunu bölmemek gerekiyormuş. Ben de hiç ellemedim sıpayı 1 gibi uyudu. Hala da uyuyor. 7 saat falan olacak nerdeyse. Korktum nefesini kontrol ettim, tebessüm etti yüzü. Şimdi memikleri boşaltıyorum biraz, davul gibi olmuş. Sonra kaldıracağım onu. Bu kadar uyuması normal mi? 2. Ayı bitti.
Benim kide ilk defa bu kadr uyudu canm dolapta onceden sagdigim sut vardi 100 cc kadr gece 1 bucuk ta verdim sabah 8 bucukta kalkti ama nasil ac memeyi koparir gibi yapisti :KK48:

Onunla yetinirim artik gecen sene ankaraya geldim seni taniyor olsaydim gormeden gitmezdim :KK200:

Sagolasin canm rabbim yuzume bakti cok sukur korktugum sey olsaydi nasil dayanirdim bilmiyorum:dua:
Ayyy ne iyi olurdu :KK19: Allah korusun canım çok şükür Hoppa

minnak minnak Kantaron yagı fos cıkti.2 gecedir rahatı yok.Tekrardan bugun biogaia ve nurse harveye basliyorum.Senin verdigin gibi vericem bakalim canım

Benim iki gün önce öyle olunca baya bir panikledim. Doktor bir sefa yaptiysa normaldir dedi. Bir daha olursa getirin bir bakalim dedi. Bir daha da olmadı.
Tamam canim cok sagol.bakiyim bir daha ole olursa gidecem.korktum bendeya

Back