2017 Aralık Anneleri

Allah razı.olsun kuzum senden beni hep ferahlatiyorsun ablam gibisinartık.beslenmeme ağırlık verecem canim yeterli uyku yoktu bende uykuma ağırlık verecem ve stres yapmayacam dünya yansa umrumda deilartik
Sende kardeşsin bana canım❤umrunda olmasın tabi yak geç gemileri

Inad ettim vermedim uykudayken emdi gece kalkti emdi dikkat ettim 2 gecedir ayni sattlerde boyle yapiyo anlamadim evet canm hastayim dun bebek gormesine gelmisti esimin akrabalari onlardan bulasti sanirim hastaligi verip gittiler.sen iyisin insallah bugun usg miz dua et bize canm biri kalca icin biride cukurlukla alakali.temiz cikar umarum.
Hasta hasta du bebek gormelere gelenleri anlamiyorum kucuckbebek var iyilesin öyle gelin canim nane ihlamur iç ksonucta kendine dikkat et bebinin sana ihtiyacı var insalah güzel hayirli haberlerle gelirsin canim duamda minigin

Herkese geçmiş Olsn kızlar Allhım yavrularımız ı korsun şifa versn benm bebekte 3 gündr haff haff ölsürüyordu şimşd de çok şiddetli öksürüyor terlemekten hasta olduk nasıl giydireceğim i bilmşyrm artık hava ılık olunca :KK43: doktra gitsem mi kızlar Ateş şimdilik Yok öksürük şiddeti arttı :KK61: yarın da misafir dolu evim bi türlü bitmedi tebrik ben ne yapcm :KK43:
Canım misafirleri iptal et bebeğini hemen dr götür ilerlemesin

Aynen canim doktor sutun yetersiz diyince 2 gündür psikolojik olarak sutum daha da azaldı ama silkilenip kendine gelmem lazım bugünsen itibaren beslenememe ve uykuya ağırlık verecem kizim için hiçbirşeyi kafaya takmayacam
Canım benim anladığım bu süt işi temelde morale dayanıyor hiç bir şey takma sütüm de bol foşur foşur akıyor de hatta. Yemeğini ye bol bol su iç emzir. Bak nasıl memeler coşuyor :halay:

Kimsecikler yok bugün burda..nerelerdesinz..koala anne yarma lı çorba gaz yapmıyor demiştim değilmi..yarmadan keşkek yapsak gaz yapar mı acaba suyu içinde kalıcak ya..

Kizlar rezene cayi icin cokmu erken bilmiyorum ama hic susmayan kizim bi sakin bi sakin sormayin.melek oldu valla:)

Kızlar merhaba...bebegim cıktı hastaneden çok şükür.ama hala öksürük devam ediyor.antibiyotik verdi birde ilaçlı buhar verdi onları yapıcaz.haftaya cuma kontrol verdi.haftaya cuma çekilecek tekrar ciğer filmi.yarinda kalbe gidicez eko cektircez.onsallah kalpte bisey çıkmaz...bebeklrriniz hasta olunca keisnlikle aniden doktora götürün...

Kızlar merhaba...bebegim cıktı hastaneden çok şükür.ama hala öksürük devam ediyor.antibiyotik verdi birde ilaçlı buhar verdi onları yapıcaz.haftaya cuma kontrol verdi.haftaya cuma çekilecek tekrar ciğer filmi.yarinda kalbe gidicez eko cektircez.onsallah kalpte bisey çıkmaz...bebeklrriniz hasta olunca keisnlikle aniden doktora götürün...
Bizde kullanıyoruz buhar acaba sizede izotonik serum fizyolojikle seyrektip mi verin denildi bu arada cok gecmis olsun bizimde bugun 5. Gun sanki öksürük biraz azaldı pazartesi kontrol bi iyileşseler ya

Bizde kullanıyoruz buhar acaba sizede izotonik serum fizyolojikle seyrektip mi verin denildi bu arada cok gecmis olsun bizimde bugun 5. Gun sanki öksürük biraz azaldı pazartesi kontrol bi iyileşseler ya
Inşallah iyileşirler hayır öyle bişey denmedi direk veriyoruz :( acaba öyle mi verilecek

Canım çok geçmiş olsun umarım herşey güzel çıkar yavrulara hiç kıyamıyorum Rabbim korusun hepsini

Bizim oglanda bronsit tekrarlayinca dr evde sigara icen kimse hemen biraksin dedi esim birakti ama elektronik sigaraya gecti zamanla onuda birakir ins.
Eger sizinde etrafinizda icen varsa biraktirin balkonda falan icmesi hicbiseyi degistirmiyo

Belki bizim daha 48 gunluk cok kucuk diye oyle dedi doktor bilmiyorum bende acaba etkili oluyo mu diye düşünüyorum
Canimm bizimki de küçük 2 aylık.simdi arayıp sordum seyretmeli lazım dedi.neden bana bunu anlatmıyorlar.iyiki söyledin canimm.kaca kaç oranında seyrediyorsun.mesrla bizim her kapsül 2 cc ici e 1 cc de serum fizyoloji koyun dedi.sizde mı serum fizyoloji ile seyreltiyorsunuz

Back