Canim gücum kalmıyor dün çok kötü sarı sarı kustu o an benim nefesin kesildi o kadar şey yasadim k atlandim amayavrumun ac kalmasına dayanmiyorumkuzum ya cok gecmis olsun bircok seyin ustesinden geldiniz yavrunla bununda ustesinden gelirsiniz 1 ay sonra hersey duzelecek insallah senin icin cok zor biliyorum amq uzulmemeye calis bak inek sutune alerjiside varmis yavrunun sutunu vermeye calis devamli azalmasin canm allaha birak o hakkimizda hayirlisi neyse onu verir
Bizimde 56 cikti insallab duzelir diye umuyorum.iki bezi birden atiyomusun ben degis dokus yapiyorum alttaki kirliyi atip ustteki temizi bagliyorum ustede yeni bez.bende keci sutlu mama vermeyi dusundum ama keci sutune alerji daha fazla goruluyo o yuzden korkuyorum.bide hangi biberonu kullaniyosunÇok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki
Annem başka şehirde canimben baskabsehirde eşimin ailesinden hayır beklemiyorum acemilik çok kotuymusAnladım cnm..inş alır..ailendenn yanında olan yokmu annen falan yardım etse sana..ilk çocukta çok acemilik oluyor..gerçi bende yalnız büyüttüm ilkini ama zor bi bebek değildi..bu kızımı hayatta tek büyütemezmişim ama..
Canim aptamil denwdim onuda almadi sma denedim bebelac dendim şimdi golden gold le aventin biberonu nu aldım ilk göğsümü verdim sonra biberonu verdim 30 cc kadar aldı insallah kusmaz kalca için cift bwzle doktor düzelir ddi ama bir ay nasil geceçek bakalimCanim bizdede ayni kalcada sorun cikti.genellikle kizlarda oluyomus zaten.bizde bir ay sonra ultrasona giricez tekrar.insallah gecer.bende ilk mamayi bebelac almistim sevmedi emmek bile istemiyip kusturuyodu simdi aptamil aldim onda sukur sorun yasamiyoruz doktorumuzda onu onerdi.sende bi onu dene istersen.alerji olsa bence daha farkli belirtilerde verir.
Atıyordum canim burdan bir arkadaş akıl verdi atmayacam artık olmadı senin yaptigin gibi degis tokus yaparım normal biberon kullanıyordum simdi aventin anne gogus ucuyla ayni olanı aldirdimBizimde 56 cikti insallab duzelir diye umuyorum.iki bezi birden atiyomusun ben degis dokus yapiyorum alttaki kirliyi atip ustteki temizi bagliyorum ustede yeni bez.bende keci sutlu mama vermeyi dusundum ama keci sutune alerji daha fazla goruluyo o yuzden korkuyorum.bide hangi biberonu kullaniyosun
Amin insallah canimGeçmiş olsun canım umarım bir sıkıntı çıkmaz
Aventin inkini aldırdım canim anne gogus ucuyla ayni olanHangi biberon canim?
Iyi yapmissin canim bizimkide bitek o biberonu aldi.onu meme gibi sanip daha kolay iciyor.evet bezi benim gibi yap yoksa cok israf olur sonucta diataki kirlenmiyo.valla bir ay nasil geccek bilmem doktor cok dusuk degil diyor bacaklarini surekli acik tut.kucagina alirken bile bacak arasindan tut.bezini degiatirdikcede hareket yaptir.Atıyordum canim burdan bir arkadaş akıl verdi atmayacam artık olmadı senin yaptigin gibi degis tokus yaparım normal biberon kullanıyordum simdi aventin anne gogus ucuyla ayni olanı aldirdim
Canim bizdede ayni kalcada sorun cikti.genellikle kizlarda oluyomus zaten.bizde bir ay sonra ultrasona giricez tekrar.insallah gecer.bende ilk mamayi bebelac almistim sevmedi emmek bile istemiyip kusturuyodu simdi aptamil aldim onda sukur sorun yasamiyoruz doktorumuzda onu onerdi.sende bi onu dene istersen.alerji olsa bence daha farkli belirtilerde verir.
Canım lütfen böyle yapma moralini yüksek tut. İlk çocukta bende böyleydim kendimden nefret ediyordum lohusa depresyonuydu galiba ama 3 ay sürdü. Stresten sütüm gitti kızım ağladı da ağladı o ağladıkça ben ağladım sinir krizi geçirdim. Başladık mamaya akabinde.Sonra ailemin yanına gittim biraz rahatladım işe başladım kendimi mutlu etmeye çalıştım maşallah sütüm arttı mamayı bıraktım.Ya ben delirecem kizim biberonu almıyor kustugu için iki gogsumu saydım 25 ile 30 cc arasi süt çıktı onu verim biberonla dedim bibeonu agzina vermemlrle kurması bir oldu kaşıkla verdim onuda almadi sadece memrmi istiyor süt de yok ac aç ağlaya ağlaya yavrum uyudu ben kizima yetemiyorum artık kebdimden anneligimden nefret ediyorum
Rica ederim canım ❤ bu arada tabikide ağlar canım yavru doyuyor demekki.. Kimi bebek daha hızlı yakar kimisi fısır fısır kabarır mayalı hamur gibi zayıf olanın sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor... Benim iki numara 3 yaşına kadar emdi ve çok enerjik bi bebek di zayıfdı vr turp gibiydi halende kolay kolay hasta olmaz diğer emip tombik bir bebek olan 3 numarama göre... Sağlıklı olsun yeter kuzumCevap verdiğin için teşekkür ederim canım tahin pekmezi her sabah yiyorum ceviz fındık bademe dayanmalıyım kontrole kadar inşallah kilo alır doymuyo olsa aglar keyifsiz olur diye düşünüyorum bizimkinin keyfi yerinde maaşallah ben kundak yapmıyorum elleri kolları ayakları çok hareketli yediğini yakıyomu napıyo acaba :))
Çok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki
uste taktigin bezi 3 degistirme kadar kullaniyorum ben kaka yapmadiysa tabi uste taktigin bezi daha cuz bezlerden kullanabilirsin.Çok sağol canim icimi ferahlattin kalca da bizde sol 55 çıktı canim dünden beri çift bez kullanıyoruz ama madden bizi çok yıpratacak çift bez sutum benim vardı biranda azskfi ailevi meselelerden şimdi de azalmaya devam ediyor biberon da almıyor kuzim keçi sutu içeren mamalar varmış biberonu nasil aldiracam peki
Oyle olur mu ki canim sonuçta her alt değiştirmede 2 bez gidecek bide molfix dışında prima da komilide pisik yaptı molfix kullanıyoruz sadece
Musluk sesi dinletBizde işe yaramıştı önceden
Dün gece fön mak, elektrik süpürgesi, beyaz gürültü
Ne açtıysak birkaç dakika sakinleştirdi sadece
Canım bi sakin ol o nasıl laflar sana asla yakıştıramadım sen mükemmel bir annesin sakın konuşma öyle şeyler kızının ilerdeki tek idolü sen olacaksın bi silkelen kendine gel sütün yetiyor bebeğine... Bide inek sütüne alerjisi olabilir demiş ya dr tahlil yaptı mı kafasına göre tahminde bulunamaz eğer alerjsi olsaydı daha farklı belirtiler olur hem bi kere anneye süt ürünleri tüketmesi yasaklanır hadi var diyelim sana demesi gerekmiyor mu süt ürünleri tüketme bebek senin sütünden alır diye...ben bu süt alerjisini iyi bilirim önce tetik yapacak sonra var veya yok diyecek varsada sizi eve öyle yollayamaz gerekli şeyleri yapmadan demeden saçma geldi bu dr un dedikleri
Kullandim ama biraktim fayda etmedi benimkine detribat kullaniyorum suan 1-2hafta kullanacagim birde maflor probiyotik damla kullaniyorumNurse Harveys Colex kullanan var mı bebeğine? Ne kadar kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?