- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Cidden iyi ki söylemişim ya doktor niye demedi size.Evet serum fizyoloji ile seyreltiyoruz kilosunu sormustu 4.800 bizimki 1 cc ilac 2 cc serum fizyoloji koyuyoruz.Canimm bizimki de küçük 2 aylık.simdi arayıp sordum seyretmeli lazım dedi.neden bana bunu anlatmıyorlar.iyiki söyledin canimm.kaca kaç oranında seyrediyorsun.mesrla bizim her kapsül 2 cc ici e 1 cc de serum fizyoloji koyun dedi.sizde mı serum fizyoloji ile seyreltiyorsunuz
Sağol cnm yapayım..bulgur da yarmadan yapılıyor o gaz yapıyor bu nasıl yapmıyor ki kotka korna yiycem inş bebeğim rahatsız olmaz..Yok kuzum yapmaz yap afiyet olsun
Normal canım bizimkide dün yapmaya başlası elini yumruk yapıp ağzına alıyor yalayıp duruyor
Canim senin gibiydim bende kiz uyuduğu anda işlerini bitirmeye calisyordum yemekti temizlikti c amasirdi utuydu dinlenmeye fırsatım olmuyordu ki sobali evi biliyorsun çabuk kirleniyor sürekli temizlemek lazım ama artık umrumda degil açıkçası batsın ev Hic umrumda degil.sutumden kizimdan önemli değil dersimi aldim
Evet, benimki tüm yumruğunu ağzına sokuyor teyzesi. Ben de keyifle izliyorum tadı güzel mi, ver ben de yiyim diye de dalga geçiyorum. Ellerini keşfediyor yavrular. Yavaş yavaş ağzının yolunu ögrenecekler, el göz koordinasyonu gelişecek ve ne bulsalar ağza gidecek. Oyuncaklara ilgileri de artacak. Oyun halısına tepki bike verecekler bu ay. Annelerini de bu ay tanıyacaklar.
Kizlar rezene cayi icin cokmu erken bilmiyorum ama hic susmayan kizim bi sakin bi sakin sormayin.melek oldu valla:)
Bugün bu saate kadar iyi gibiydi suitum canim kizim gogsumde ağlamaya başlayınca siringayla mama verdik şube göre daha iyiydi tabi sutum bugün yememe çok dikkat ettim uyudum stresten uzak durmaya çalıştım insallah çoğalacak sutumCanım benim anladığım bu süt işi temelde morale dayanıyor hiç bir şey takma sütüm de bol foşur foşur akıyor de hatta. Yemeğini ye bol bol su iç emzir. Bak nasıl memeler coşuyor
Valla onu bende anlamıyorum işte:)) inşAllahhhh olmaz canım çok sus içSağol cnm yapayım..bulgur da yarmadan yapılıyor o gaz yapıyor bu nasıl yapmıyor ki kotka korna yiycem inş bebeğim rahatsız olmaz..
Canim valla dun esimin kuzenine gittik bebegi bir aylik milupanin rezene cayindan 20 cc ye bir cay kasigi koyuyo cok rahat valla dedi ne gazi oluyo ne bisey rahat rahat uyuyo dedi.benimkinin agladigini goruncede verelim seninkine diye.bende kokrka korka verdim kizimda masallah lakir lakir icti.ama gercrkten ise yaradi o aglayan cocuk gitti bugun cocuk dogdugundan beri bukadar uyumamistir.Canım ben sen veriyorum. Kendim içtiğimde 3 çay kaşığı da oğluma veriyorum.
Valla bende kokrka korka verdim ama gercekten rahatlatti.kuzen 25 gunluk cocuga gunde iki kere veriyomus.bugun gercekten rahat ama hic bukadar rahat uyumamisti cocuk.Verenler var ama ben daha hcbsey vermye cesaret edenıyorm
Bende veriyordum su canim ama bıraktım vermeyi zorla alıyor zaten suyuBen su vermeye başladım iki çay kaşığı günde
Ben su vermeye başladım iki çay kaşığı günde
geçmiş olsun canım. Anneler hasta olmasinnnn . Hele bebekler hicccEn büyük kızım eve grip getirdi ve bana bulaştı bütün heryerim dökülüyor burnum tıkandı başım ağrıyor burnum akıyor durmadan hapşuruyorum ben hasta olayım önrmli değilde miniğe bulaşmasa bide antibiyotik kullandığım halde.. Artık ne kadar düştüyse değerlerim kullandığım halde yakalandım...
Doğrudur canım. Ben kardeşimde de annem ona benzer bi çay kullanıyodu. Uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum. Kardeşim içtiği gibi mışıl mışıl uyuyodu. Sancı diye bi şey kalmıyodu. Ben şimdi zinco damla kullanıyorum. O da aynı etkide. Ama bu kadar uyumasından rahatsız oldum ben açıkcası. Alışık değilim ya da. Azalttım şimdşCanim valla dun esimin kuzenine gittik bebegi bir aylik milupanin rezene cayindan 20 cc ye bir cay kasigi koyuyo cok rahat valla dedi ne gazi oluyo ne bisey rahat rahat uyuyo dedi.benimkinin agladigini goruncede verelim seninkine diye.bende kokrka korka verdim kizimda masallah lakir lakir icti.ama gercrkten ise yaradi o aglayan cocuk gitti bugun cocuk dogdugundan beri bukadar uyumamistir.
En büyük kızım eve grip getirdi ve bana bulaştı bütün heryerim dökülüyor burnum tıkandı başım ağrıyor burnum akıyor durmadan hapşuruyorum ben hasta olayım önrmli değilde miniğe bulaşmasa bide antibiyotik kullandığım halde.. Artık ne kadar düştüyse değerlerim kullandığım halde yakalandım...
Sağol kuzum ayy minikler gerçekten hiç olmasıngeçmiş olsun canım. Anneler hasta olmasinnnn . Hele bebekler hiccc
Çok sağol canım valla doğru ondan ona bulalışır dururallah sıfa versn cnm bıZde ıkı hafta cwktık esım oglum ve ben.. sızın aıle kalabalık oldgndan dahada sıkntı hayrlıısyla geceydı ıkı ay dıcem ama malesf ne hastalık bıtecek ne bızm telasım. Rabbım beterınden korusun yınede. Odaya sogan koyunca grıbe ıyı gelıyo dıye duymstm denemedım ama. Bıde topuga lımon surup corap gyınce ıyı gelıyo dıye aklmda kalma denemek ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?