2017 Aralık Anneleri

Herkese geçmiş Olsn kızlar Allhım yavrularımız ı korsun şifa versn benm bebekte 3 gündr haff haff ölsürüyordu şimşd de çok şiddetli öksürüyor terlemekten hasta olduk nasıl giydireceğim i bilmşyrm artık hava ılık olunca :KK43: doktra gitsem mi kızlar Ateş şimdilik Yok öksürük şiddeti arttı :KK61: yarın da misafir dolu evim bi türlü bitmedi tebrik ben ne yapcm :KK43:

Herkese geçmiş Olsn kızlar Allhım yavrularımız ı korsun şifa versn benm bebekte 3 gündr haff haff ölsürüyordu şimşd de çok şiddetli öksürüyor terlemekten hasta olduk nasıl giydireceğim i bilmşyrm artık hava ılık olunca :KK43: doktra gitsem mi kızlar Ateş şimdilik Yok öksürük şiddeti arttı :KK61: yarın da misafir dolu evim bi türlü bitmedi tebrik ben ne yapcm :KK43:

Canım ıhmal etme ılla atesı belleme sıddetlı öksuruk cıgerden gelıyo olabılr balgamda olabılr serum damlatıyomusun brnuna gt bnce sabah ıhmal etme sakın bı rontgen ceker dktr gerk gorrse sennde ıcın rahatbeder.. bızdede oldunaynısı antıbıyotık ve surup verdı on gun oldu nerdeyse daha yenı gecıyo öksuruk. Bebgndeb önemlı degl snra gelıversnler hem gelenede fazla elletme bnce yanı hasta dalan de.

Sonraki yorumlarını okuyunca bende alerjisi olmadığını düşündüm canım koala anne haklı doktorunu değiştirmek en doğru karar olur. Rabbim iyi bir doktor çıkarsın karşınıza inşallah. Sütle ilgili de sağmak ve sütünün yetecegıne inanmak sütü hakikaten artırıyor. Benim de yetmiyordu mama veriyordum şimdi bıraktım mamayı çok şükür
Aynen canim doktor sutun yetersiz diyince 2 gündür psikolojik olarak sutum daha da azaldı ama silkilenip kendine gelmem lazım bugünsen itibaren beslenememe ve uykuya ağırlık verecem kizim için hiçbirşeyi kafaya takmayacam

Bebimin ateşi kulaktan 37,7 çıktı
Eşim de diyor ki bişey yok
Ben telaş ettim diye bana kızıyor
Calpol verdik takip ediyorum ara ara
Acile gitse miydik ki?
Bir de kustu birazcık
Emzirmek için yanıma almıştım
Daha emmeye başlamadan kustu yavrum

Kaç olmasıngerk smdı bebekte atesın.. kulaktan bıkac derece fazla cıkıyo dıye blıyorm. Alnından36 ıse kulaktan 36.7cıkabılr mesela

Yağlandırır canım bide çok güzel düşünceler geçsin aklından sütünle ilgili benim sütüm kızıma yetiyor onu besliyor yarıyor de güzel düşünceler güzellikleri getirir... La havle çek içinden her daraldığında dualarımı sizin için edeceğim dualarımdasınız kuzum benim ❤
Allah razı.olsun kuzum senden beni hep ferahlatiyorsun ablam gibisinartık.beslenmeme ağırlık verecem canim yeterli uyku yoktu bende uykuma ağırlık verecem ve stres yapmayacam dünya yansa umrumda deilartik

Kzlar ıkı gundr oğlusum elını fazla agzına gorrmeye basladı nrmalmı bundurum.. ac deglkende yapıyo sankı refleksmı bu. Sızınkılerde yapıyomu

Allah razı.olsun kuzum senden beni hep ferahlatiyorsun ablam gibisinartık.beslenmeme ağırlık verecem canim yeterli uyku yoktu bende uykuma ağırlık verecem ve stres yapmayacam dünya yansa umrumda deilartik

Dnlen cnm bebek uyudukca benım yaptgmı yapma aen heryer mmkun oldgnca toplu olsn ıstıyom aslnda gunduz bıle uyumakmlazım tv galan ızlıuom ıslerı halledıyom snrada aksam uyumuyo 12 ye kadr basım catlıyo snra

Canım Osmaniye değilde gelebilirsen Adana'da iyi drlar var. Özel Ortadoğu'da mehtap hanım özel Sezar hastanesinde de Bülent samlı var çok tavsiye edilen. Ben Bülent beye gitmiştim memnunda kaldım tavsiye ederim yani
Aylık kontroller için olur canim da acil durumlar.içinde herzaman gidebilecegim bir doktor lazım bana burdan bir arkadaş özel yeni hayat hastanesinde bir doktor önerdi.onu bi deneyecem 10 gün sonra kilo takibi için ama mama vermeyecem bu 10 günlük süreçte sutumu arttırmaya calisacam ama senin söylediğin bülent beye aylik.kontrol.için gidebilirim 1 saatlik yol sonucta

Naptın tatlım
Nasıl gidiyor
Senin sütün yetmese 200gramı nasıl alacaktı canım
Gün içinde 5-6 yumurta ağırlığında çişli bezi oluyorsa doyuyormuş
İlk aydan sonra doyma kriteri çişli bezlermiş
Günde kaç çişli bez alıyorsun onun takip et
Bütün minnoşlar ayda 1kg alacak diye birşey de yok
Yine çok zorda kalırsan günde bir kere verirsin mamayı
Ama bence emzirmeye odaklan
Bir de sağdığında falan vereceksen şırıngayla ağzının kenarından ver
Biz öyle veriyoruz ilaçları falan
Bugün göğsümü tam bitiremedi gibi geldi
Makineyle sağayım dedim sağamadım
Ama elimle sıkınca gelmeye devam ediyordu
Biraz da öyle sağdım ama uğraşamadım
Göğsün yumuşaksa makine çok çekemiyor
Çıkan miktarı önemseme güzelim
Evet kuzum gogsum hep yumsak acaba makine onun için mi çekmiyor doktor bulduk canim bir tane burdan bir arkadaş tavsiye etti 10 gün.sonraki kilo takibi için o doktora gidecem mama vermek istemiyorum sutumu arttırmak için beslenmeme ağırlık vermeye başladım uykumu yeterince aldiramiyorum uykuya önem verecem ve en önemlisi stresten uzak duracam ev yikilsa dünya yannsa evim daginikliktan gecilmezsr umrumda degil artik kizim icin güçlük olmam sutumu ve kalitesini arttirmam lazim

Valla bugun de sira bende yine emmiyoor bikere daha versem alisacak biberona kirki mi cikti boyle oldu emzik mi hic bilmiyorum aksam 7 den beri ac ustunede ben hastayim basimi tasiyamiyorum ilac ta icemiyorum
Geçmiş olsun canim benim ki hal uyuyor dün sabah 7 dennn.beri uyuyor emmiyorda zorla siingayla veriyorum kusmamasi için bir surup vermişti doktor onun siringasi normal siringalardan farklı kalın mememin içi sanıyor onu emiuor bende emdikce ittiriyorum sutu sanki bizim kiz kış uykusuna yattı senin neyin var gripmisin

Bebimin ateşi kulaktan 37,7 çıktı
Eşim de diyor ki bişey yok
Ben telaş ettim diye bana kızıyor
Calpol verdik takip ediyorum ara ara
Acile gitse miydik ki?
Bir de kustu birazcık
Emzirmek için yanıma almıştım
Daha emmeye başlamadan kustu yavrum
Kuzum bizimde kusyuktan .sonra 38.3 atesihemen ustunu incelttim birnvay kasığında calpol verdim ve kendi kucahimdan uzaklaştırdım çünkü bizim vucut isimizla da yiksekncikabili atardı binde kabızlık için inciri ve kayısı kaynayıp hem posasını hemde suyunu icebilrsin hem bende hem dr kizimda faydasını gormustum

Kzlar ıkı gundr oğlusum elını fazla agzına gorrmeye basladı nrmalmı bundurum.. ac deglkende yapıyo sankı refleksmı bu. Sızınkılerde yapıyomu
Evet, benimki tüm yumruğunu ağzına sokuyor teyzesi. Ben de keyifle izliyorum tadı güzel mi, ver ben de yiyim diye de dalga geçiyorum. Ellerini keşfediyor yavrular. Yavaş yavaş ağzının yolunu ögrenecekler, el göz koordinasyonu gelişecek ve ne bulsalar ağza gidecek. Oyuncaklara ilgileri de artacak. Oyun halısına tepki bike verecekler bu ay. Annelerini de bu ay tanıyacaklar.

Dnlen cnm bebek uyudukca benım yaptgmı yapma aen heryer mmkun oldgnca toplu olsn ıstıyom aslnda gunduz bıle uyumakmlazım tv galan ızlıuom ıslerı halledıyom snrada aksam uyumuyo 12 ye kadr basım catlıyo snra
Canim senin gibiydim bende kiz uyuduğu anda işlerini bitirmeye calisyordum yemekti temizlikti c amasirdi utuydu dinlenmeye fırsatım olmuyordu ki sobali evi biliyorsun çabuk kirleniyor sürekli temizlemek lazım ama artık umrumda degil açıkçası batsın ev Hic umrumda degil.sutumden kizimdan önemli değil dersimi aldim

Geçmiş olsun canim benim ki hal uyuyor dün sabah 7 dennn.beri uyuyor emmiyorda zorla siingayla veriyorum kusmamasi için bir surup vermişti doktor onun siringasi normal siringalardan farklı kalın mememin içi sanıyor onu emiuor bende emdikce ittiriyorum sutu sanki bizim kiz kış uykusuna yattı senin neyin var gripmisin
Inad ettim vermedim uykudayken emdi gece kalkti emdi dikkat ettim 2 gecedir ayni sattlerde boyle yapiyo anlamadim evet canm hastayim dun bebek gormesine gelmisti esimin akrabalari onlardan bulasti sanirim hastaligi verip gittiler.sen iyisin insallah bugun usg miz dua et bize canm biri kalca icin biride cukurlukla alakali.temiz cikar umarum.

Back