2017 Aralık Anneleri

kuzum ya cok gecmis olsun bircok seyin ustesinden geldiniz yavrunla bununda ustesinden gelirsiniz 1 ay sonra hersey duzelecek insallah senin icin cok zor biliyorum amq uzulmemeye calis bak inek sutune alerjiside varmis yavrunun sutunu vermeye calis devamli azalmasin canm allaha birak o hakkimizda hayirlisi neyse onu verir:KK200:
Canim gücum kalmıyor dün çok kötü sarı sarı kustu o an benim nefesin kesildi o kadar şey yasadim k atlandim amayavrumun ac kalmasına dayanmiyorum

Çok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki
Bizimde 56 cikti insallab duzelir diye umuyorum.iki bezi birden atiyomusun ben degis dokus yapiyorum alttaki kirliyi atip ustteki temizi bagliyorum ustede yeni bez.bende keci sutlu mama vermeyi dusundum ama keci sutune alerji daha fazla goruluyo o yuzden korkuyorum.bide hangi biberonu kullaniyosun

Anladım cnm..inş alır..ailendenn yanında olan yokmu annen falan yardım etse sana..ilk çocukta çok acemilik oluyor..gerçi bende yalnız büyüttüm ilkini ama zor bi bebek değildi..bu kızımı hayatta tek büyütemezmişim ama..
Annem başka şehirde canimben baskabsehirde eşimin ailesinden hayır beklemiyorum acemilik çok kotuymus

Canim bizdede ayni kalcada sorun cikti.genellikle kizlarda oluyomus zaten.bizde bir ay sonra ultrasona giricez tekrar.insallah gecer.bende ilk mamayi bebelac almistim sevmedi emmek bile istemiyip kusturuyodu simdi aptamil aldim onda sukur sorun yasamiyoruz doktorumuzda onu onerdi.sende bi onu dene istersen.alerji olsa bence daha farkli belirtilerde verir.
Canim aptamil denwdim onuda almadi sma denedim bebelac dendim şimdi golden gold le aventin biberonu nu aldım ilk göğsümü verdim sonra biberonu verdim 30 cc kadar aldı insallah kusmaz kalca için cift bwzle doktor düzelir ddi ama bir ay nasil geceçek bakalim

Bizimde 56 cikti insallab duzelir diye umuyorum.iki bezi birden atiyomusun ben degis dokus yapiyorum alttaki kirliyi atip ustteki temizi bagliyorum ustede yeni bez.bende keci sutlu mama vermeyi dusundum ama keci sutune alerji daha fazla goruluyo o yuzden korkuyorum.bide hangi biberonu kullaniyosun
Atıyordum canim burdan bir arkadaş akıl verdi atmayacam artık olmadı senin yaptigin gibi degis tokus yaparım normal biberon kullanıyordum simdi aventin anne gogus ucuyla ayni olanı aldirdim

Atıyordum canim burdan bir arkadaş akıl verdi atmayacam artık olmadı senin yaptigin gibi degis tokus yaparım normal biberon kullanıyordum simdi aventin anne gogus ucuyla ayni olanı aldirdim
Iyi yapmissin canim bizimkide bitek o biberonu aldi.onu meme gibi sanip daha kolay iciyor.evet bezi benim gibi yap yoksa cok israf olur sonucta diataki kirlenmiyo.valla bir ay nasil geccek bilmem doktor cok dusuk degil diyor bacaklarini surekli acik tut.kucagina alirken bile bacak arasindan tut.bezini degiatirdikcede hareket yaptir.

Nurse Harveys Colex kullanan var mı bebeğine? Ne kadar kullanıyorsunuz?

Canim bizdede ayni kalcada sorun cikti.genellikle kizlarda oluyomus zaten.bizde bir ay sonra ultrasona giricez tekrar.insallah gecer.bende ilk mamayi bebelac almistim sevmedi emmek bile istemiyip kusturuyodu simdi aptamil aldim onda sukur sorun yasamiyoruz doktorumuzda onu onerdi.sende bi onu dene istersen.alerji olsa bence daha farkli belirtilerde verir.

Kizlar size bir kac tavsiye yazacagim
Benim ilk kizimda dogdugu anda soylediler sag kalcada sorun oldugunu biz bir cok sey denedik bir cok aparat kullandik olmadi uc aylikken alciya girdi 6aylikken cikti suan sukur iyilesti
Simdi eger cift bez ile iyilesecekse tosunun yaptigi gibi yapin ve hatta bezi bagladiktan sonra araya bir havlu koyun oyle ustunu giydirin burdaki amac yani cift bezin amaci bebegin bacaklarini acik tutmak kurbaga pozisyonu yani sizde kucaginiza dahi alirken bebegin bacaklarini asla kapali tutmayin kurbaga pozisyonuna bi bakin ona gore davranin ins bir ay sonra ikinizden de iyi haberler aliriz.

Ya ben delirecem kizim biberonu almıyor kustugu için iki gogsumu saydım 25 ile 30 cc arasi süt çıktı onu verim biberonla dedim bibeonu agzina vermemlrle kurması bir oldu kaşıkla verdim onuda almadi sadece memrmi istiyor süt de yok ac aç ağlaya ağlaya yavrum uyudu ben kizima yetemiyorum artık kebdimden anneligimden nefret ediyorum
Canım lütfen böyle yapma moralini yüksek tut. İlk çocukta bende böyleydim kendimden nefret ediyordum lohusa depresyonuydu galiba ama 3 ay sürdü. Stresten sütüm gitti kızım ağladı da ağladı o ağladıkça ben ağladım sinir krizi geçirdim. Başladık mamaya akabinde.Sonra ailemin yanına gittim biraz rahatladım işe başladım kendimi mutlu etmeye çalıştım maşallah sütüm arttı mamayı bıraktım.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım tahin pekmezi her sabah yiyorum ceviz fındık bademe dayanmalıyım kontrole kadar inşallah kilo alır doymuyo olsa aglar keyifsiz olur diye düşünüyorum bizimkinin keyfi yerinde maaşallah ben kundak yapmıyorum elleri kolları ayakları çok hareketli yediğini yakıyomu napıyo acaba :))
Rica ederim canım ❤ bu arada tabikide ağlar canım yavru doyuyor demekki.. Kimi bebek daha hızlı yakar kimisi fısır fısır kabarır mayalı hamur gibi zayıf olanın sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor... Benim iki numara 3 yaşına kadar emdi ve çok enerjik bi bebek di zayıfdı vr turp gibiydi halende kolay kolay hasta olmaz diğer emip tombik bir bebek olan 3 numarama göre... Sağlıklı olsun yeter kuzum

Son düzenleme:
Çok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki

Biberonu senin dısinda biri versin iyice aciktirman lazim ama.ben oglumu 5 bucuk aylikken bakiciya verecektim biberon almiyordu.ne yapacagim derken apandistten ameliyat oldum doktor birgün emzirmeyecejsin demisti konsum bakmisti önce almamis iyice acikinca aglamisti. Ailevi.meselelere ister istemez takiliyor.insan ama un helvasini dene sen birkac gundur benimde azalmisti süt.cocuklar hasta esim.hasta yorgunluk falan.dün un helvasi yaptim ogluma bende yemistim gece . Öglene dogru kizimi emzirecektim memeyi acar avmaz süt kızımın yüzüne fışkırdi.kızımda oyun sanip gülüyor bana.daha seninki kahkahaya baslamamistir bnimki kahkaha atiyor tüm dertler gidiyor o asamaya gelsun hele bak sen dunyada dert kaliyor mu .bizimkide sol 56 çıkti doktor cift bez kullanin baska ultrasona gerek yok dedi.çıkık yok sadece sarma biciminiz ya da bebegin erken dogmus olmasi etkiler dedi.yuzde 99 duzeliyor birkac ayda dedi.ama ben icim rahat etsin diye tekrar yaptiriyorum.haftada 200 ayda 800 yapar kilo alimi normal bence doktorunun normal sınırları nedir aca.sırf kilo alsin diye mamaya baslanir mi oglum ayda 700 800 gr alirdi mama kesinlikle verme doyuyorsa demisti hemsire

uste taktigin bezi 3 degistirme kadar kullaniyorum ben kaka yapmadiysa tabi uste taktigin bezi daha cuz bezlerden kullanabilirsin.

Canım bi sakin ol o nasıl laflar sana asla yakıştıramadım sen mükemmel bir annesin sakın konuşma öyle şeyler kızının ilerdeki tek idolü sen olacaksın bi silkelen kendine gel sütün yetiyor bebeğine... Bide inek sütüne alerjisi olabilir demiş ya dr tahlil yaptı mı kafasına göre tahminde bulunamaz eğer alerjsi olsaydı daha farklı belirtiler olur hem bi kere anneye süt ürünleri tüketmesi yasaklanır hadi var diyelim sana demesi gerekmiyor mu süt ürünleri tüketme bebek senin sütünden alır diye...ben bu süt alerjisini iyi bilirim önce tetik yapacak sonra var veya yok diyecek varsada sizi eve öyle yollayamaz gerekli şeyleri yapmadan demeden saçma geldi bu dr un dedikleri

Bence o doktoru degistirsinler. Normal cocuk doktorlari bunun.teshisini koyamaz ki

Az daha sabredin anneler.benim.kiz gece de gündüzde uyumazdi durmazdi simdi gündüz sanci olsa bile evi geziyor inceliyor abisine sarilip öpüyorum heyecanlaniyor kahkaha atiyor.cevreyi farketmeye basladi 75 günlük oldu. Aksam ve gece hala ayni kolik salliyorum duruyor.yataga koyuyorum agliyor ama gündüz islerimi yapiyorum masallah uyanik olsada yormuyor bugun manti bile döktüm.

Back