2017 Aralık Anneleri

Canım nasıl olur benim kız ilk on gün 400 gr almıştı ama oda ilk ay olduğu için şimdi az kilo almaları gayet normal.. İlk on gün için bence gayet iyi ne alaka mama ne alaka süt yetmiyor olabilir bence gayet iyi
Bana da çok vahim gibi gelmedi
Günde 20-25 gram alması doyduğunu gösterir demişti doktor bize
Bebiş günde 20gram almış G Gulum80
Hani geceleri kaldıramamıştın da az beslenmişti
Belkş gece beslense daha da iyi kilo alacaktı
Mamadan önce acaba beslenme sıklığını mı artırsan canım?

G Gulum80 hangi biberonu alacakmış
Onu da öğrenelim canım
Bana arkadaşım tavsiye etmişti
Kullanmadım
Araştır istersen
Bana boş da olsa emzir süt akımı gelir dediler
Hatta boş memede son süt gelirmiş
Dolu memede önsüt miktarı fazla olurmuş
Boş da olsa emziriyorum
Bir onu, bir diğerini
Aksamlari 8 den 12 ye kadar surekli memede canim ama geceleri azaldı sanki.Dedigin biberoni arastrdim.Guzel yorumlar var.Anne memesi gibi cektkce gelyrmus

Aksamlari 8 den 12 ye kadar surekli memede canim ama geceleri azaldı sanki.Dedigin biberoni arastrdim.Guzel yorumlar var.Anne memesi gibi cektkce gelyrmus
Uyuyamayınca hep öyle
Benimki de döndü memeye şükür
Akşamları azalıyor sürekli emdikleri için
Ama depodakiler azalıyormuş
Süt üretilmeye devam ediyor sonuçta
Memeler depo değil kuyu diyorlar
Çektikçe gelirmiş
Facebook emzirme sanatı grubu
Onlara danıştım biraz birşeyler
İçim rahatladı
Hani diyoruz ya 30cc çıktı fln
Her memenin süt tutma kapasitesi farklıymış
O yüzden sağmak ölçüt değilmiş
Sağımı bıraktım ben de
Emzirmeye odaklandım
Düzenli sağmak da sütü artırırmış
Ama anne bebek bir aradaysa onu önermiyorlar
Emzirin gitsin diyorlar

Az birşey vardı ağzının içinde birazını yuttu birazını yanağını sıkıp aldım. Doktora ulaşamadim ama cerrah bir daha aradı kaka yapıyor mu dedi yapıyor dedim. Bir kere olduysa normaldir bir daga kusarsa yeşil hemen getir dedi. Çok şükür bir daha olmadı henüz.
Aman olmasın canım takip et farklı bir şey sen zaten bilinçli bir annesin

Ya ben delirecem kizim biberonu almıyor kustugu için iki gogsumu saydım 25 ile 30 cc arasi süt çıktı onu verim biberonla dedim bibeonu agzina vermemlrle kurması bir oldu kaşıkla verdim onuda almadi sadece memrmi istiyor süt de yok ac aç ağlaya ağlaya yavrum uyudu ben kizima yetemiyorum artık kebdimden anneligimden nefret ediyorum
Canım bi sakin ol o nasıl laflar sana asla yakıştıramadım sen mükemmel bir annesin sakın konuşma öyle şeyler kızının ilerdeki tek idolü sen olacaksın bi silkelen kendine gel sütün yetiyor bebeğine... Bide inek sütüne alerjisi olabilir demiş ya dr tahlil yaptı mı kafasına göre tahminde bulunamaz eğer alerjsi olsaydı daha farklı belirtiler olur hem bi kere anneye süt ürünleri tüketmesi yasaklanır hadi var diyelim sana demesi gerekmiyor mu süt ürünleri tüketme bebek senin sütünden alır diye...ben bu süt alerjisini iyi bilirim önce tetik yapacak sonra var veya yok diyecek varsada sizi eve öyle yollayamaz gerekli şeyleri yapmadan demeden saçma geldi bu dr un dedikleri

Uyuyamayınca hep öyle
Çektikçe gelirmiş
İçim rahatladı
Sağımı bıraktım ben de
Emzirmeye odaklandım
Emzirin gitsin diyorlar
Aynen oyle bende sağmayı bıraktım o gurupta okuduklarım sütüme guvenmemi sağladı biberonları kaldırdım artık gak dedi meme guk dedi meme bebekler sadece acıkınca meme istemezlermiş o yuzden saatli emzirme de dogru değilmiş

Eklentiler

• FB_IMG_1517923675724.jpg
    FB_IMG_1517923675724.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 57
Uyuyamayınca hep öyle
Çektikçe gelirmiş
İçim rahatladı
Sağımı bıraktım ben de
Emzirmeye odaklandım
Emzirin gitsin diyorlar
Sagmak cok zor oluyr ztn canım.Gercekten sag gogsum daha dolu oluyr.Solun ucu yoktu.Cikti ama sut uretimi fazla drgil.Gecen 8 saat durdu.Yumusacıktı.

Bana da çok vahim gibi gelmedi
Günde 20-25 gram alması doyduğunu gösterir demişti doktor bize
Bebiş günde 20gram almış G Gulum80
Hani geceleri kaldıramamıştın da az beslenmişti
Belkş gece beslense daha da iyi kilo alacaktı
Mamadan önce acaba beslenme sıklığını mı artırsan canım?
Hatta bu aylık kontrolünde 600 gr almıştı dr ayda 400 gr bile çok iyi artık demişti, çok saçma bence az demesi dr un mama içirmeye ne meraklı dr lar...

Sagmak cok zor oluyr ztn canım.Gercekten sag gogsum daha dolu oluyr.Solun ucu yoktu.Cikti ama sut uretimi fazla drgil.Gecen 8 saat durdu.Yumusacıktı.
Benimde biri daha yumuşak canım
O göğsün terbiye olmasıymış
Orda da süt var
Makinenin getiremediğini bebeklerimiz çekiyor

Aynen oyle bende sağmayı bıraktım o gurupta okuduklarım sütüme guvenmemi sağladı biberonları kaldırdım artık gak dedi meme guk dedi meme bebekler sadece acıkınca meme istemezlermiş o yuzden saatli emzirme de dogru değilmiş
Sizin nasıl kilo alımınız canım
Kaç günlük?
Aynen bana da umut oldu
Yoksa kendimi yiyip bitiriyordum 30 çıktı-40çıktı diye
En iyi kilo alımlarından belli oluyor ki o da bebekten bebeğe değişiyor

Sizin nasıl kilo alımınız canım
Kaç günlük?
Aynen bana da umut oldu
Yoksa kendimi yiyip bitiriyordum 30 çıktı-40çıktı diye
En iyi kilo alımlarından belli oluyor ki o da bebekten bebeğe değişiyor
1. ayda 800 gr aldı simdi 12 gunde 400 gr almış iyi dedi doktor sık sık emzir dedi.46 günlük

Canım nasıl olur benim kız ilk on gün 400 gr almıştı ama oda ilk ay olduğu için şimdi az kilo almaları gayet normal.. İlk on gün için bence gayet iyi ne alaka mama ne alaka süt yetmiyor olabilir bence gayet iyi
Sence ikinci ayda nekadar kilo almaları gerekiyor canım bide sütün kalitesini arttırmak için ne yemeli ne içmeliyiz bi bilgin varmı benimkide çok az kilo aldı bu ay hasta olunca sütüm varken mama vermek istemiyorum

Bebegimin hırıltısı ve balgamı tıkanıklığı gecmiyo bugun antibiyotik ve havanın 3. Gunu kac gunde etki gosterir artık çok darlandım o hırıltı beni çok üzüyo yarın baska bi doktora daha mı götürsek of of
Canım ben detaylı yazıcam sana sen değerlendir ortalama olarak
bizim salı günü hafif öksürük başladı çarşamba akşam doktora götürdük serüm fizyolojik verdi onu kullandık geçmeyince
Cuma sabah tekrar götürdük antibiyotik verdi kullan ptesi gel dedi
Ptesi gittik hırıltı artmış öksürük geçmemişti yatış verdi
Hava ve antibiyotik tedavisine başladık çarşamba sabah taburcu olduk hava antibiyotik ve balgam sökücü surup tedavisine devam ettik öksürük ve hırıltı 2 3 gün devam etti ptesi kontrolde gayet iyiydik bütün tedavileri bıraktık çok şükür biraz uzun oldu ama darısı başına tez vakitte inşallah

Sence ikinci ayda nekadar kilo almaları gerekiyor canım bide sütün kalitesini arttırmak için ne yemeli ne içmeliyiz bi bilgin varmı benimkide çok az kilo aldı bu ay hasta olunca sütüm varken mama vermek istemiyorum
Ben ilk lk kızımin kilo takip kartini buldum.Ilk 2 ay ayda 900 er gram almis.3.4.aylarda 500 grama dusmus.4 ay emzirebilmistim onu.4.ayda ek gıdalara baslatmısti doktor emmedigi icin.Ins.bu minigimi emzirebilirum

Canım 400 600 gr çok iui 1 ayda normal yani... Tahin pekmez karışımı, ceviz, fındıkf badem bunlar sütü iyi yağlandırır canım bebekde kilo alır yağlı sütten hem kalitesini arttırır sütün, bencede mamaya gerek yok süt varsa

Canım ben detaylı yazıcam sana sen değerlendir ortalama olarak
bizim salı günü hafif öksürük başladı çarşamba akşam doktora götürdük serüm fizyolojik verdi onu kullandık geçmeyince
Cuma sabah tekrar götürdük antibiyotik verdi kullan ptesi gel dedi
Ptesi gittik hırıltı artmış öksürük geçmemişti yatış verdi
Hava ve antibiyotik tedavisine başladık çarşamba sabah taburcu olduk hava antibiyotik ve balgam sökücü surup tedavisine devam ettik öksürük ve hırıltı 2 3 gün devam etti ptesi kontrolde gayet iyiydik bütün tedavileri bıraktık çok şükür biraz uzun oldu ama darısı başına tez vakitte inşallah
Ben çok panik oluyorum artik bu hırıltıdan bizim cumartesi biraz balgam vardı pazar balgama öksürük eklendi pazartesi doktora gittik antibiyotik ve hava verdi pazartesi gece hırıltı başladı dunde hırıltı vardı burun akıntısı basladı bugunde burnu akıyo öksürük hırıltı var 5 gun sonra gel dedi ama yarın gidecem baska doktora gecmiyo sizede çok geçmiş olsun.

Dun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Canim bizdede ayni kalcada sorun cikti.genellikle kizlarda oluyomus zaten.bizde bir ay sonra ultrasona giricez tekrar.insallah gecer.bende ilk mamayi bebelac almistim sevmedi emmek bile istemiyip kusturuyodu simdi aptamil aldim onda sukur sorun yasamiyoruz doktorumuzda onu onerdi.sende bi onu dene istersen.alerji olsa bence daha farkli belirtilerde verir.

Canım 400 600 gr çok iui 1 ayda normal yani... Tahin pekmez karışımı, ceviz, fındıkf badem bunlar sütü iyi yağlandırır canım bebekde kilo alır yağlı sütten hem kalitesini arttırır sütün, bencede mamaya gerek yok süt varsa
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım tahin pekmezi her sabah yiyorum ceviz fındık bademe dayanmalıyım kontrole kadar inşallah kilo alır doymuyo olsa aglar keyifsiz olur diye düşünüyorum bizimkinin keyfi yerinde maaşallah ben kundak yapmıyorum elleri kolları ayakları çok hareketli yediğini yakıyomu napıyo acaba :))

Back