Bizim 1 kapsül seyreltiliyodu digeri seyreltilmiyodu.Ilaç aldık serum vermedi.yani serum yazılmamış reçete de direk kapsül verilmiş
Ben internetten baktim. Anneysen.com mu ne oyle birşeydiBu ay ay bebek gelısımı ıcın nrden takıp edıyosunz kıtap ınternt vs
Valla seni ayakta alkışlıyorum canımBizde nöbete hazırlık aşamasındayız tek avantajın uyumuş olman anam o brnde de yok ki:)) minik babasının ayağında 3 numara benim ayağımda grberiyorum:)
Maaşalah sübhanallah cnmKız kınalı tırnaklarımızı yiyin biz halen uyumuyoruz lilililili:))
Aaaa olmaz koala anneeeeeem kıskanırımAyyy belli bi süre plates topu görmiyeyim ne tepindim üstünde evde hastanede aman biraz uzak kalsın benden:))
Sağol canım maymuş daha etrafı seyrediyor...aslında olur yahu senin oğlan sessizmiş benim ki çılgın uyar bak:)) dimi insan birbirini merak ediyor kız belki yazın buluşuruz kızılayda başka yerde du bakem nasip neden olmasın:))
Canm faydasini gordun yani bebegin kac gunluk bizimki cok gazliCanim valla dun esimin kuzenine gittik bebegi bir aylik milupanin rezene cayindan 20 cc ye bir cay kasigi koyuyo cok rahat valla dedi ne gazi oluyo ne bisey rahat rahat uyuyo dedi.benimkinin agladigini goruncede verelim seninkine diye.bende kokrka korka verdim kizimda masallah lakir lakir icti.ama gercrkten ise yaradi o aglayan cocuk gitti bugun cocuk dogdugundan beri bukadar uyumamistir.
Biz sonuclarimizi aldik cok sukur temiz cikti darisi hayirli guzel haber bekleyen annelere:)
Canim bizimki 68 gunluk cok rahatlatti sukur.bugun cok rahat derin uyudu bu gecede oyle.yoksa aglamaktan mahvoluyodu yavrum.dun aksam bi kere vermis olmama ragmen alttan patir patir saliyo gazini.kuzeninki bir aylik o sabah aksam veriyomus valla ucuncu cocugu digerlerinide boyle buyuttum diyo.demekki gercekten rahatlatiyo cocuklari.Canm faydasini gordun yani bebegin kac gunluk bizimki cok gazli
Çok geçmiş olsun canım bizde çıktıktan sonra antibiyotik vebuhar tedavisine evde devam ettik çok şükür iyiyiz sizde iyi olacaksınız kalpte de hiç bişey çıkmayacak görürsünKızlar merhaba...bebegim cıktı hastaneden çok şükür.ama hala öksürük devam ediyor.antibiyotik verdi birde ilaçlı buhar verdi onları yapıcaz.haftaya cuma kontrol verdi.haftaya cuma çekilecek tekrar ciğer filmi.yarinda kalbe gidicez eko cektircez.onsallah kalpte bisey çıkmaz...bebeklrriniz hasta olunca keisnlikle aniden doktora götürün...
E Emirimoglum canım doktora bi sor istersen bende serumla karıştırıp verdim çok şükür işe yaradı şırıngaya 1ml ilaçtan 3ml serumdan çekıp buhar haznesine koyuyordumBelki bizim daha 48 gunluk cok kucuk diye oyle dedi doktor bilmiyorum bende acaba etkili oluyo mu diye düşünüyorum
İnşallah bulaşmaz canım senden bulaşırsa insan daha çok vicdan azabı çekiyoEn büyük kızım eve grip getirdi ve bana bulaştı bütün heryerim dökülüyor burnum tıkandı başım ağrıyor burnum akıyor durmadan hapşuruyorum ben hasta olayım önrmli değilde miniğe bulaşmasa bide antibiyotik kullandığım halde.. Artık ne kadar düştüyse değerlerim kullandığım halde yakalandım...
Maaşallah canım Rabbim sağlık versin hepimizeee ve bebişlerimizeBiz sonuclarimizi aldik cok sukur temiz cikti darisi hayirli guzel haber bekleyen annelere:)
Sağol kuzumm❤Maaşalah sübhanallah cnm
YaaaAaaa olmaz koala anneeeeeem kıskanırım
Canım yaaaValla seni ayakta alkışlıyorum canımbenim bitane ve çok şükür pek gaz sançımız yok gece uykumuz güzel (maaşallah) ona rağmen kendimi yorgun hissediyorum... sen bi harikasın
İnşAllahh canım yaa emzirirken gözümün içine bakıyor bende kafamı çeviriyorum halen beni inceliyor yüz çevirmiş gibi hissediyorum ona bile üzülüyorum amaa bulaşmasın gerçekten çok üzülürüm...İnşallah bulaşmaz canım senden bulaşırsa insan daha çok vicdan azabı çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?