- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Öyle şey mi olur..Allah size onu anne nasip etmiş bebeğiniz için en mükemmel anne sizsiniz..Allah kolaylığını verir inşallah..Stres yapıpta sütün hepten kesilmesine neden olmayın..Ya ben delirecem kizim biberonu almıyor kustugu için iki gogsumu saydım 25 ile 30 cc arasi süt çıktı onu verim biberonla dedim bibeonu agzina vermemlrle kurması bir oldu kaşıkla verdim onuda almadi sadece memrmi istiyor süt de yok ac aç ağlaya ağlaya yavrum uyudu ben kizima yetemiyorum artık kebdimden anneligimden nefret ediyorum
Sonradan azalir akisi tabiki ilk emdiginde akisi iyiyse doyuyo o zamn cok meme emmeyi sevdiginden emiyo senin bebek benim ki bazi gunler az geliyo farkedebiliyorum memede uzun kalmasindan seninkide oyle olabilir diye dusunmustum emziksiz cocuk buyutmek zor canm anneyi yalanci meme olarak goruyolar.Başta ilk gelen sütü anında yutkunuyor da devamında 3-4emmeden sonra yutkunuyor
Sonuçta gelen akım azalmıyor mu zamanla
Hep aynı hızda akmıyordur herhalde
Senin her emmede mi yutkunuyor canım?
Emzik alıyor da vermek istemiyorum 3-4 aylarda meme reddi ihtimali varmış emzik de destekliyormuş
Korkudan vermiyorum artık
tatlim cift bez neden maddi acidan sıksın benim kizimda da tip 2 a cikti ultrason ceken dr da %99 duzelir dedi hic canimi sikmiyorum sutumde onemli bezi degistirirken kirliyi cek disa bagladigini ice bagla ustune yenisini baglaÇok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki
Bende aynı fikirdeyimBence o doktoru degistirsinler. Normal cocuk doktorlari bunun.teshisini koyamaz ki
Kuzum Rabbim evladının şifasını versin İnşAllahh üzülme canım şer sandığın bilki hakkınızda hayr dır dualarım sizinle❤Cumartesi bir ihtimal çıkabilirizdaha burdayiz.oglum çok yorgun düştü
Benim kizimda gecen ayni seyi yapti butun gun uyudu uyanmiyo du emip emip uyuyodi gozunu bile acmiyodi ertsi gunde hic uyumadi tam 12 saat :)Kızlar çok tuhaf bi şekilde hiç uyumayan kızım bugün gün boyu uyudu dışarı çıkardım arabayla avm falan gezdik eve geldiğimdendir uyuyor inandıramıyorum gözü açılmıyor tedirgin oldum ateşine baktım normal şaşkınım ve korktum uyuyor diye korkulur mu onu da bilmiyorum psikolojimiz bozuldu valla
Korkulacak bişey Yok demek yarın İçin enerji topluyorBenim kizimda gecen ayni seyi yapti butun gun uyudu uyanmiyo du emip emip uyuyodi gozunu bile acmiyodi ertsi gunde hic uyumadi tam 12 saat :)
Kesinlikle hazirlikli ol annesiKorkulacak bişey Yok demek yarın İçin enerji topluyor
Geçmiş olsun canım üzme kendini sütün kesilmesin az da olsa anne sütü önemli biliyorsun. İnek sütüne alerji durumu olanlar genelde neocate diye bir mama var onu kullanıyorlar ama 400gr ı 110 LiraKizlar bebeğim 10 günde 200 gram almış kilo alimi cok azmis doktor sutum yetersiz ve az diye mamaya başlattı bebelac gold 1 le ama mamayi aldıktan sonra çok.kotu sari kustu 3 kere benim üstün kendi üstü hali heryer battı doktora gitrik tekrar önem.sutune alerjisi olabilirmiş şimdi mama vermeye de korkuyorum yine kusacak ama sutum de yetersiz
Bende oyle ne yapicagimi sasiriyidum yatiriyodum uyaniyo kundak yaptim kollarini falan sıkıca bide müzigini actim ayagimda salladim uyuduBizim ağlamalar yine başladı
Bakalım kaça kadar sürecek
Yatırıyoruz uyanıyor
korkmaKızlar çok tuhaf bi şekilde hiç uyumayan kızım bugün gün boyu uyudu dışarı çıkardım arabayla avm falan gezdik eve geldiğimdendir uyuyor inandıramıyorum gözü açılmıyor tedirgin oldum ateşine baktım normal şaşkınım ve korktum uyuyor diye korkulur mu onu da bilmiyorum psikolojimiz bozuldu valla
Aynen bende 62 ile hamile kalmıştım 70 kiloyum yazın kardeşimin düğünü var ozamana kadar verebilsem keske ama süt plsun diye habire yiyorum bu gidişle daha dadalmazsam iyidirGünaydın anneler. O kadar yoğun geçiyor ki günler ne zaman sabah ne zaman akşam oldu anlamıyorum geceler desen 1 saat gibi. Bugün 46 günlük olduk. 2650 idi Doğumdan sonra bugün tarttım 4900 olmuş çok mu kilo alıyor. Birde sanırım isilik olmuş. Birde 63 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum bu kilolar gider mi
Allah yardımcımız olsunBizim ağlamalar yine başladı
Bakalım kaça kadar sürecek
Yatırıyoruz uyanıyor
Suan bende aynı seyi yasiyorum sadece emmeye uyandi bugun bife altını acikca sonra hemen uyudu çok tedirginim bu kadar uyuması normal mi bide antibiyotik ve hava tedavisi uyguluyoruz acaba onlarla mı alakalı kafayı yemek uzereyim bu cocuk niye bu kadar uyuduKızlar çok tuhaf bi şekilde hiç uyumayan kızım bugün gün boyu uyudu dışarı çıkardım arabayla avm falan gezdik eve geldiğimdendir uyuyor inandıramıyorum gözü açılmıyor tedirgin oldum ateşine baktım normal şaşkınım ve korktum uyuyor diye korkulur mu onu da bilmiyorum psikolojimiz bozuldu valla
korkmayın günleri günlerini tutmuyo e tabi ilaçlarda uyku yapar minicik bedenlereSuan bende aynı seyi yasiyorum sadece emmeye uyandi bugun bife altını acikca sonra hemen uyudu çok tedirginim bu kadar uyuması normal mi bide antibiyotik ve hava tedavisi uyguluyoruz acaba onlarla mı alakalı kafayı yemek uzereyim bu cocuk niye bu kadar uyudu
Artık bi iyileşse o iyileşene kadar ben hastalık çıkaracam sanırımkorkmayın günleri günlerini tutmuyo e tabi ilaçlarda uyku yapar minicik bedenlere
öle valla rabbim evlatla sınamasın 1 haftadır büyük kızıma neler dedi doktorlar bağırsak düğümlenmesine kadar bu 5 gün nasıl geçti bilmiyorum idrar yollarını üşütmüş nerdeyse gece ameliyata alıcaklardı bağırsaklarından rabbim yüzümüze baktıArtık bi iyileşse o iyileşene kadar ben hastalık çıkaracam sanırım
Geçen haftalarda işe yarıyordu canımBende oyle ne yapicagimi sasiriyidum yatiriyodum uyaniyo kundak yaptim kollarini falan sıkıca bide müzigini actim ayagimda salladim uyudu
buzuki orhan kolik youtube dan bak bence uyukuya dalmasina yardimci oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?