2017 Aralık Anneleri

öle valla rabbim evlatla sınamasın 1 haftadır büyük kızıma neler dedi doktorlar bağırsak düğümlenmesine kadar bu 5 gün nasıl geçti bilmiyorum idrar yollarını üşütmüş nerdeyse gece ameliyata alıcaklardı bağırsaklarından rabbim yüzümüze baktı
Çok zor valla..herkes yoruldu hasta oldugu için uyuyo diyolar bana ama benim kafam hic rahat degil

Kizlar bugün 2 . Ay asisi oldu kuzum . Ateşi var. 1 c. kaşık calpol verdim ama düşmedi ve inlio. Hiç aaglmayan kuzum sabahtan beri canı yanarcasina aglio. Gece nasıl geçeçk acaba :(
Bir de benim gogsum mastıt mi oldu ne dokunamiom yanii acıo
O tarafi emzirp dusta sagdım ama acsii geçmedi. Pparol içtim :(
Bi rd é bebem 2740 doğmuştu bugün 4800 olmuş normal mi

Geçen haftalarda işe yarıyordu canım
Açıyorduk
Kundak hiç yapmadığımız için alışmadı
Dün yapmaya çalıştık çok ağladı
O eller serbest olacak
Bizimkinin ultrasonda da elleri hep yanağında olurdu yüzünü göstermezdi
Hala uyurken öyle
Elleri yüzünde uyuyor
Çarşafta salladık bakalım uyanmaz umarım
Bende ilk defa denedim kundagi uyudu gunu gununu tutmuyo zaten yarin yaparim durmaz ama muzik hala ise yariyo allahtan :)

Kizlar bugün 2 . Ay asisi oldu kuzum . Ateşi var. 1 c. kaşık calpol verdim ama düşmedi ve inlio. Hiç aaglmayan kuzum sabahtan beri canı yanarcasina aglio. Gece nasıl geçeçk acaba :KK43:
O tarafi emzirp dusta sagdım ama acsii geçmedi. Pparol içtim :KK43:
Ay düser insallah bebisin atesi inlemesin kiyamam ya biz daha olmadik 2. ay asilarini cok evhamliyim ben simdiden telas yapmaya basladim :/

Sanki benim oğlum gitti ağlak huzursuz kolik nazlı bebek verdiler

Canim gücum kalmıyor dün çok kötü sarı sarı kustu o an benim nefesin kesildi o kadar şey yasadim k atlandim amayavrumun ac kalmasına dayanmiyorum
Seni anlamak icin ayni sikintilari yasamamiza gerek yok canm empati kursak yetiyo hepimiz anneyiz burda bak bircogumuzun sikintilari var bebegiyle ilgili guclu durki yavruna bakabilesin duzelir insallh derdi veren allah dermani da verir bunu unutma.

Kizlar cok zor bi gece bebegim aglaya aglaya catladi meme tutmuyo ama ac dyanamadim biberona sagdim nasil icti 1 dk surmedi bitirmesi dunden beri memeyle bogusuyoruz 40 miz cikti cikali baska bi bebege donustu hep boyle mi olacak ilk cocugumda kaynanam gil yardimci oluyodu bunda tekim cöktum ya gozaltlarim morarmis artik uykusuzluktsn hayalet gibi geziyorum kocam olacak adam dondu yatti canan da bebek bakmaya devam etsin.

Bende ilk defa denedim kundagi uyudu gunu gununu tutmuyo zaten yarin yaparim durmaz ama muzik hala ise yariyo allahtan :)
Altını açınca susar normalde
Önce sustu sonra ağlamaya başladı be idrarını yaptı
Enfeksiyon vardı kuzumda zaten antibiyotik kullanıyoruz bugün son günüydü hatta
Ama geçmedi sanırım
Bizim huzursuzluğumuz belkş de ondan :(

Kizlar bugün 2 . Ay asisi oldu kuzum . Ateşi var. 1 c. kaşık calpol verdim ama düşmedi ve inlio. Hiç aaglmayan kuzum sabahtan beri canı yanarcasina aglio. Gece nasıl geçeçk acaba :KK43:
O tarafi emzirp dusta sagdım ama acsii geçmedi. Pparol içtim :KK43:

Canım atesını ohmal etme sakın basnda nöbetlese bekleyın ılık bezle sil eklem yerlerını.. hatta ılık dusta olabılr bnce

Kizlar cok zor bi gece bebegim aglaya aglaya catladi meme tutmuyo ama ac dyanamadim biberona sagdim nasil icti 1 dk surmedi bitirmesi dunden beri memeyle bogusuyoruz 40 miz cikti cikali baska bi bebege donustu hep boyle mi olacak ilk cocugumda kaynanam gil yardimci oluyodu bunda tekim cöktum ya gozaltlarim morarmis artik uykusuzluktsn hayalet gibi geziyorum kocam olacak adam dondu yatti canan da bebek bakmaya devam etsin.

Rabbım vcdan versn bu kocalara bnde atstm ewde bseylerle oyalanıyo sureklı sksmları.. bısey olmuyosa burakrsn aylardr ugrasıyı sobayla bıktm tek basıma otrmaktan gece gundz ugarsıyorm oglmla zaten ıkı dk destek olsa kar ha oluyoda ama patladm aksam artık. Smdıde haff bogaz acıyı ınsallah hasta olman

Face de emzirme sanati grubu var arkadaslarda bahsetmiserdi
Emzik verdigin icin memeyi reddediyor bence
Ben sirf bu yuzden vermedim
Bi ordakilere Danis bakalim tekrar memeyi nasil aldirabilirsin

Ben çok panik oluyorum artik bu hırıltıdan bizim cumartesi biraz balgam vardı pazar balgama öksürük eklendi pazartesi doktora gittik antibiyotik ve hava verdi pazartesi gece hırıltı başladı dunde hırıltı vardı burun akıntısı basladı bugunde burnu akıyo öksürük hırıltı var 5 gun sonra gel dedi ama yarın gidecem baska doktora gecmiyo sizede çok geçmiş olsun.
Git tabiki doktora canım için rahat etsib ama bizim geçmesi 2 haftayı buldu

Face de emzirme sanati grubu var arkadaslarda bahsetmiserdi
Emzik verdigin icin memeyi reddediyor bence
Ben sirf bu yuzden vermedim
Bi ordakilere Danis bakalim tekrar memeyi nasil aldirabilirsin
Sagol canm bi bakayim olmadi az once uykuda emdirdim sukur tuttu emdi ama uyanikken de tutacak mi

Dün 4-5 defa yaptı dolu dolu
Köpüklüydü bilmem neden
Bugün de daha hiç yapmadı sürekli ıkınıyor gazı çok
Şuan kendi uyumak istiyor uyuyamıyor
Canim bizimki de aynıydı dün sabah 5 de uyandı gece 10 dü uyudu arada sadece ksutugu için yarım saat uyudu

Bizim de durum çok iç açıcı değil canım
8günde bizim de 190-200gram
Tam bilemiyorum çünkü bezini kirletmişti
Bu hafta da yapışıktı memeye aslında
Bu kadar oluyor demek ki
Minyondur belki de bizimkiler
Canim bana cektiyse minyondur zaten bizim ki de öyle birkaç gündür yapisikti saat basi emmek istiyordu megersem doymuyormus saat basi 5 dk ediyordu megersem onsut doyurucu olmazmış onsutten sonra gelen sarı yağlı süt.doyuricuymus tabi bizimki 5 dk emdiği için o son sutu almiyormus

Back