2017 Aralık Anneleri

Biberonla mama almaya gitti eşim canim bu anne gogus ucuyla ayni olan varmış
Anladım cnm..inş alır..ailendenn yanında olan yokmu annen falan yardım etse sana..ilk çocukta çok acemilik oluyor..gerçi bende yalnız büyüttüm ilkini ama zor bi bebek değildi..bu kızımı hayatta tek büyütemezmişim ama..

Üst üste 2bez takılmıyor mu cnm üste taktiğin bezi değiştirme aynısını tak kirlenmez o bence..nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama
Oyle olur mu ki canim sonuçta her alt değiştirmede 2 bez gidecek bide molfix dışında prima da komilide pisik yaptı molfix kullanıyoruz sadece

Cnm benim kız da 8saat uyumamıştı geçenlerde..çok zor..atak diyorlar ya herhalde ondan..2gündür de çok huysuz hep ağlama modunda.. Kakasını tam yapamıyordu yeşil ve az azdı..bugün sabaha karşı bi yaptı ama nasıl rahatlama..sanki dünkü başka bi çocuktu bugünkü başka..seninkinin kakası ne durumda..
Dün 4-5 defa yaptı dolu dolu
Köpüklüydü bilmem neden
Bugün de daha hiç yapmadı sürekli ıkınıyor gazı çok
Şuan kendi uyumak istiyor uyuyamıyor

Canim uyumuyor ki uyusa da sagsam bi de biberonu da zorla veriyorum almikeşke su saat oldu uyumuyor sürekli emmek istiyor süt olmayınca da uyuyamiuor 10 günde sadece 200 gram aldi
Bizim de durum çok iç açıcı değil canım
8günde bizim de 190-200gram
Tam bilemiyorum çünkü bezini kirletmişti
Bu hafta da yapışıktı memeye aslında
Bu kadar oluyor demek ki
Minyondur belki de bizimkiler

Emzik almiyo mu onu denesen rahatlarsin belki bebgin yutkunma sesini duyuyomusun hic 3 4 defa cektikten sonra yutkunuyosa sut yetersizmis dedi ebe bana.
Başta ilk gelen sütü anında yutkunuyor da devamında 3-4emmeden sonra yutkunuyor
Sonuçta gelen akım azalmıyor mu zamanla
Hep aynı hızda akmıyordur herhalde
Senin her emmede mi yutkunuyor canım?
Emzik alıyor da vermek istemiyorum 3-4 aylarda meme reddi ihtimali varmış emzik de destekliyormuş
Korkudan vermiyorum artık

Anladım cnm..inş alır..ailendenn yanında olan yokmu annen falan yardım etse sana..ilk çocukta çok acemilik oluyor..gerçi bende yalnız büyüttüm ilkini ama zor bi bebek değildi..bu kızımı hayatta tek büyütemezmişim ama..
Bu aralık 2017 bebeleri bizi bizden aldı desenize :)
Hiç benimki uslu, koyuyorum uyuyor diyeni görmedim
Burçlardan mı neydense artık :)

K Koala_anne Canım dun emzirirken bebegimin bogazina sut kacti ben de hemen kaldirdim.Inanilmaz sekilde agladi.O kadar korktum ki.Katilma mi oluyr bu?Esim katilma da bebek sessiz kalir,nefes gider diyr.Yuzu kipkırmiziydi,aglamasi cok siddetliydi.Korkudan hemen esime verdim:KK43:
Yok canım katılsa mosmor olur sesi kesilir Allah korusun, senin bebek sinirlenmiş

Kizlar bebeğim 10 günde 200 gram almış kilo alimi cok azmis doktor sutum yetersiz ve az diye mamaya başlattı bebelac gold 1 le ama mamayi aldıktan sonra çok.kotu sari kustu 3 kere benim üstün kendi üstü hali heryer battı doktora gitrik tekrar önem.sutune alerjisi olabilirmiş şimdi mama vermeye de korkuyorum yine kusacak ama sutum de yetersiz
Canım nasıl olur benim kız ilk on gün 400 gr almıştı ama oda ilk ay olduğu için şimdi az kilo almaları gayet normal.. İlk on gün için bence gayet iyi ne alaka mama ne alaka süt yetmiyor olabilir bence gayet iyi

Dun benim icin cok kotuydi kalca ultrasyonunda sol kalcada gelişim geriliği varmış çift bez kullanmaya başladık 1 ay sonra tekrar kalc aultrasyonuna girecek doktor stres yapma sutun azalır beslenmene dikkat et bol sivi al diyor ama takmamak ne mümkün dün 3 kere yavrum kustu 14 saattir emmiuor bogazibtahrisnolmus kusmaktan oksuruyor sol kalcadada sorun çıktı inek sutune alerjisi olabilir diye mamayi da veremiyoruz sutum yetmiyor cildieacam ben ya bana bir akıl verin kizlar delirmek uzeryim
Canım benim kuzum bak iyi düşün çift bez ininşAllahh işe yarayacak kurban olurum miniğe... Sen sakın strese sokma kendini sütün çok kıymetli bebeğin için...

Bana arkadaşım medela calma biberonu önermişti
Uyumlu anne göğsüyle demişti
Ben sağmadığım için almadım artık
Dinlenmeye fırsatım yok ki
Onu alayim canım
Aksamları cok sıkınti oluyr.Gogusler bombos oluyr.Muhtemelen sut olmuyr.Hic olmazsa gece sagdgm sutu veririm canım sagolasin

Canim saat basi emmek istiyor emziyrorum bu seferde süt yetmeyince ağlama krizine giriyor artık nw yapacagimi sasirdim
Biz ayni gun dogum yaptik senle kac kilo dogdu suan kac kilo nerden vardı doktor sutunun yetmedigine merak ettim.

Dün 4-5 defa yaptı dolu dolu
Köpüklüydü bilmem neden
Bugün de daha hiç yapmadı sürekli ıkınıyor gazı çok
Şuan kendi uyumak istiyor uyuyamıyor
Benimki de köpüklü yapıyor cnm normal herhalde ama gaz olayı çok fazla..bi de kundaktan çıkarınca ayakları hareket ediyor ya pırt pırt yapıyor..ben altını açımca biraz oynuyorum pırtlatoyor ama daha da var gazı..evet uykuya dalamıyor..bugün banyo yaptı mışıl mışıl uyuyo maşallah

Bebegimin hırıltısı ve balgamı tıkanıklığı gecmiyo bugun antibiyotik ve havanın 3. Gunu kac gunde etki gosterir artık çok darlandım o hırıltı beni çok üzüyo yarın baska bi doktora daha mı götürsek of of

Onu alayim canım
Aksamları cok sıkınti oluyr.Gogusler bombos oluyr.Muhtemelen sut olmuyr.Hic olmazsa gece sagdgm sutu veririm canım sagolasin
G Gulum80 hangi biberonu alacakmış
Onu da öğrenelim canım
Bana arkadaşım tavsiye etmişti
Kullanmadım
Araştır istersen
Bana boş da olsa emzir süt akımı gelir dediler
Hatta boş memede son süt gelirmiş
Dolu memede önsüt miktarı fazla olurmuş
Boş da olsa emziriyorum
Bir onu, bir diğerini

Back