Çok stres yapiyorsun ilk bebek oldugu icin anliyorum ama stres sütü azaltir.sol kalcada tip2 kalca bizde de çıktı.cift bez takacaksiniz dedi ancak bebegim.cok hareketliydi yarim dakikada bitirdi ultrasonu kadin.cok da saglikli bir ölcüm oldu 5-10dakika surermis normalde kalca ultrasonu. Haftaya özel bir hastaneden randevu aldık ultrason icin.kalca çıkığı dememiski sana da gerilik demis kış bebekleri bunlar acipta battaniyeyi hareket etmelerini saglayamiyorsunki battaniyedeler sürekli birde kalca çıkığı icin 3.ay idealmis 1.ay ve 2.ay bazi bebeklerde hatali cikabiliyormus. Kalcayi cok takma o duzelir cift bez tak . Emzirirken bacaklarini birlestirme. Kusma konusu benimkide kusuyor mamayi inek sütü alerjisi öyle kolay sekilde anlasilmazki benimki anne sütünüde kusuyor bazen.sütün bebegine yaramasi icin protein ağirlikli beslen.ayva çok arttiriyor ben ayva receli yedigim zaman cogaliyor un helvasi da arttiriyor.benimki 2 bucuk ayligi gecti oyle onem vermiyorum 6 kilo olmus 2600den 6 kiloya gelmis oglumda ise ayda 600-800gr ancak alırdi ek gidaya geçene kadar.cok zayifti hatta suan kızım oğlumun 6_9ay kiyafetlerini giyiyor. ek gidaya gecince tombiklesti simdi yine zayif. Oğlumda herseye kafa yorardim.Senin bir suçun yok.bu durumda sütünü arttirmak icin sakin kal. Doktorlara çok kulak asma